Plisségardiner har vært en av de mest populære vindusopphengene en stund. De ser ekstremt diskrete ut på vinduer og er samtidig praktiske og enkle å ta vare på. Dens moderne design, optimale funksjonalitet og høye brukervennlighet bekrefter det med rette som et gjennomtenkt personvern-, sol- eller lysbeskyttelsessystem. Kanskje du også tenker på å utstyre vinduene dine hjemme eller på kontoret med de riktige plisségardinene? Hva som er viktig når du kjøper plisségardiner og hvilke som er de mest populære trendfargene for dem, finner du nedenfor.

plissert hvit gjennomsiktig

Plisségardiner – de moderne allroundene når det kommer til vindusoppheng

Både praktiske og dekorative, foldede persienner er den ideelle løsningen for dine egne fire vegger. For å finne den rette, bør du vurdere et par ting på forhånd og ta deg god tid. Tenk på fordelene med hvert enkelt rom. Hvilken funksjon bør plisségardinene i utgangspunktet oppfylle? Er det bare mulig å bruke en lys personvernskjerm, som halvtransparente stoffer er tilstrekkelige for? Eller trenger du pålitelig sol- og lysbeskyttelse, for eksempel en dimet plisségardin eller en som er laget av mørkere stoff? Avhengig av dine behov, kan du deretter bestemme riktig grad av lysoverføring, som dine foldede persienner skal ha.

naturlige beige elegante plisségardiner

Det er også rullegardiner som gir deg ekstra beskyttelse mot kulde eller varme. Slike er for eksempel de såkalte honningkake-foldede persiennene. Og når det gjelder fuktige rom som bad eller vaskerom, bør du velge tekstiler til dine foldede persienner som er egnet for fuktige rom, tåler høy varme og fuktighet og beholder formen.

plisségardiner i turkis farge

Med produkter fra påviste produsenter som Sensuna GmbH, er du i alle tilfeller i gode hender med kjøpsbeslutningen. Så du kan enkelt og trygt finne den rette Plisségardin velg den i Heimtextilien.com nettbutikk. Det erfarne teamet av eksperter vil støtte deg med hvert trinn i din beslutning via telefon, live chat eller e -post. Du vil også finne detaljerte måle- og monteringsinstruksjoner, produktbeskrivelser og en praktisk, interaktiv plisségardinkonfigurator som du individuelt kan designe og bestille dine skreddersydde plisségardiner på nettet. Du kan også benytte deg av gratis levering av stoffprøver som tilbys. På denne måten kan du på forhånd forsikre deg om hvor godt det valgte stoffet passer din atmosfære.

røykfylte blå nyanser av plisségardiner

Populære trendfarger for dine foldede persienner

Ved valg av riktig plisségardin, i tillegg til funksjonene nevnt ovenfor, spiller fargen naturligvis også en ganske viktig rolle. Fordi farger er kjent for å ha en bevist effekt på tankene våre og gi den levende atmosfæren et helt spesielt preg. Vi introduserer deg derfor for noen trendy farger for inspirasjon.

Årets Pantone -farge 2020 – Klassisk blå

Det er ikke for ingenting at denne tidløse fargen anses som så spesiell i år. Det utstråler optimisme og selvtillit, vekker sansene og hjelper deg med å reflektere her og nå. Avhengig av dine personlige preferanser kan du velge vindusoppheng i Classic Blue for alle rom og dra full nytte av alle egenskapene til denne fargen.

plissé rullegardiner pantone classic blue

Alle andre blå nyanser er også for tiden på moten. For eksempel er det de røykfylte nyanser av blått som passer perfekt til den skandinaviske livsstilen, eller de forfriskende og beroligende sjøfargene (turkis, blågrønn, smaragdgrønn) som skaper en balansert atmosfære.

Plisségardiner i hvitt gir mer letthet inn i interiøret

Den klassiske ikke-fargen står som ingen andre for klarhet, renhet og friskhet. Det sikrer mer luftighet i rommet og omgir oss med en makeløs letthet. På varme dager nyter vi optisk kjøling, og om vinteren reflekterer fargen selv det minste lyset og skaper en munter stemning.

hvit plissert stue

Krem, beige og sand

De som lengter etter mer avslappet teft og en daglig feriefølelse, er godt anbefalt med disse myke jordtonene. De gir oss også en rustikk trygghetsfølelse og en umiskjennelig følelse av å være jordnære. Kombinert med naturlige materialer, er fargeeffekten understreket enda mer.

kremsand naturfargede, foldede persienner

Korall og oransje – livlig livsglede og energi

Varme, livlige farger som Living Coral har mye kraft i seg og stråler det umiddelbart intenst. De har ofte en veldig romantisk effekt ved at de minner oss om drømmende solnedganger ved sjøen. Kombinert med hvitt eller beige kan disse også ha en litt jording og beroligende effekt.

dobbel plissert innredning hvit oransje

Lyse farger – inspirert av eksotiske marine verdener

Hvis du liker noe mer fargerikt, er lyse farger den perfekte løsningen for dine foldede persienner. En lys gul, en lyserød rosa, en energigivende neongrønn eller en sterk oransje er også tilgjengelig, og lar deg drømme om fjerne korallrev og fantastisk skinnende sjødyr.

plissé lys gul farge

Bestem deg for riktig farge, tekstur og design for dine persienner og dra fordel av de mange fordelene med denne typen vindusoppheng. Når du tar en kjøpsbeslutning, må du stole på magefølelsen og din egen smak, samt på erfarne spesialistråd og produsenter av høy kvalitet som Sensuna GmbH, kvalitetsproduktene "Laget i Tyskland" å tilby. Så ingenting står i veien for dine perfekte plisségardiner.

blågrønne utendørs foldede persienner