gangen design art deco lysekrone

Stilige interiørdesign ideer om hvordan du designer den perfekte hallen

Du kan si at inngangspartiet er en slags introduksjon til huset. Det har noe å gjøre med det første inntrykket du får av en person eller kanskje den første samtalen du har med dem.

Du arrangerer ikke familiemiddager eller fester med venner her, men du kommer i kontakt med atmosfæren i huset.

Vi snakker om stedet du kommer til hver dag og sier til deg selv: Jeg er hjemme.

Så vil ha noen tips om hvordan du kan perfeksjonere dem Design hallen kan? Les deretter videre!

Først bør du vurdere å bruke varme farger. Du kan male veggene i jordfarger og deretter gjøre stemningen lysere med veggbekledning som i rommet her.

Høye vinduer, store lysekroner og noen tepper gir ekstra varme.

Hvis du har en større Design hallen Du kan også plassere andre møbler ved siden av de klassiske klesstativene og speilene. Du bør vurdere et lite skap, en fin stol eller to, mange planter.

Du vil forvandle et ørken -utseende rom til et oppholdssted på denne måten

gangen design persisk teppe gulvfliser quatrefoil form mønster

Foretrekker du en utsmykket og eksklusiv stil? I så fall vil bildet her sikkert fange øyet. Foran et interessant veggmaleri og på et stilig foajébord kan du vise bilder av familien din, diplomer eller suvenirer fra ferien.

Du kan heve noen få ting på toppen av noen bøker du allerede har lest

gang design kommode speil ramme gull ornamenter

Nå kommer noe for eierne av veldig moderne leiligheter og leiligheter. Gangen i dette bildet kan være ren inspirasjon for deg.

Du kan bygge nisjer i veggpanelene, og i disse kan du for eksempel vise skulpturer

Entrédesign minimalistisk rundt mørkegrå

Du kan installere runde støpte glassplater over innebygde gulvlamper, og dette vil gi rommet et veldig eksklusivt og moderne utseende.

De som foretrekker den tradisjonelle stilen vil føle seg tiltrukket av dette bildet.

Du har et vakkert skap i vintage stil, kobberspeil og generelt et spennende design

gang design vintage kommode maleri

Noen tradisjonelle lamper og mange dekorative plater har også blitt brukt. Slik oppnådde du denne veldig koselige atmosfæren.

Har du et stort inngangsparti som du definitivt ikke vil overfylle? Deretter bør du plassere et mykt, lyst teppe i midten.

For å gjøre dette trenger du en komfortabel benk under vinduet og et lite skap med et speil på veggen over

gangdesign polstrede benkskuffer

I vårt tilfelle her kan du også se buede dørkarmer som du kan se trappene gjennom. Du synes ikke det er et hyggelig glimt inn i resten av huset?

I denne foajeen ser vi et mer romantisk eksempel

gangen design asiatisk stil runde

Det er omgitt av arkader og det hele fullføres av den runde kuppelen. Du kan se fantastisk dekorasjon laget av fine linjer. Det er også plassert et rundt bord i midten av rommet. Det skaper symmetri med resten av rommet og ser ut til å gi hele rommet et formål. Jeg tenkte først ved inngangen til et teater. Og du?

Hvis du vil designe planken litt mer rolig, velger du hvit som den dominerende fargen

design hall rundt teppe stripete svart og hvitt

Et rundt bord som dette ville være veldig egnet for dette. Det ser flott ut på et rundt teppe. Sammen med noen velvalgte lamper vil rommet gi inntrykk av uslåelig hygge, kombinert med modenhet og god smak.

Mosaikk kan også vise seg å være en unik og veldig interessant idé. Dette oppnår en utsøkt stil. Det vil komme til sin rett ved siden av en steinmur. I vårt tilfelle er det avrundet med et innlagt speil i en treramme. Et nydelig enkelt konsollbord har blitt plassert under.

Hver besøkende vil føle seg komfortabel her

design gangveggbekledning naturstein utseende

Ha en smak for ukonvensjonelle design?

gangdesign skallformede gulvstein

Da er dette eksemplet sannsynligvis en fryd for øynene dine. Her har denne stiliserte spiralformede bollen blitt malt på gulvet, noen steiner er plassert på veggene og det er bygget mange nisjer der rare dekorasjonsideer er integrert. Vil du låse dette rommet med en så tung inngangsdør?

Det sies at hvert rom er forbundet med en spesiell følelse. Gangen viser husets generelle stil. Derfor er de gode innredningstankene like viktige her. Ikke vær redd for å gjøre det når du får din Design hallen, For å gi fantasien din frie tøyler og oppnå WOW -effekten med gjestene dine!