stue design peis med dekorasjon mørke farger

Den attraktive peisen er et blikkfang i rommet

Hva er folks grunnleggende behov? Det vi trenger er vann, mat og varme. Ville det ikke vært fint hvis disse viste et snev av luksus samtidig?

Det kan være en god porsjon suppe kombinert med det riktige glasset vin.

Ville ikke det hele smake mye bedre hvis du gjorde det foran en Peis ville konsumere? Peisen, enten den er tradisjonell eller moderne, etanolbasert eller trebasert, kan også være et billig alternativ.

Originale peisdesigner i trend

moderne ideer om stue med ildsted

Den elegante, sprudlende peisen er det perfekte elementet hvis du vil løsne en vegg med innebygde hyller. De rektangulære flisene gjenspeiler skapets utseende på begge sider. Denne smarte designmetoden skaper flott visuell harmoni.

Flytende peis

moderne ideer om stue med ildsted

Vurder også en barrierefri, flytende brannkasse som denne. Er det ikke fantastisk hva øynene dine opplever her? De ble brukt her til å dele rommet i to. Fliser gir også en flott tekstur.

Moderne stuedesign med en ekstravagant peis

moderne stue design ildsted dekorasjon ideer bord

Det neste eksemplet er lavt og elegant og tiltrekker seg ikke all oppmerksomhet.

Hva du må vurdere: Treverket må være i passende høyde slik at det ikke plutselig begynner å brenne.

Design av tosidig peis

tradisjonell stue peis dekor ideer tv lenestol bord

Den dobbeltsidige peisen i dette tradisjonelle familierommet gir dobbel glede. Ved å plassere peisen på utsiden, har huseierne skapt en fin støttepunkt. Du kan oppleve dette fra stuen og fra gårdsplassen. I dette tilfellet må du velge gass for installasjonen. Dette er et must når du snakker om tosidige peiser på en yttervegg.

Innovativ måte å etterligne treverket

moderne stue design fire pit anheng lys bord

Tre og ild sammen er en av de mest tiltalende kombinasjonene av alle. Ofte er de ikke sammen fordi det kan være farlig. Her ser vi en innovasjon som løser spørsmålet på en veldig elegant måte: Peisen er satt inn i en vegg med fliser som etterligner utseendet på tre.

Ekstraordinær form

moderne peisdekorasjon på soverommet

Hvorfor må peisen være firkantet eller rektangulær? Kunstig stein, sement og andre bearbeidede materialer lar designere lage mange forskjellige elegante former. Her ser vi noe ganske originalt. Skorsteinen har en trapezform. Det er sidestilt med resten av rommet på en flott måte.

Plassert på bakken

moderne stue design ildsted svart sofa stoler

Her kan du se en peis som lener seg mot gulvet. Det skaper et minimalistisk budskap. Gassfyrte peiser gir designere større spillerom for å lage en peis. Hvis gassrøret ikke er et alternativ, kan Geneil -settet etterligne et lignende utseende.

Sildbeinmønster

tradisjonell stue peis tremøbler skinn sofa kaste puter

Kalksteinhylle? Sildebensmønster? Alle elementene som gir tradisjonelle peiser sin sjarm?

Du kan etterligne utseendet med en etterligningsfrakk. Det du må sjekke i dette tilfellet er at brannboksen også lyser. Slike strøk er vanligvis ikke laget etter mål. Det er derfor det vanligvis er et lite hull som må fylles.

Pent dekorert peishyll

tradisjonell stue peis stein skinnmøbler

Vi kan inspirere deg til installasjon eller renovering av brannkasser?