peis ved gul gul lenestol pute classic

Designideer for peiser

Kanskje du planlegger å installere en flott peis i hjemmet ditt? Vil du oppnå et unikt, tiltalende utseende i atmosfæren ved å utstyre den med vakre fliser?

Visste du at denne også kan kjøpes i mange forskjellige farger, stoffer og mønstre?

Skjønnheten er i detaljene

Peiser og ildsteder

Peiser og peiser plasserer tradisjonell atmosfære stue

Bruker du et lite mønster for å forvandle peisen til et subtilt, men veldig tiltalende sentralt punkt? Den enkle utformingen av peishyllen og dekorasjonen bidrar til å fokusere på de vakre flisene.

Fantastiske mønstre

Tradisjonelt veggfargede rammer for peiser og peiser

Hvis Peiser og ildsteder er enkle når det gjelder design og viser også små smykker, du har ikke noe problem med å bruke flere mønstre på dem. Her skaper noen få glassmosaikker et dramatisk utseende rundt peisen. Veggskjermingen passer godt til grunnfargen i rommet og sikrer dermed et jevnt bilde.

Naturlig skjønnhet

Peiser og peiser er nøytralt vakre

Kombiner den nøytrale skjønnheten med en utsmykket peishyll. Prøv imidlertid å holde interessen utenfor den interessante trimmen. Peisen har en forseggjort hvit gesims og det omkringliggende flisdesignet domineres av varme, kremfargede toner.

Tekstur dominans over alt

Peiser og ildsteder tekstur klassisk

De store flisene inneholder detaljerte bildemessige fremstillinger. Her kan du oppnå et elegant, tradisjonelt utseende takket være de naturlige fargene og de gyldne aksentene.

Forvitret karakter

Peiser og peiser brensel kjøkken vintage

Mursteininspirerte fliser rundt det Peiser og ildsteder rundt gir en landlig sjarm. Dette gir rommet umiddelbart et individuelt utseende. Tradisjonelle materialer korresponderer med de omkringliggende hvite skapene og de svarte arbeidsflatene og utfyller deres effekt på en fantastisk måte.

Inspirert av kjøkken og bad

Peiser Peiser Veggspeil chavron teppe salongbord glass

Marmor har alltid vært et populært materiale for kjøkken og soverom. Sjekk dette Peiser og ildsteder her på! Bringer de ikke marmoren inn i utseendet på rommet på en flott måte? Korrespondanse med svart og hvitt i rommet oppnår sublim eleganse.

Tekstur som inneholder småstein

Peiser og brannkasser gulvvase dekorasjon tekstur

De innebygde småsteinene gir peisen en naturinspirert karakter. Kombinere steinene med grå mørtel og vanlige hvite materialer skaper et moderne, rent utseende.

Høy og kjekk

Peiser Peiser lang flat veggenhet

Hva synes du om det vertikale arrangementet av elegante fliser som du opplever her? De gir levende høyde og mye drama rundt peisen. Den mørke fargepaletten varmer det moderne rommet. Samtidig får de samtidige smale flisene sin moderne karakter.

Over grensen

Peiser Tile Peiser Teppe Gulvlampe Lenestoler

Vil du ikke bruke mindre fliser til å markere de indre og ytre kantene på peisen? Fliser med rik tekstur ble brukt her for å få fram rammen. En lignende tekstur kan sees på noen av de store flisene. Dette sikrer et ekstra interessant utseende og et ensartet generelt bilde.

Tredimensjonalt bilde

Peiser og branngroper soverom seng bordlampe

Hvis du planlegger å bygge en peis, bør du vurdere farge. Den tredimensjonale strukturen sikrer også en ensartet karakter. I dette soverommet danner flisene det som ser ut som et tak. I dette tilfellet kan man trekke oppmerksomhet med myke linjer og former.

Perfekt bilde

Peiser og branngroper salongbord sofaer stuer

Se etter fliser med et bilde du liker spesielt godt. Bruk disse flere ganger for å presentere et konsistent tema i rommet. På forsiden av skorsteinshuset ser du en blå båt. Du kunne ikke velge noe bedre for dette nautiske rommet.

Plasshøy design

Peiser og branngroper kjøkken hengende lamper

Vurder å bruke den samme flisen på gulvet og foran på peishyllen. Dermed vil du sikre et sammenhengende bilde i rommet. Med fliser opp til taket i det hvelvede rommet sender peisen en meningsfull melding. De relativt store mønstrene sørger for at det hele ikke ser for ladet ut.

Vær sjenerøs

spisestue spisebord stoler tre rustikke anheng lys

Har du funnet fliser du bare liker? I stedet for å bruke den i et lite område rundt peisen, bør du vurdere å gjøre en hel vegg med den. Disse huseierne stolte ofte på flisene og andre forseggjorte møbler for å oppnå et interessant støttepunkt.

Asiatiske påvirkninger

tre spisebord gjennomsiktig akryl stoler peis klassisk

Asiatiske fliser passer godt med den østlige karakteren i rommet. Håndmalte figurer går langs mørtelinjene. Man har inntrykk av at flisene er satt sammen som et puslespill. Rene sorte fliser er også satt inn der slik at Peiser og ildsteder virker ikke overfylt.

Velkommen kontraster

kontrast peis vegg enhet stue klassisk

Svarte fliser er en flott kontrast til den hvite peisen. Her skaper den høyglansede svarte fargen på flisene den moderne karakteren til det ellers veldig tradisjonelle rommet.

Utstyr gulvet og skorsteinen jevnt

peis gulvfliser stue salongbord

Du kan kombinere disse to elementene på en flott måte ved å bruke de samme flisene på de to stedene. De keramiske flisene her viser varme nyanser av terrakotta, noe som gjør at fronten på peisen og andre hvite møbler ser varmere ut. Se på flisebuen rundt peisåpningen! Dette skaper en stor kontrast til de rektangulære mønstrene på gulvet.

Lyse og luksuriøse

Skillevegg mosaikk badekar peis dekorative

Ingenting er mer luksuriøst enn marmor. I dette badet skaper peisen over det dype badekaret den perfekte atmosfæren for avslapning. Alt har blitt innredet med de samme marmorflisene. Badekaret og peisen ser flott ut i det.

Alt geometrisk

polstrede møbler spisestue peis utsmykket teppe

Forsiden av dette peishuset inneholder geometriske mønstre, som for det meste består av trekanter i forskjellige størrelser. Dette er en skarp sving til det ellers helt hvite rommet. Geometrien tas opp av teppet, noe som skaper en visuell forbindelse til gulvet.

Naturlig varmt

peis ved gul gul lenestol pute classic

Vil du berike frontveggen med den varme og naturlige sjarmen til de trefargede flisene? En av de beste måtene å gjøre dette på er å sette trestammer i skorsteinen. Den hvite gesimsen holder konstruksjonen fra et overdrevet landlig utseende.

Lys og vakker

salongbord peis vegg speil sofa puter

Få et snev av farge rundt peisen ved å legge til en lys nyanse. Levende blå fliser er omgitt av en skarp hvit ramme. Lysere nyanser av blått er lagt til på veggene og dristige gule aksenter fullfører utseendet.

Løsne det hele

striper teppe koffert salongbord peis veggenhet

Lag et mer interessant utseende ved å inkludere fliser i en kontrastfarge. Her har du å gjøre med naturlige farger og en rad med mønstrede fliser over peisen. Disse veksler på sidene, og dermed sikrer du et veldig variert utseende.