møbleringstips westwing bed collage soverom ideer

Alt for et vakkert hjem

Nøye utvalgte merker og produkter til spesielt lave priser og mye inspirasjon og tips om alt som har med interiør å gjøre.

Oppsettstips fra Vestfløyen

møbleringstips westwing levende tilbehør før after1_v02

Westwing er den fremste og største hjemmekjøpsklubben & Levende Tyskland. Hos Westwing finner du kjente designermerker og produsenter, spennende insideretiketter og tidløst grunnleggende siden 2011 – alt til spesielt lave priser. Hver dag starter nytt salg med opptil 70% rabatt i forhold til Veil. Pris. Westwing tilbyr for tiden opptil 4000 nye produkter i uken!

Boligtilbehør for et vakkert hjem

møbleringstips westwing levende tilbehør collage tekstil

Tilgangen til Westwing er begrenset. Bare registrerte medlemmer har tilgang til tilbudene. Registrer deg gratis og nyt en spesiell handleopplevelse hver dag. Westwing tilbyr en velkomstkupong på € 15, eksklusivt for leserne av freshideen.com. Få en kupong på € 15 nå

Møbler ideer til spisestuen

innredningstips westwing nordic WWCopyright

inspirasjon

Westwing er ikke bare en butikk, den brukes også til å inspirere medlemmer. Derfor kan du finne mange dekorasjonstips og et nettmagasin med inspirerende hjemhistorier og enda flere gode ideer for et vakkert hjem!

La disse profesjonelle eksemplene inspirere deg!

møbleringstips westwing industrielle moderne WWCopyright

Skap en hjemmekoselig atmosfære

møbleringstips westwing møblering stue farger klassisk westwing Copyright

Hvem står bak

Westwing ble grunnlagt i 2011 av Delia Fischer, som tidligere hadde jobbet i flere år som redaktør for bladene “ELLE” og “ELLE Decoration”. I løpet av denne tiden fortsatte hun å lete etter vakre, inspirerende nettbutikker med rimelige priser – forgjeves. Så hun implementerte denne ideen selv med støtte fra en erfaren ledergruppe. Westwing er nå aktiv i 15 markeder og har 1,7 millioner medlemmer i Tyskland og over 17 millioner medlemmer over hele verden. (Status: 10/2014).

Shabby chic -stil går bra i spisesalen

innredningstips shabby chic westwing Copyright

Soveromideer i romantisk stil

møbleringstips westwing romantisk shabbychic WWCopyright

* Kupongen blir lagret i kundekontoen din etter at du har registrert deg. Kupongen er gyldig i 30 dager. Minste bestillingsverdi er € 60. Etterfølgende kreditering eller kontant betaling er dessverre ikke mulig.