innredning av en liten leilighet tips teppeløper svart og hvitt

Sett opp små rom slik at det er nok plass til alle og alt

Du kan gjøre alt av en leilighet på opptil 40 kvadratmeter. I teorien vil du til og med kunne imøtekomme alle funksjonelle rom der. Selvfølgelig vil det noen ganger være en symbolsk, redusert eller sammenleggbar løsning.

Noen ganger vil det være en stor seng, noen ganger en sofa. Mange stykker kan også “vandre” når de er på hjul. Uansett. Men i prinsippet kan du gjøre mye ut av dine 40 meter. I dagens artikkel kan du finne våre tips for Liten Sett opp rom.

Lite spisebord og hvit veggmaling til det lille kjøkkenet

innredning av en liten leilighet tips for design av kjøkkenet

Fancy seng med store skuffer vil spare mye plass

Små leilighetsinnredningstips sengeskuffer

Flere skuffer og hyller bidrar til å organisere det lille rommet bedre

dekorere små rom design for små barn

Kvinne eller mann?

Med de multifunksjonelle løsningene bør du ikke miste din personlige stil. Fordi du vil føle deg hjemme, ikke sant? Det er mannlig minimalisme som metode. Rene overflater og skjule alle detaljer er regelen der. Enkle og avgjørende, de er noen ganger lettere å integrere i et lite rom ved innredning. Det vil typisk være maskulin for eksempel å forstørre rommet med metalliske overflater og nyanser. For kvinner vil man heller stole på fine gardiner, speil og andre slike milde synsillusjoner.

Evnen til å transformere

Forsiktighet! Sammenleggbare og konvertible møbler kan bli en slags mani for noen mennesker. Men hvis du gjør dette til et mål i seg selv, risikerer du at individualiteten til hele blir helt tapt. Noen ganger er permanente installasjonsløsninger mye bedre. Dette er også billigere. Mekanismene til foldemøblene er ganske dyre.

En funksjonell sofa som også er elegant

innredning av en liten leilighet tips funksjonell sofa

Fascinerende design av en sammenleggbar stol

innredning av en liten leilighetstips sammenleggbar stol

Du finner et sammenleggbart bord fra IvyDesign her

Sammenleggbart bord IvyDesign

Bruk de naturlige egenskapene til arkitekturen for å skille rom

I mange små leiligheter har du en vanskelig veggkonstellasjon. Slike leiligheter er ofte så små fordi arkitekter har delt rommene i en bygning i konvensjonelle leiligheter. Men hvis du lærer å bruke det til din egen fordel, kan leiligheten ganske enkelt bli nydelig. De mørke små flekkene kan gjøres om til flotte nisjer eller plass til integrerte garderober.

Hyller, vinduer, møbler, romdelere fra gulv til tak

Så mange elementer som mulig bør følge gulv-til-tak-konsepter. Fordi arkitekturen får lov til å fremstå alt annet enn skjør. Hvis du vil skille rommet eller legge til en garderobe, er det best å vurdere gulv-til-tak-løsninger.

Benytt vegghyllene godt

Sett opp små rom. Gjør barnas rom små og moderne

Så lite som mulig skal ligge på gulvet

Så få ting som mulig skal ligge på gulvet. Fest lys og andre bevegelige strukturer til veggene. Så atmosfæren vil føles mye koseligere og mer romslig. Du trenger dette for å kunne puste fritt. Det er best å ha en flatskjerm på veggen.

Gjør gangen praktisk

Innredning av en liten leilighet tips for å lage en gang

Det kan ikke være mørkt

Du må innrede det lille rommet på en slik måte at det ikke ser dystert ut. Hvis du har en naturlig lyskilde, trenger den ikke å være sammenfiltret med noe. Det er best å prøve å bruke speileffekter for bedre å integrere dem i huset. Videre må du ta med innebygde lys og ganske enkelt lyse, gjerne skinnende tekstiler og dekorasjoner laget av disse stoffene i alle dystre hjørner. Så du kan drive den dystre stemningen ut av ditt lille paradis i den figurative og virkelige betydningen av ordet.

Kombiner pendellamper og innfelte lamper

møblering av små rom små kjøkkeninnredning ideer

Liten kompakt stue

Innred små rom stue spisestue åpen plan

Fargeskjemaet

La oss også dvele litt ved det. Det er nyanser som er lysere, og de kan få rommet ditt til å se bredere ut. Men det er relativt, fordi speileffekter og pastellnyanser også kan få det trange området til å virke mer romslig. Fremfor alt er det viktig å kombinere nyansene i gulvet og veggene. Disse bør utvide seg og ikke “lukke” hverandre. Som regel bør det hele kompletteres med “lett” dekorasjon.

Små stuer ser bedre ut i lyse nyanser

dekorere små mellomrom stue skinn sofa bilder

Små møbler som ikke tar mye plass

innredning av en liten leilighetstips sammenleggbart bord

Kjøkkeninnredning i hvitt med metallnyanser

innred små rom moderne lite kjøkken

Lag en frokostnisje ved vinduet

Innred en liten leilighet tips frokost nisje