stue ideer stue design kjøkken

Praktiske levende ideer

Et tema vi liker på Freshideen er leilighetene som designere møblerer for seg selv. Det er nettopp det dagens artikkel handler om. Cristina Bordoiu kommer fra Romania, hun er designer og ga verden et glimt inn i den flotte leiligheten hennes.

Karakteristisk er blant annet hennes kjærlighet til sykling og natur, som tydelig vises med fordel her.

Selv sier hun at hun en gang så en sykkel som var integrert i et badekar. Hun syntes det var flott og bestemte seg for å gjøre noe slikt en dag. Det beste alternativet har vist seg å være ved å designe din egen leilighet i den lille byen Arad, det er her du finner den fantastiske leiligheten din Levende ideer.

Smart innredning av en liten leilighet

stue tv skap teppe bord

I fargepaletten kommer kjærligheten til mor natur til sin rett. Alt ble utført i naturlig beige. Rødaktig og grønn har også blitt blandet i disse møbleringstankene.

Kompakthet og komfort

stue ideer stue tv skap grønn sofa

Leiligheten har bare 40 kvadratmeter. Alle veggene er fjernet og alt har blitt kombinert i en leilighet. Det var fornuftig å skille det hele med forskjellige designermetoder. Bare badet ble til slutt skilt fra resten av rommet.

Skap med speil

stue ideer stue skap deco ideer

Det er et speil i inngangspartiet. Garderoben er faktisk gjemt bak den. Resten av plassen er delt inn i parallelle overflater. I den sentrale delen av rommet er det et gjesterom. På den ene siden var det merket av kjøkkenutstyret og på den andre – av gjennomsiktige mobile hyller.

Praktiske levende ideer

stue ideer stue design stue

Derfra kan du se inn på soverommet. Dette er plassert på den andre siden av den nettformede veggenheten.

Integrer arbeidsplassen

levende ideer soverom seng bod

På soverommet er det plass ikke bare til en dobbeltseng, men også til en arbeidsplass. Denne levende ideen fungerer veldig bra på begrensede områder. Veggen var også utstyrt med et slags forkle. Disse beskytter dem mot smuss.

Men la oss se nærmere på arbeidsplassen igjen! Den inkluderer flytende hyller og en hengende lampe. Det oppfyller også funksjonen til en arbeidsflate.

Gule stoler skaper visuell interesse

levende ideer gule stoler deco ideer

Funksjonalitet

levende ideer hyllesystem seng oppbevaringsrom sofa

Christina tenkte også på sannsynligheten for at hun på et tidspunkt ville ønske å skape litt mer privatliv på soverommet gjennom kreative levende ideer. Derfor hang hun gardiner med en rødlig farge. Dette kan deretter trekkes tilbake eller strekkes ut.

Sett opp kjøkkenet

levende ideer kjøkken arbeidsflate kjøkken bakvegg

Kjøkkenet er heller ikke veldig stort og er veldig smalt. Et bord er dispensert til fordel for en kjøkkenøy.

Oppbevaringsrom under vasken

hjemmeideer synker sykkelspeil

Hvordan liker du Christinas interiørdesign? Vil du inkludere en eller flere av ideene dine i hjemmet ditt??