Små husforbedringer har ofte stor innvirkning på romdesignet. Dette er for eksempel tilfellet med gardinene. Imidlertid er gardiner et funksjonelt dekorativt element fordi de beskytter hjemmet vårt mot nysgjerrige øyne og også bidrar til å dele rommet inn i individuelle områder. Trådgardiner er en av de mange blackout- og dekorasjonsalternativene for vinduer og balkongdører. I dag setter vi dette i sentrum for vårt bidrag. Har vi vekket din interesse? Ta deg tid til å samle inspirasjon til nye design i ditt eget hjem!

Trådgardiner er elegante vindusdekorasjoner i den moderne leiligheten

tråd gardiner vindu personvern rød design

Trådgardiner sikrer en ekstraordinær interiørdesign

Trådgardinene kalles fortsatt strenger. Denne trendy dekorasjonen er mye brukt i moderne hjem. Hvis du er på utkikk etter attraktive alternativer til tradisjonelle gardiner, vil du slå okse med Strings! Fordi de er mye mer enn gardiner. De er en dekorativ skjerm og insektbeskyttelse, de kan fungere som et dørgardin for balkongdøren, de kan festes til veggen og tjene som en veggdekorasjon eller også være en vakker romdeler!

Så multifunksjonell, ikke sant?! Så, avhengig av det spesifikke formålet, kan du bruke trådgardinene i en rekke interiørdesigner. Forskjønne stuen eller soverommet, gi en personvernskjerm eller kjøre bort irriterende mygg! Men ikke bekymre deg for at frisk luft ikke kan komme inn i rommet! De fleste strenggardiner legger ikke noen hindringer foran seg!

Svarte trådgardiner gir et snev av drama til rommet …

tråd gardiner svart elegant vindu blackout hvite vegger

Stringgardiner oppfyller funksjonen til klassiske gardiner og beskytter deg mot nysgjerrige øyne. Fremfor alt trenger du et trådgardin til balkongen eller terrassedøren. De holder forskjellige insekter som mygg, fluer eller veps borte fra hjemmet ditt! Snøregardinet kan også henge på døren til rommet. Slik gjør du den åpne planen mye mer behagelig og hjemmekoselig. Det store plusspunktet med trådgardinet er at du ganske enkelt kan gå gjennom det uten å måtte trekke det til side!

Lag en frisk atmosfære med grønne strenger!

tråd gardiner grønn frisk dekorasjon ideer insektmiddel

Velg riktig trådgardin

Når du leter etter det rette strenggardinet, må du være oppmerksom Materialet! Gardinene er laget av et tungt stoff og holder seg i samme posisjon. Men lyse, halvgjennomsiktige stoffer lar frisk luft komme inn i rommet. Den enkle omsorgen avhenger også av hva slags materiale du har valgt.

Stringgardiner kan vises i atmosfæriske design

tråd gardiner uvanlig design røde sommerfugler

Vi synes det er flott at de fleste modellene kan tilpasses vinduet eller døren. Fordi du lett kan være hjemme også forkorte. Se også for det bred trådgardinet, fordi dette reduseres når du henger det opp. Du mister mye stoffbredde når du samler!

Hva forsamlingen Når det gjelder trådgardiner, er det noen få varianter. Noen modeller har tunnelpassasje, andre henger med gardinruller. Hvis du vil at strenggardinet skal være til side, så ta tak i et bånd eller en magnetisk holder også. Legg merke til at det er et gap mellom gardinet og veggen!

Om strenggardinet er enkelt eller stilig, avhenger helt av rommet der det brukes. Fordi det er et bredt spekter av modeller på markedet! Bare å henge rett ned er bare en av måtene som strenger kan vises på i rommet. Disse kan også samles med en dekorativ lås eller flettet … Fleecegardinet er en annen type trådgardin. Den forblir i sin posisjon når luften beveger seg og har også en isolerende funksjon. Du kan lett gjenkjenne det på sitt plysj utseende.

Kombiner forskjellige farger

tråd gardiner elegant design kule farger

Det er flere måter å sette trådgardiner på i rommet. De er egnet for både vinduer og dører og kan festes til veggen, brukes som sengetøy eller plasseres i midten av rommet. Stringgardiner tjener forskjellige formål. De kan enten påta seg dekorative funksjoner, eller de kan brukes ganske funksjonelt. Hvordan ville du integrert strenggardiner i hjemmet ditt??

Stringgardiner gir forskjellige designalternativer

trådgardiner funksjonelt dekorativt element

Skill leseområdet

Trådgardiner leseområde skille ideer

Få livlighet inn i interiøret med fargede strenger

tråd gardiner rød design funksjonell dekorasjon ideer

Strenger i sterke farger for spisestuen

tråd gardiner farge design gul grønn

Du kan lage vakre fargekontraster …

røde trådgardiner skaper et stilig avslapningsområde

tråd gardiner svart glitrende stue ideer

tråd gardiner vakker design personvern beskyttelse dekorasjon på samme tid

Trådgardinområder utstråler varme farger

tråd gardiner stilig vindu blackout hvit tråd gardin

Du kan stole på at trådgardinene fungerer som en personvernskjerm 

Tråd gardiner stue dekorere nøytrale farger

tråd gardiner stue lage romdelere

trådgardiner til siden hvit

tråd gardiner stue ideer koselig elegant

tråd gardiner farget design vakker skulptur

Stringgardiner skaper en koselig atmosfære

tråd gardiner vakker design spisestue personvern skjerm