Ekte kupongentusiaster og lidenskapelige kuppjegere har lenge visst at det er veldig spennende å lete etter nye spesialtilbud hver gang du handler og får mest mulig ut av dem. Heldigvis gjelder dette enhver forbrukersektor, fordi en rekke varehus og butikker samt nettbutikker alltid streber etter å øke salget. De tiltrekker seg forbrukere med sterke rabatter, gratis varer og mange kuponger. Så hvis du vil innrede hjemmet ditt på en stilig og smart måte, så er det alltid de riktige bilagene og kampanjene.

I tillegg til mange kjente møbelbutikker, tilbyr det største husholdningsmøbelmarkedet i verden, Ikea, også jevnlig fristende muligheter til å spare penger når du handler. Ikea kuponger, Eksklusive tilbud og mange rabatter sikrer førsteklasses handleopplevelser og fornøyde kunder. Det er ikke for ingenting at Ikea Family -kortet har blitt veldig populært og populært. Det er så å si inngangsbilletten til den store Ikea -familien, som regelmessig gir tilgang til enda lavere priser og andre fordeler. Du kan finne ut hva disse er i de følgende linjene.

Søk om et ikea -familiekort og sett det opp på en smart måte

Ikea Family Card: alle fordeler på et øyeblikk

  • Eksklusive rabatter på møbler, tekstiler og dekorasjon

I hovedmenyen på Ikea nettsted oppdager regelmessig mange produkter som er oppført med den spesielle Ikea Family -prisen. Enten enkle tremøbler, kosete myke sofaer, myke sengetepper eller trendy puffer, er alt enda billigere enn vanlig for familiemedlemmer fra Ikea.

  • Gratis transportforsikring

Hvis noe går galt mens du sender produktet, vil Ikea refundere skaden fullt ut, selv om det er din feil.

  • Interessante arrangementer og workshops

Som familiekortinnehaver kan du regelmessig delta i ulike arrangementer gratis. Du vil selvfølgelig lære mye nyttig og ha det gøy.

ikea familiekort kjøp billig

  • Bursdagskupong

Hvis du har barn under 17 år, vil de få en stor overraskelse fra Ikea hver gang de har bursdag.

  • En tur til Sverige

Hver måned har du sjansen til å vinne en spennende tur til Sverige i utlodningen. For å gjøre dette, bør du bare vise Ikea Family -kortet ditt i kassen når du kjøper. Og det er ikke alt…

  • Giveaway -kupong på 250 euro daglig

Hvis du også abonnerer på Ikea Family Newsletter når du søker, kan du vinne den daglige loddtrekningskupongen og med litt flaks sikre deg 250 euro når du handler de nye møblene og hjemmetilbehøret.

  • Gratis kaffe

Mens du tar en avslappende pause fra shopping i Ikea -restauranten, kan du også få en gratis, velduftende kaffe med familiekortet. Fantastisk!

Gratis kaffe med familiekort av ikea

Hva med oppsigelse og databeskyttelse?

Du trenger ikke å bekymre deg for det, for beskyttelse av personopplysninger har alltid vært et veldig strengt tema på Ikea. Den svenske møbelbutikken er derfor alltid veldig forsiktig med den. Dine data er lagret på hovedserveren i Sverige og brukes i utgangspunktet bare av Ikea for spørsmål og mulige bestillinger. Forståelig nok blir disse dataene kun kommunisert til den relevante logistikkleverandøren, og bare i forbindelse med utsendelse av produktet. Uten uttrykkelig tillatelse fra kunden vil dataene aldri bli brukt av Ikea til å annonsere seg selv, og de vil heller ikke bli videreformidlet til tredjeparter i reklameformål.

Selv om kanselleringen av familiekortet alltid bør skje skriftlig, kan du alternativt bare slutte å bruke det. Det er ingen forpliktelser for eierne fordi dette er et gratis bonusprogram. Så den eneste grunnen til å kansellere Ikea -familiekortet ditt er hvis du ikke lenger vil at selskapet skal lagre dine personlige opplysninger.

Søk om et familiekort for ikea

Dra nytte av denne unike muligheten som et Ikea -familiemedlem til å kjøpe stilige og funksjonelle skandinaviske møbler og andre husholdnings- og dekorasjonsartikler til utrolig lave priser. Søk om et Ikea Family Card online på bare noen få minutter og spar penger på innredning og bolig. Dette gjør en ekte hygge -følelse enda morsommere!

ikea familiekort fordeler