Dette handler om din individuelle innebygde garderobe 

Leiligheter i gamle bygninger har en virkelig ekstraordinær sjarm som dessverre plutselig forsvinner når det gjelder innredning. Særlig på loftet kan skråtakene være veldig irriterende for installasjon av standardmøbler. Selv om du klarer å få plass til de gamle møblene dine i den nye leiligheten i en gammel bygning, kan det faktisk ta mye mer plass og til og med være litt klumpete. Mange forstår situasjonen og misnøyen, andre søker flittig etter løsninger på problemer, som i mange tilfeller er den dyrere, men den bedre avgjørelsen.

Med en innebygd garderobe får du eller sparer plass

innebygd skapinnredningstilbehør4

Det er nettopp på disse temaene vi ønsker å gå dypere inn i dagens innlegg og gi våre lesere en klar oversikt over hvordan de lettest kan komme til intelligente skapløsninger.

Hva synes du om skap og hyller som er designet for optimal utnyttelse av plass og tilpasset dine personlige behov?

Med innebygde garderober som er spesielt designet for deg, kan du oppnå maksimal nytte med minimal innsats og plass. Selv om du ikke bor på loftet og ikke trenger et skråtakskap, kan du bare tjene på å skaffe eller spare mer plass i leiligheten din. Det ville da være et spørsmål om din egen mening. Vi har funnet et håndverkssamarbeid for deg, som er basert på  Skreddersydde innebygde garderober har spesialisert seg.

Hjørneløsninger med individuell estetikk 

innebygd skapinnredningstilbehør

Snekkerne i firmaet “Auf und Zu” har satt seg som mål å lagre eiendelene dine på en smartest mulig måte. Du kan få mest mulig ut av hjemmet ditt og elegant kombinere funksjonalitet med estetikk. De skreddersydde møblene kan selvfølgelig bare være individuelle stykker, og likevel snakker man ikke om design her, noe som merkes av prisberegningen.

Ingen design kan være mulig uten planlegging og romlig analyse 

innebygde skapinnredningsmønstre

Talentet til å gjøre problemet til noe spesielt 

innebygd skapinnredningstilbehør

Selv hver delikat sak kan løses godt med fantasi og planlegging

innebygd skap innredningstilbehør levende ideer deco ideer planløsning

Hvis du har drømt om en skaper av orden i ditt kjære hjem lenge, vil vi gjerne vise deg til nettstedet www.aufundzu.com hvor du kan få profesjonell og individuell rådgivning. Tilbudet fra den vennlige sveitsiske fabrikken vil vinne deg med friske og plassbesparende ideer. Det kjærlig utformede nettstedet gir en klar oversikt over materialvalget og produktutvalget av den sveitsiske produsenten og avslører hemmeligheten om hvordan problematiske områder i et hus eller leilighet kan bli attraktive funksjoner. Vi overlater deg til de beste hendene til de profesjonelle, hvor du blant annet vil motta et uforpliktende kostnadsestimat for saken din gratis.

Refleksjonen gjennom akrylglasset forstørrer rommet visuelt 

innebygde skapinnredning eksempler

En liten forhåndsvisning av snekkerverket 

La fagfolkene designe arrangøren din 

innebygd skapinnredningstilbehør1

Et walk-in closet er drømmen til mange huseiere! 

innebygd skapinnredningstilbehør

Skråtak kan ikke lenger være et hinder 

innebygd skapinnredningstilbehør