Perfekt sittekomfort pluss avslappende mykhet er det samme som en påslitt sofa! Ja, den utprøvde sitteplassen, som for noen år siden ble ansett som litt utdatert, er for tiden tilbake på trenden og imponerer med sine mange fordeler. Fordi glidende sofaer ikke bare gir en ekstra dose hygge og visuell ro i rommet, men også på grunn av de avtagbare dekslene, er de veldig praktiske og veldig varierte. Og hvis herregården er for mye av det gode, kan du også velge en sovesofa i moderne, enkel design. Et bredt utvalg av modeller og farger er selvfølgelig også tilgjengelig for kunden. Ta en titt nedenfor for å se hva som gjør en glidende sofa og hva du skal se etter når du kjøper den.

slip-on sofaer newport brungrønn

Komfortable, mer komfortable … glidende sofaer

La Housse betyr faktisk noe som teppe, kast eller deksel på fransk. Tidligere ble dekslene brukt som beskyttelsesdeksler for å dekke slitte møbler eller for å beskytte dem mot støv. I dag opplever glidende sofaer sin virkelige vekkelse og beveger seg stolt inn i våre moderne stuer.

I tillegg er det ofte stilige, glidende hjørnesofaer og lenestoler, i tillegg til praktiske påkledde krakker og rolige vingestoler. Hele dekselsett kan settes sammen raskt og enkelt på denne måten.

Slip-on sofaer av høy kvalitet er vanligvis preget av sin myke sittekvalitet og et innbydende utseende. Du vil bare synke ned i det og trenger aldri stå opp igjen. Dette sikres av stoffer og materialer av beste kvalitet – skum, polyester -silikonfibre for fylling og bomull og lin til trekkene, i noen tilfeller supplert med syntetiske fibre. Sistnevnte sikrer bedre holdbarhet og elastisitet av stoffene.

slip-on sofaer country house chelsea

Ofte er slip-on sofaer tilgjengelige i hvit, krem, taupe eller brun, så vel som i andre dempede farger. Dekorative puter med broderi er også en del av noen sofamodeller og gir dermed visse ting i rommet. De typiske rørsømmene (lukkede sømmer) kan bestilles både i samme farge og som en trendy kontrast.

Men det som gjør en dekk sofa i utgangspunktet og en av de største fordelene er de avtagbare trekkene. Disse er ofte gjort løse og utstyrt med glidelås. Det kunne ikke vært mer praktisk. For her kan du enkelt vaske eller tørke rent sofaen når som helst. Med de riktige erstatningsdekslene fra samme leverandør kan sofaen trees om raskt.

slip-on sofaer stue landlig stil moderne

Hva bør du tenke på når du kjøper glidende sofaer?

Selv om du ikke kan gå galt med å velge et så behagelig sete, er det fortsatt lurt å vurdere noen ting. Her gir vi deg noen tips om viktige kvalitetskriterier og andre praktiske aspekter som bør være nyttige for deg. Få ytterligere nyttige råd fra ekspertrådene på stedet eller i den spesialiserte nettbutikken før du velger den riktige Kjøp en sovesofa enkelt på nett.

Som med andre større møbler, gjelder det samme når du kjøper en sovesofa: mål først alt riktig! Dette er den eneste måten å unngå høye, unødvendige kostnader. Så det er best å først lage en nøyaktig skisse av rommet og bestemme ønsket størrelse på sofaen og først deretter begynne med valget. For mindre rom er det lurt å foretrekke lavere og mindre sittegrupper. Fargetilpasning på sofaen er selvfølgelig mer en smakssak. Likevel er det tilrådelig å bruke lyse eller dempede, så vel som glatte, nøytrale farger for slip-on sofaer.

Innredning av slip-on sofaer i stua

Optimal sittekomfort er alt og ender når du setter opp dine egne fire vegger. Her er slip-on sofaer øverst på listen. Derfor bør du velge produkter av høy kvalitet og unngå dårligere asiatiske varer. Disse er ikke bare kortvarige, men også helseskadelige, fordi transportbeholderne ofte blir behandlet med giftige stoffer.

Sørg for at du har en solid treramme. Massivt tre er ideelt, men noen trematerialer er også helt tilstrekkelige for dette. Sete- og ryggputer skal ha god, om ønskelig, supermyk polstring, for eksempel laget av skum med silikonsmuler. Suspensjonen er ikke mindre viktig. En av de mest populære blant glidende sofaer er den såkalte nosag-fjæringen. Dette er fordi den er veldig elastisk og korrosjonsbestandig. Den slangeformede fjærståltråden som er typisk for dette gir ekstra sittekomfort ved bedre å støtte sittestillingen.

Tetthetens slitestyrke og slitestyrke er definitivt blant de viktigste valgkriteriene for den riktige påfyllbare sofaen, inkludert farge og lysegenskaper.

Nyttig informasjon: Slitestyrken til møbelstoffene måles i Martindale. For privat bruk gjelder følgende: mykt møbeltrekk skal ha minst 10.000 Martindale og hardt over 20.000.

Når du kjøper sofaen din, må du bestille et passende dekselsett, gjerne i en annen farge. På denne måten kan du også tilby litt variasjon i anlegget ditt.

Nå er det bare noen få klikk unna den riktige slip-on sofaen. Velg transparente forhold og priser, samt online leverandører av høy kvalitet sertifisert, for eksempel med “Trusted Shops”.

slip-on sofaer country style orchestra