Skyvedører er i stor etterspørsel i hver leilighet, hus eller kontor, fordi de ikke bare ser spesielt tiltalende ut, men også scener interiøret på en veldig individuell måte. Imidlertid er det ofte stor forvirring når det gjelder installasjon av slike skyvedørsystemer. Skyvedørssystemer som er klare til å installere, skaper kreativ frihet og ikke bare det, de tilbyr også et visst sikkerhetsnivå. Installasjonen av skyvedørsystemer er ganske uproblematisk, men noen faktorer må tas i betraktning.

Hvilket skyvedørs system vil du integrere med deg selv?

 • veggintegrert skyvedørs system
 • dobbeltbladede systemer for skyvedører
 • Skyvedørs systemer for tre- og glassdører
 • intelligente skyvedørsett
 • ferdigmonterte komponenter

Mulighetene som tilbys deg her er uendelige, alle ønsker og utseende kan profesjonelt implementeres med et dørsystem fra Wingburg.

 skyvedørs systemer

Hvilke skyvedørs systemer passer for mine behov?

For en spesielt fleksibel veggdesign anbefales et skyvedørsystem som kan integreres direkte i veggen. Med tobladssystemer er det mulig å lage en av to dører eller omvendt. Skyvedørs systemer for tre- og glassdører er spesielt etterspurt i kontorbygg.

Prefabrikkerte komponenter er selvbærende komponenter som er spesielt stabile og likevel har en lav vekt. Hvis du liker det enkelt, bør du velge et skyvedørsett.

Alle som har bestemt seg for et skyvedørs system trenger absolutt støtte. Hvis du er ute etter en Wingburg dørsystem du vil motta akkurat denne støtten.

 Wingburg, spesialister som skaper plass

Wingburg -selskapet består av en rekke spesialister som gjør at du kan få skyvedører til å forsvinne i veggen. Topp moderne teknologi og omfattende råd er like naturlig som et innovativt produktkonsept. Selvfølgelig bør komfort ikke neglisjeres på noen måte med et dørsystem.

Godt begrunnet og saklig råd fra erfarne spesialister er en del av bedriftsfilosofien, det samme er planleggingen av prosjektet ditt.

wingburg skyvedørs systemer innebygde elementer belport

Innovative og fleksible alternativer takket være Wingburg

En skyvedør setter helt nye aksenter, og en spesiell fordel her er at hele overflaten på en vegg kan brukes. Variasjonen av de forskjellige variantene er umiddelbart overbevisende.

Selv når du installerer en slik skyvedør, kommer bekvemmeligheten alltid først. Dine ønsker vil selvfølgelig bli tatt i betraktning og utført i henhold til dine spesifikasjoner. Det leveres en komplett komponent, slik at installasjonen i en hvilken som helst vegg er spesielt enkel. Wingburg viser alltid sin praktiske forståelse overfor sine kunder.

innebygde elementer for skyvedørsystemer winburg

Sikkerhet, selv med skyvedører, er en selvfølge

De innebygde elementene fra Wingburg oppfyller den nødvendige standarden DIN 18183-1 / 4.6. Det er viktig å vite her at etableringen og også den tidligere planleggingen av veggkonstruksjoner i gips er alle bundet av standarder. Veggåpninger må åpnes på en selvbærende måte for sikkerheten.

Spesielt med såkalte kitløsninger, i motsetning til kitelementer, skjer det igjen og igjen at disse ikke brukes i henhold til foreskrevet standard.

Skyvedørløsningene fra Wingburg er allerede tilpasset en tysk standard dørbladstørrelse på fabrikken. Eventuelle bekvemmelighetsverktøy som kreves for å installere skyvedøren, er også allerede integrert på fabrikken.

Denne typen løsning for en skyvedør er på den ene siden den raskeste og på den andre siden det mest praktiske alternativet.

wingburg skyvedørsystemer innebygde elementer

Monteringselementer for skyvedører

Den moderne utformingen av en atmosfære bestemmer i økende grad privat- og forretningsområdet. Et interiør som muliggjør helhetlige romkonsepter er absolutt like viktig som et dørsystem som har et tidløst utseende, men ikke bare det som er avgjørende, følelsen av fred og sikkerhet som gjenspeiles i et rom, bør ikke neglisjeres. Her kan du velge mellom følgende produkter:

 • BELPORT rammeløst utseende
 • BELPORT for gips
 • BELPORT for solide vegger
 • CAVIS rammeutseende
 • CAVIS for gips
 • CAVIS for solide vegger

Intelligente innebygde systemer, takket være gjennomtenkt arkitektur

Det er bevist at gode skyvedørsystemer ikke kan integreres gjennom den eksisterende arkitekturen alene. Med den rette skyvedøren er det betydelige designalternativer. Et skyvedørelement for dine behov er nøye gjennomtenkt og implementert. Et kreativt krav om perfekt design og enkel ettermontering av skyvedører, samt problemfritt vedlikehold bør alltid gis etter installasjon.

Wingburg støtter sine kunder fra planlegging til utførelse i høyeste grad, selv etter installasjonen lar Wingburg deg ikke være i fred, men støtter deg med vedlikehold.

 skyvedørs systemer wingburg innovative