Antall ansatte som jobber hjemmefra har økt betydelig på grunn av korona -krisen. Mer enn 20 prosent av alle ansatte i Tyskland utøver nå sine faglige forpliktelser innen sine egne fire vegger. Hjemmekontoret har blitt stadig viktigere de siste månedene. Etterspørselen etter møbler og passende interiør til hjemmekontoret har vokst enormt. Fordi alt-og-alt for hvert hjemmekontor er et passende anlegg. Enhver ansatt som har jobbet hjemmefra på hjemmekontoret, vil vite om vanskene og konsentrere seg om det viktigste.

Sett opp et puristisk hjemmekontor

Følgelig er det viktig å skille hjemmekontoret tydelig fra det komfortable oppholdsområdet når det gjelder møbler og stil. Hjemmekontoret skal ikke se ut som hjemme, men bør være mye mer enkelt og funksjonelt. Tross alt trenger du en konsentrert og hyggelig atmosfære for å jobbe på ditt eget kontor. Innredningen av hjemmekontoret spiller for eksempel en viktig rolle i det daglige arbeidet. Mange ansatte er helt overveldet når det gjelder å sette opp et hjemmekontor i henhold til sine egne behov. Følgende guide vil hjelpe deg med en rekke praktiske tips og triks når du designer et hjemmekontor. På denne måten er det mulig å tilpasse hvert arbeidsrom i dine egne fire vegger perfekt til dine egne krav for å gjennomføre alle prosjekter og arbeidsordrer på en organisert og ryddig måte.

Sett opp et moderne hjemmekontor-r

Planlegg romdesign enkelt og stilig

De fleste kontorer i Tyskland er designet i klassiske farger som hvit, grå eller svart. Fordi arbeidsrom på ingen måte skal være distraherende og heller bør holdes enkle. For å gjøre romdesignen enkel, men med det bestemte, kan du Vegg og takpaneler gjøre et utmerket valg. Fordi med takpaneler er det mulig å designe hjemmekontoret veldig tydelig og ryddig. I kombinasjon med et stort skrivebord og noen få lagringsplasser, resulterer dette raskt i stilige møbler på hjemmekontoret.

hjemmekontor moderne

Det må være praktisk

Hva er det beste hjemmekontoret når kaos bryter ut raskt og det knapt er muligheter for å organisere forskjellige arbeidsprosesser? Et hjemmekontor må derfor alltid utformes på en praktisk måte. Funksjonalitet er i forgrunnen når det gjelder å sette opp et hjemmekontor. I tillegg til et stort skrivebord, bør arbeidsplassen også ha noen få alternativer for Organiser arbeidsordre og prosjekter lettere. Det er også viktig å sikre at viktig kontorutstyr har en fast plass på hjemmekontoret. På denne måten er det mulig å unngå lange søketider.

stilig hjemmekontoridé

Moderne teknologi gjør forskjellen

Ikke bare innredning i form av skrivebord, kontorstoler og arkivskap kan forenkle det daglige arbeidet på kontoret betydelig. Moderne teknologi gjør det også mulig å strukturere arbeidsflyter og lagre notater. Et ekte hjelpemiddel er en stemmeassistent som er koblet til Internett og kan be om informasjon når som helst. Det er også mulig å ta personlige talemeldinger slik at ingenting viktig glemmes.

Sett opp et hjemmekontor med en stemmeassistent

Kontakter med kolleger og forretningspartnere bør også kontrolleres ved hjelp av moderne teknologi. Slik var vanlige telefonsamtaler i går, i dag foretas det et Skype -anrop i næringslivet. Vis forretningspartnerne at du jobber profesjonelt og oppdatert ved ikke å nekte deg selv ny teknologi.

Sett opp hjemmekontoret ditt med moderne teknologi