feng shui soverom som drikker te

Hva er den gamle teorien om harmoni??

Soverommet er en oase av ro og et sted å slappe av og drømme. Å innrede et så viktig rom ikke bare målrettet, men med nøye vurdering kan være ganske hodepine. Slik at alle sansene dine blir adressert, hjelper det deg å fokusere på gammel asiatisk undervisning i Feng Shui å orientere seg. Dette er basert på å hjelpe deg med å oppnå en omfattende følelse av velvære innenfor dine egne fire vegger. Chi eller Qi betyr livets strøm, og det er nettopp denne energistrømmen som er viktig i Feng Shui. Harmoni av farge, form og materiale Det er ikke innredningsstilen som er avgjørende, men plasseringen av møbler og boligtilbehør slik at du føler deg trygg og trygg på soverommet ditt. Hvis dette er tilfellet, vil du sove bedre, komme raskere i gang om morgenen og være mer sannsynlig å holde balansen. Fordi hvis du føler deg ukomfortabel i leiligheten din, kan ikke chi flyte skikkelig.

feng shui soverom bleke nyanser av lyst tre

Jo mer uforstyrret chi -strømmer, jo bedre føler du deg – det er det den er basert på Leilighetsoptimalisering med Feng Shui. Se for deg Chi som en dansende skikkelse som stadig er i bevegelse, som svinger gjennom dørene og tar noen runder på rommet ditt igjen og igjen. Alt som har skarpe kanter og spisse hjørner kan hindre chi. Tydelige linjer og milde kurver, derimot, skaper en balansert atmosfære som støtter din regenerering. En viss orden og klarhet bidrar også til dette: det er bedre å oppbevare tingene dine i skap, kommoder og kister, men ikke under sengen din. Dette møbelet er fokuspunktet på soverommet ditt og bør tillate chi på alle sider. Pass på at hodeenden ikke er under hyller eller takbjelker og at du ikke strekker deg ut direkte i gangen mellom vinduet og døren på hvilesengen din. Den ene anbefales "Kraftposisjon" av sengen, der hodeenden er mot en glatt vegg i en skjermet nisje.

feng shui soverom innredning naturlig farge mørkt tre

Du bør ha døren i sikte og ikke bak deg. Alt som har en positiv effekt på ditt fysiske og mentale velvære har også en forfriskende innflytelse på de intime aktivitetene på soverommet ditt. Angivelig foran høyre er den "tradisjonelt kjærlighetshjørne", sett fra døren til soverommet. Det er Feng Shui -trente eksperter som er overbevist om at singler som legger sengen akkurat der, vil øke sjansene for å finne en partner og ham på denne måten, for å si det sånn "innkalle". Hvis sengen har en madrass som ikke er for hard og er utstyrt med kosete puter, tilsvarer dette nøyaktig forslagene fra Feng Shui. Rot, skittentøy eller tørking av tøy, strykebrett eller datamaskin bør utestenges fra soverommet, slik at det er ideelt for lading av batteriene og for en sensuell kjærlighetshule. Hvis du foretrekker møbler laget av naturlige materialer som tre eller rotting, kan du sove i sengetøy av naturlige fibre. Ha en stor silkepute for ryggen når du vil sitte komfortabelt i sengen eller slappe av med glede.

feng shui soverom myke møbler myke teksturer

Bruk nattøy laget av bomull, batiste eller silke – hvis du kommer i sengen i en slitt T -skjorte, tar du med deg gamle bekymringer. For å la din erotiske fantasi løpe fritt, anbefales det å plassere TV -en på soverommet så diskret som mulig. Når du velger farger, har Feng Shui en tendens til å ha kule nyanser med svak fargemetning som utstråler ro. Erotisk rød eller oransje bør bare brukes selektivt. Signaleffekten deres kan irritere deg mens du raskt må slappe av. Nyanser av blått, tonet hvitt, beige eller matt grønt regnes som gode valg. Du tilbringer omtrent en tredjedel av livet ditt på soverommet. Derfor er det viktig å sove i den retningen som er mest praktisk for deg. Tilhører du den såkalte østgruppen, som skal gå sør eller sørøst, øst eller nord? Eller tilhører du den vestlige gruppen, som sover best med hodet vendt mot vest eller sørvest, nordvest eller nordøst? Hvis du ikke vet det sikkert, kan du finne din beste søvnretning ved hjelp av den klassiske Feng Shui -metoden "Øst-vest system" finne ut.

feng shui soverom nøytrale toner grå nyanser

Speil på soverommet skal ikke plasseres rett overfor sengen. Den permanente refleksjonen forårsaker for mye aktivitet (Yang-Qi), noe som virker forstyrrende på deg. Feng Shui tilskriver også den samme effekten til store grønne planter og innendørs fontener. Dette stedet for ro trenger også enheter for blackout som gardiner eller rullegardiner. Feng Shui likestiller hovedsakelig søvn med Yin-Qi, som står for introvert og uttrykkes i mørke og stillhet. I denne forbindelse gjør du deg selv en tjeneste ved ikke å plassere sengen din mot en vegg med vanlige rør for vann eller oppvarming. Fordi selv en nesten uhørlig støy subliminalt kan hindre deg i å finne god søvn. Noen Feng Shui -regler kan ikke enkelt brukes, spesielt i små, svingete rom. Men du kan sørge for at veggprojeksjoner eller lignende ikke peker mot deg med hjørnene. Feng Shui antar at Chi ville bli ugunstig satt sammen som et resultat. Noen forstyrrende faktorer kan svekkes med tekstiler, og du kan også oppnå mye ved å omorganisere møblene. Jo mer du håndterer Feng Shui, jo mer internaliserer du kunnskapen om denne tradisjonelle fjernøstenlæren og lærer å bruke den..

   feng shui soverom naturlige materialer dempet lys  Feng Shui den riktige måten å innrede soverommet naturlige farger