møbler ideer stol pc bokhyller

Bruk mangel på plass som en fordel

Å bo i små leiligheter betyr ikke at du skal leve ubehagelig. Men tvert imot! De små leilighetene aksepteres som fremtidens leiligheter. Hvor stort må universet være for å imøtekomme alle barna dine?! Den har en begrenset plass, som blir mindre og mindre, som blir mer og mer utilstrekkelig og utilstrekkelig.

Derfor blir innredning av ideer for små leiligheter stadig viktigere innen interiørdesign.

Men hvorfor foretrekkes små leiligheter? Drømmer du ikke ofte om et stort hus med hage og lekeplass for barna? Ja, man drømmer om det, men i virkeligheten er vi fremfor alt praktisk og bevisst. Jeg sikkert! Har jeg rett når jeg sier at små leiligheter er kompakte, rimelige, komfortable, gjestfrie og, sist, men ikke minst, lettere å ta vare på?! jeg tror det.

Bruk praktiske møbleringsideer for små leiligheter

innredning ideer bordbøker

sette opp et lite soverom

innredning ideer lite soverom

Det integrerte badet

møbler ideer seng dusj toalett

En glassvegg skiller rommene

innredning ideer toalett bad

La TV -en henge på veggen

innredning ideer tv soverom

Gjør badet kompakt og praktisk

møbler ideer bad glassvegg

Denne leiligheten har blitt dekorert med tre på veggene og har nok plass til tross for sine små dimensjoner. Det er et loft som er til privat bruk. Mangelen på plass ble veldig smart tatt som en fordel i dette prosjektet. For å spare penger, ble loftet bygget i stedet for en forlengelse i første etasje. Noen av rommene er veldig små, noe som gjør dem mer koselige.

Vegger, tak og gulv i tre

møbler ideer trevegger nattøy

Kompakt tregang

innredning ideer hall holtz

Stuen har en koselig atmosfære

møbler ideer stue sittegruppe

Integrer bokhyller i stua

møbler ideer stue krakk bord

Leiligheten som presenteres her er liten og tilbyr eierne alt de trenger. Interiøret er innbydende og behagelig, og dekorasjonen er planlagt å være veldig funksjonell og praktisk.

La fantasien din eksperimentere, komme med nye ideer, ta en titt på våre møbleringsideer og ta deretter med ditt lille private rede inn i drømmene.!