levende ideer stue interiørdesign chevron mønster

Chevronmønster for et morsomt utseende i stua

Alle som er kjent med designtrendene vil ha lagt merke til at Chevron Mønstre har virkelig kommet tilbake de siste årene. I begynnelsen av tiåret ble den utrolige populariteten til sikksakkmønstre først sett.

Chevronformene er derimot en påminnelse om 60 -tallet. Egentlig har de aldri vært borte fra scenen siden den gang. Imidlertid har moderne designere gitt dem en nyskapende, fancy helt fornyet sjarm. Så du har blitt mer engasjerende enn noen gang før.

Kreative designideer for stuen

chevron mønster stue design ideer kaste puter

Jeg vil ta en titt på noen unike eksempler på stuer med deg, som viser den moderne anvendelsen av disse. Der blir denne sikksakkmodellen utført med eleganse. Du kan oppleve både vakre gardiner og uimotståelige pynteputer der. Der finner du også fengende tepper. Blant designene opplever man både ganske kjente og totalt overraskende løsninger. Har du lyst på denne lille bildesamlingen?

Originale dekorasjonsideer i stua

interiørdesign chevron mønster

Den komfortable opplevelsen av kasteputer

Har du noen gang overdosert med myke puter? Det er i denne situasjonen hvor disse rett og slett blir for mye! Men det er så mange vakre kasteputer at du vil ønske dem alle på et tidspunkt! Omslagene deres er en fin måte å introdusere chevronmønstre i stua. Samtidig unngås den permanente og dyrere løsningen. Slike putetrekk er veldig morsomme, du kan ta dem ut hvis du vil og bytte dem mot andre. De kan også brukes med aksentputer for å forbedre fargepaletten i rommet.

Geometriske motiver

levende ideer stue interiørdesign geometriske motiver kaster puter

Røde kasteputer

chevron mønster stue design ideer kast puter rød

I tillegg til fargeskjemaet sikrer aksentputer også den geometriske kontrasten og samtidig bruker plassen sparsomt. De ser ut til å samle det beste fra begge verdener. De inkluderer den elegante utsmykningen som lune striper tilbyr og den lekne stemningen som ofte er forbundet med de geometriske mønstrene. Fargekombinasjonene i dette tilfellet er nesten uendelige.

Myke fargevalg

moderne interiørdesign ideer stue sikksakk mønster kaste puter

Sikksakk mønstret

moderne interiørdesign ideer stue sikksakk mønster gulv

Aksenter i mørkeblå

levende ideer stue interiørdesign aksenter

Pastellfarger ser koselige ut

pastellfarger stue design ideer spisebord

Utsmykket tak

stue interiørdesign ornament chevron mønster

Elskelige tepper og sildebensmønstre

ekstravaganse

moderne klassiske interiørdesign ideer stue sikksakk mønster

Sildbensgardiner

stue interiørdesign ideer fiskebein gardiner

Sildbeinpeis

stue interiørdesign peis sildbeinmønster

Svart og hvit design med rosa aksenter

moderne interiørdesign ideer stue sikksakk mønster gulv

Vet du egentlig forskjellen mellom de to? Sildebensmønstre er preget av svimlende, men du kan også oppnå en lignende visuell effekt på denne måten. Tregulv med denne oppsettet er lettere å håndtere fordi du ikke trenger å kutte de enkelte brikkene i rektangulær form. Du bør deretter bruke et teppe med et chevronmønster på og gi huset et feilfritt sikksakkutseende.

