Retro kjøleskap – en oversikt over gode produsenter

Bruken av begrepene “retro” og “antikk” har sannsynligvis aldri vært så intens som nå. Hvorfor det? Føler vi plutselig alle at vi er født i feil tid? Eller er det en viss misunnelse av våre forfedre, som hadde mye mer interessante og fargerike modeller av klær og møbler?

Moderne kjøkkendesign i retrostil

Retro kjøleskap smeg hvitt kjøkken design ideer

Innredning av ideer i 50 -tallsstil

Smeg retro kjøleskap hvite kjøkkendesignideer

Sannsynligvis gjør bare et snev av nostalgi vår nåtid mer interessant og spennende.

I alle tilfeller ser det ut til at retrostilen gjør et triumferende fremskritt på alle områder. Det faktum at høyteknologiske kjøkkenutstyr i denne stilen er en av de heteste trendene innen interiørdesign er uten tvil et uslåelig argument for denne oppgaven.

Kjøkkenutstyr i pastellfarger

Retro kjøleskap og kjøkkenapparater espressomaskin rosa

Men ikke bare farget

Noen designeksperter anser fargeutseendet som den største fordelen med retro -kjøleskap. Etter vår mening kan dette ikke være helt sant. Det er nok fargerike kjøkkenapparater med en futuristisk og super moderne stil.

Kjøleskap som et stilig tilbehør

smeg retro kjøleskap oransje kjøkken ideer kjøkkenmaskiner

Retro kjøleskap etterligner linjene, detaljene og deretter fargene på gamle kjøkkeninnredninger. De gjenoppliver dermed en sjarm som ikke eksisterer i moderne produksjon, og som åpenbart mangler så mye i denne formen. Det er ingen mer rasjonell begrunnelse for dette.

Minikjøleskap i rødt

Mini kjøleskap Retro kjøleskap rød

I det følgende vil vi vise deg hvordan ulike ledende merker tolker retro -serien med kjøleskap. Forhåpentligvis vil du finne deg selv i denne variasjonen og velge det beste for deg selv.

Mini Smeg kjøleskap i rosa 

Retro kjøleskap smeg retro kjøleskap rosa små kjøkkenunderstell

SMEG retro kjøleskap

SMEG tilbyr retro kjøleskap, vasker og ovner. Designene er super morsomme. Takket være det store utvalget av farger og størrelser, bør det ikke være noe problem å velge noe passende.

Hvordan bruke en elegant fargeaccent på kjøkkenet ditt

Retro kjøleskap smeg rosa kjøkken design ideer

Mintgrønt kjøleskap på et rustikt kjøkken

Retro kjøleskap smeg mintgrønt kjøkkendesignideer

Farge aksent i lys rød

Retro kjøleskap smeg rød kjøkken design ideer

Et moderne kjøkken helt i svart og hvitt

Retro kjøleskap smeg svart kjøkken design ideer smeg retro kjøleskap rosa kjøkken ideer kjøkkenmaskiner

Gorenje retro kjøleskap

Gorenje henger ikke på noen måte bak SMEG. Modellene har sin egen serie, som sannsynligvis er den beste for fans av dette merket.

Gorenje kjøleskap i lilla med retro design

Gorenje Retro Kjøleskap Lilla kjøkkenideer

Adélia Works Retro kjøleskap

Hvis du liker retro kjøkkeninnredning, vil du bli fascinert av de nyeste modellene fra Adélia Works. Navnet kommer fra Adelie pingvin. Bildet av disse dyrene pryder mange retro -kjøleskap rundt om i verden. Designet er laget individuelt og for hånd. De er laget av edle materialer og er på alle måter mye mer miljøvennlige enn de vanlige kjøleskapene.

Big Chill Retro kjøleskap

Bigchills retro-kjøleskapsmodeller lar deg være åpen med beundring. Du sparer ordene. De er også ganske miljøvennlige.

Big Chill Retro kjøleskap i svart

Retro kjøleskap design ideer for svart kjøkkenRetro kjøleskap mintgrønn interiørdesign ideer retrostil Retro kjøleskap mintgrønne kjøkkenapparater vintage kjøkken design

Mobicool retro kjøleskap

Deretter ser du retro -kjøleskapene med merkevaren Mobicool. Minimodellene deres er spesielt attraktive og populære.

Mobicool minikjøleskap

Retro kjøleskap mini kjøleskap retro mobicool

DIY retro kjøleskap

Fra et miljøvennlig synspunkt er det tvilsomt om det er bedre – de virkelige nye retromodellene som skal kjøpes, eller ekte retromodeller som vi har fått med DIY -midler. Den første vil spare mer strøm og ressurser, men å beholde den andre vil spare deg for å spre mer søppel. Og dette dekker stadig større områder av vår jord.

Et DIY kjøleskap med VW -logoen

Retro kjøleskap DIY kjøleskap Volkswagen

Det er sannsynligvis best å bruke de moderne modellene for den store arbeidsmengden og i tillegg i noen rom eller gamle hus – de gamle.

Fra et designerperspektiv er kjøkkenskap i DIY-stil i retrostil en het trend som overgår de nye modellene på mange måter.

Coca Cola retro kjøleskap, selvfølgelig i rødt

Coca Cola kjøleskap retro rødt kjøkken designRetro kjøleskap oransje kjøleskap retroamerikansk retro kjøleskap gul kjøkken design Amerikanske retro kjøleskap, mintgrønne, store amerikanske retro kjøleskap satt opp retro kjøkkenmini kjøleskap retro rød kjøkken ideer kjøkkenmaskinerRetro kjøleskap mintgrønne kjøkkendesignideer Retro kjøleskap mintgrønt minikjøleskap retro Retro kjøleskap mint green smeg kjøleskap Retro kjøleskap rosa små kjøkken design ideerRetro kjøleskap smeg rosa kjøkken design ideerRetro kjøleskap smeg lys blå kjøkken design ideerRetro kjøleskap med mønsterfolie kjøkken design ideer