Plassbesparende løsninger for små kjøkken

I moderne kjøkken er kombinasjonen av moderne estetikk og intelligent funksjonalitet svært viktig. Denne tendensen er symbolisert ved et snev av minimalistisk magi, som man opplever med tanke på det slanke kjøkkenet fra Elmar.

Dette veldig intelligent produserte kjøkkenet ble designet med tanke på kundenes behov.

Det er også spesielt egnet for små byleiligheter.

Mange kjøkken får deg til å falle i kaoset med uorganisert matlaging. Hos Slim avhenger alt av orden, multifunksjonalitet, praktisk og kraft!

Den mest fremragende egenskapen til kjøkkenet er at det inneholder super nye teknologier som får maksimalt ut av kjøkkenet ditt. Utstyr som Easy -bord, skyvebord, Monoblocco kjøkkenøy og sammenleggbart bord hjelper deg med å trekke ut serverings- og arbeidsområdene bare når du trenger dem.

Sett opp et lite kjøkken

Det originale Elmar -kjøkkenet har også et uttrekkbart spisebordsystem. Vi ble også veldig imponert over dulcimeren, som forsvinner inn på kjøkkenøya når du ikke bruker den. De små dimensjonene på kjøkkenet sikrer også at du trenger svært lite plass for å bruke det effektivt hver dag.

I tillegg til dekorative elementer som glir ut og lett forsvinner, tilbyr kjøkkenet også flytende hyller og skjulte skap som også fungerer som vakre utstillingsområder. De ble laget for å passe godt inn i din egen hjemmeplan.

 Hvit kjøkkenblokk

Vegghyller – trebakgrunn

Futuristisk og kompakt design

Sammenleggbart bord som spisebord

Svart lampeskjerm ser slående ut her

Blanding av teksturer og farger

Kjøkkenkrakk foran sammenleggbart bord

Innebygd kjøkkenskap

Uttrekkbar benkeplate på kjøkkenet