Vi vet alle fra vår egen erfaring at den vakre julepynten skaper et godt humør og fungerer som en feel-good-faktor i rommet. Rett før den største familiefeiringen prøver vi å dekorere de fire veggene hjemme på en slik måte at alle føler seg komfortable hjemme. Og hva gjør det første gode inntrykket på menneskene som kommer inn i huset? De festlige dekorasjonene i trapperommet, selvfølgelig. Den riktige dekorasjonen i trappeområdet kan gjøre et hyggelig inntrykk på dine gjester og ønske dem velkommen. Det er også viktig for hvert familiemedlem å bli møtt av juledekorasjoner når de kommer inn i huset. Av disse grunnene har vi valgt noen interessante ideer til julepynten i trapperommet for dagens artikkel og vil presentere dem for deg med en gang. I tekst og bilder lærer du her hvordan du kan dekorere trappen din til jul og gjøre atmosfæren innbydende og fristende til jul.

Nå kan du pynte trappen til jul og feire den store festen i dine egne fire vegger!

Dekorer trapperommet til jul

  • Klassiske ideer om hvordan du skal dekorere trappen til jul

Den vakre julepynten i trapperommet bestemmes av forskjellige aspekter, men i utgangspunktet er det uten tvil hele fargepaletten der julepynten utføres. I vårt følgende bildegalleri kan du se klassiske varianter av hvordan du kan dekorere trappen til jul.

Disse er selvfølgelig i de typiske fargene – hvitt, rødt og grønt, fordi denne dekorasjonen alltid ser munter og oppmuntrende ut og sprer godt humør i trapperommet. Den klassiske julepynten i trapperommet må inneholde noen dekorative elementer, dette er de festlige kransene som er laget av eviggrønne grener. Du kan lage disse selv eller kjøpe gode imitasjoner av grangrønn og henge dem opp i trapperommet. Dekorer rekkverket ytterligere med eventyrlys, skinnende stjerner og klokker, og du vil skape et flott blikkfang! Og slik at du kan legge siste hånd på denne julepynten i trapperommet, henge opp røde julesokker der og beundre arbeidet ditt!

Ja, akkurat slik ser den klassiske julepynten ut i trapperommet!

Juledekorasjonstrapp

Med den klassiske julepynten i trapperommet, bør ikke andre dekorelementer mangle heller. Dette er de glitrende julekulene og de røde buene. Disse fullfører det festlige utseendet og fungerer som flotte høydepunkter mellom den grønne granen. Som du kan se selv, har du et ubegrenset designpotensial med julepynten i trapperommet, og det er helt opp til deg hvordan du bruker dem. Ta de spesielle egenskapene til trappen din i betraktning og design en individuell julepynt der i de klassiske julefargene. Dette vil bare gjøre et hyggelig inntrykk på store og små i adventstiden!

Klassisk julepynt i trapperommet i de typiske fargene hvitt, rødt og grønt ser alltid herlig ut

Klassisk julepyntetrapp

Trapperommet kan også innredes enkelt og stilig

Trapphus grønn krans

  • Dekorer trapperommet enkelt og stilig

I tillegg til de klassiske variantene for julepynten i trapperommet, har også veldig enkle, men stilige designalternativer i trappområdet blitt veldig populære i det siste. Prøv å lage kranser av naturlige materialer og bruk naturens gaver til å dekorere dem. Firgrønt, furukegler og hybengrener er i de fleste tilfeller nok til å skape en fortryllende julepynt i trapperommet. Iøynefallende er de dyktig sammenvevde eventyrlysene, som får atmosfæren til å skinne og invitere feststemningen inn i huset.

Denne dekorasjonen ser enkel og elegant ut på rekkverket

Dekorative rekkverk

 Bruk røde buer for å henge grønne kranser på rekkverket

Julekrans vakker dekorativ trapp

Hvis du liker minimalistisk design og vil dekorere trappen til jul, kan du gjøre det veldig enkelt. En grønn grankrans sier noen ganger mer enn glitrende julekuler og skinnende stjerner eller klokker. Som overalt i leiligheten viser du din egen stil med dekorasjonen i trapperommet og setter din individualitet i rampelyset.

Julepynten din i trapperommet kan reduseres til grankransene og fortsatt være stilig

Ideer til juledekorasjon

 Julepynten i trapperommet uttrykker din individualitet

Fir garland trapphus

Den stilige julepynten i trapperommet skal ikke nødvendigvis lages i festivalens klassiske fargepalett. Det kan heller være i andre farger som passer bedre til interiøret ditt. De følgende bildene illustrerer denne dekorasjonsmetoden ganske godt.

 Noen huseiere klarer seg helt uten den røde fargen i julepynten i trapperommet

Moderne trapp i julepynt

 La eventyrlyset på juletreet i trapperommet skinne!

Juletreetrapp

 Eller foretrekker disse veldig enkle julepyntene?

Fest dekorert trappen med julepynt

 En fancy julepynt er alltid iøynefallende!

Ideer til juledekorasjoner kransetrapp

  • Sett fortryllende aksenter i trapperommet

Mange huseiere velger en beskjeden dekorasjon av rekkverket, men legger til sjarmerende aksenter i trapperommet. En vakker julekrans på veggen eller et lite juletre i inngangspartiet distraherer lett blikket fra kransene på rekkverket, men ønsker gjestene hjertelig velkommen! Det ser også ut som et godt ordnet bilde-eller Fotovegg alltid fristende, og det kan enkelt integreres i julepynten i trapperommet. Du kan tegne ytterligere designideer for julepynten i trapperommet fra de følgende bildene og etterligne dem hjemme hvis du ønsker det.

Freshideen -redaksjonen ønsker deg en god jul!

Hvite lys, en lykt og glitrende kranser i trapperommet gir alle en varm velkomst

Trappepynt til jul

 Noen få pent innpakkede gaver fullfører julepynten i trapperommet

Nydelig julepynt

 Denne uvanlige erstatningen for en tradisjonell krans ser frodig og stilig ut

 Eleganse finnes ofte i enkelhet.

Julepynt i trapperommet

 Enkel julepynt i trapperommet tiltrekker seg imidlertid alles oppmerksomhet

 Enkel julepynt i trapperommet

Dekorer trappen din til jul med oppmerksomhet på detaljer!

Trapp dekorasjon

 Den vakre julepynten i trapperommet gir de minste mye glede

trapp Vakker julepynt

Feire en fantastisk jul med dine nærmeste!

Vakker julepyntetrapp