Plisee rullegardiner Sensuna plisségardiner

Sensuna plisségardiner til alle formål

En plisségardin er i utgangspunktet en solbeskyttelse som også brukes året rundt for å dekorere et vindu. De tjener et spesielt formål og brukes også som dekorative elementer for å designe et rom og dets utseende.

Med den rette plisségardinen kan du gi et rom et helt nytt utseende og farge koordinere møblene så vel som de foldede persiennene og malingen. Hvis du vil gjøre akkurat det, vil du også være oppmerksom på den tilsvarende kvaliteten på de foldede persiennene. Det er utallige varianter som kan brukes. De er bare forskjellige i farge, størrelse og materiale. Det er et alternativ å kjøpe det på Bestill Sensuna plisségardiner å kunne.

Plisee rullegardiner “laget i Tyskland”

Plisee rullegardiner Sensuna Plisségardiner kvalitet produsert i Tyskland

Plissert utvalg for hvert rom

 Det fine med Sensuna plisségardiner er at de er tilgjengelige i mange forskjellige størrelser, slik at du definitivt kan finne den rette for din egen vindusstørrelse. Designet spenner fra romantisk og lekent til klassisk eller naturlig. Beslutningen er tatt av kjøperen selv. En plisségardin garanterer først og fremst solbeskyttelsen du ønsker. Dette betyr også at rom ikke overopphetes fordi solstrålingen dempes. Funksjonen til foldede persienner er mer positiv enn gardiner eller stoffelementer. Fortsatt kan du Sensuna foldede persienner kan også brukes som et supplement til den tidligere eksisterende vindusdekorasjonen. Enhver stil kan implementeres med en plisségardin, og en også moderne interiørdesign optimalisere, fordi de rette brettene til Sensuna plisségardiner støtter en dekorasjon uten å forårsake forstyrrelser i et rom.

Den nye Sensuna® Clip – monteringen uten boring

Plisee rullegardiner Sensuna plisségardiner uten boring

Plisee rullegardiner i stua

Plisee rullegardiner Sensuna plissert vindu personvern

 Plisee rullegardiner på kjøkkenet

Plisee rullegardiner Sensuna Plissert vindu personvern i spisesalen

 Plisee rullegardiner på badet

Plisee rullegardiner Sensuna Plissert vindu personvern på badet

 Plisee rullegardiner på kontoret

Plisee rullegardiner Sensuna Plisségardiner i kontorvinduet

Typer av foldede persienner

Valget av plisségardiner gir deg tilgang til forskjellige modeller. Det er for eksempel de foldede persiennene som har blitt holdt klassiske for å understreke den naturlige atmosfæren i et rom tilstrekkelig. Man kan også på Sensuna foldede persienner fall tilbake på, som tilsvarer den loslitt chic, som for tiden ofte implementeres med glede. Disse har da pastelltoner, som også er noe gjennomskinnelige på samme tid og dermed gir rommet riktig farge. Du kan også velge en plisségardin som har et motiv. Disse er festet til plisségardinen ved hjelp av en utbrenthetsteknikk og gir den et individuelt utseende. Eller du kan velge en modell som tilsvarer landstedets stil. Dette er de virkelige forløperne til shabby chic. Landstedet stil tilbyr kjærlige detaljer som har blitt brakt i perfekt harmoni med lekne linjer.

Fargene er ofte basert på lokale tradisjoner og regionale forhold.

Plisségardiner i beige toner

Plisee rullegardiner Sensuna plissert vindu personvern kjøkken

   Plisee rullegardiner Sensuna Plissert kvalitetsvindu for personvern

Kvalitetsstoffer

Plisee rullegardiner Sensuna Plisserte verdifulle stoffer

Plisee rullegardiner Sensuna plissete stoffer

Friske farger

Plisee rullegardiner Sensuna plisserte tekstiler i blått

Sensuna -stoffer i pastellfarger

Plisee rullegardiner Sensuna plisserte stoffer pastellfarger

Bildekilde: Sensuna®