Sildbeinteppe

stue design sildebensmønster teppe

Gulgrønn dekorasjon

innredning ideer stue interiørdesign grønne aksenter chevron

I grått

stue interiørdesign ideer tregulv grå

Vårens aksenter

innredning ideer stue interiørdesign farger

Morsomme mønstrede vegger

stue design ideer chevron mønster teppe veggdesign

Fin kontrast med gult og blått

Teppe i svart og hvitt Chevronmønster

Enkelt med sildebensmønster

stue interiørdesign sildebenssofa

Tak med trebjelker

stue ideer chevron mønster teppe blå

Mye bedre enn aksentputer, de trykte teppene er enkle å skaffe, og de er tilgjengelige i en rekke nyanser. Du kan bytte disse innimellom for å gå fra et mer avslappet utseende til et mer ekstravagant utseende. De svart -hvite teppene med chevronmønster er klassiske, dramatiske og smakfulle på samme tid. De gir også et merkelig utseende. De flotte møblene i stuen her viser at de kan brukes i rom som er helt forskjellige. De kan kombineres med både håndverker og moderne stiler.

Fet draperi

Interiørdesign i eklektisk stil

interiørdesign i stuen i gardiner i eklektisk stil

Med sikksakk -aksenter

levende ideer stue interiørdesign elegant lyseblå

Retro inspirasjon

Sofa i fargestue i retrostil

Aksent gardiner

Chevron motiv gardiner rødhvit

Et annet eksempel på aksentgardiner

stue interiørdesign tak

Ekstravagante speil og pendellamper

levende ideer stue design blå grønn sofa lenestol

Leter du etter noe som gjør et virkelig teatralsk inntrykk? Chevron -mønstre er et godt valg i dette tilfellet! Disse kan brukes fantastisk i stuer med stor takhøyde. Videre ser de fantastiske ut i en åpen planløsning som kombinerer spisestue, kjøkken og stue. Disse flotte tilleggene sikrer en balanse i stua og dette på en sjenerøs og samtidig slående måte. Størrelsen på sikksakkene er av stor betydning. Dette gjelder spesielt når det gjelder gardiner. De større sikksakkene ser bra ut i mindre rom. Grunnen er at designen deres er mindre dominerende. Spennende mønstre i aksentfarger derimot, er perfekte for virkelig store interiører som skal oppnå en fyldigere karakter.

En varm pivot

Chevron fliser

stue interiørdesign ideer sikksakk mønster sofa

Unik ildsted

stue interiørdesign ideer sildebenspeis

Hvit-grå

chevron mønster stue design ideer

Rustikt utseende

stue interiørdesign ideer rustikk

Stilig peis

møbler ideer stue ideer peis

Hadde du noen gang vurdert chevronfliser til brannkassen? Ja, det er plass til de lyse, livlige og dristige flisene der på kjøkkenet. Denne urbane trenden ser ut til å spre seg raskt. Du kan også kjøpe disse flisene i de mest strålende og flotte nyanser. Huseiere ser imidlertid ut til å bruke dem i stua i varme og nøytrale nyanser. Hvis den fargen ikke er din greie her, er det mer diskret alternativer i grått og beige. Sildebensstein kan også brukes inne i peisen. Du kan også bruke et skreddersydd design som gir liv til stua.

Overraskende mønstre

Teppe med dyremønster

stue ideer stue interiørdesign

DIY veggtype

DIY chevron veggkunst ideer

Vi er nå i vårsesongen og endringene er veldig typiske for dette. Dette kan brukes som en anledning til å livne opp stue med slike mønstre. Lei av å bytte tepper? Hva synes du om veggpapir? Dette er bare ett av flere kreative alternativer! En aksentstol eller annet møbel kan også vurderes. Noen av disse kan også brukes på badet. Leter du etter et morsomt helgprosjekt som også passer for barna? Da er DIY veggkunst med chevronmønstre et godt alternativ!

Innred med kreativitet

kreative interiørdesign ideer chevron mønster stue

Kombiner dekorative pute -aksenter med avføringen

deco ideer stue design sofa

Veggdesign med chevronmønster

veggdesign chevron mønster stue design

Så hva lærte vi av disse eksemplene? Jeg anser å bruke chevronmønstre som en enkel oppgave som faktisk krever mindre arbeid. Du kan også dra nytte av dette som en anledning for mange timers shopping i den forstand at du ser perfekt ut hjemme. Så ta en ny titt på disse sikksakkene og se om du kan ta med deg en eller annen idé i hjemmet ditt!