På begynnelsen av det nye året spør lekmenn og eksperter seg selv om hva som vil bli veldig populært når det gjelder interiør og romdesign de neste tolv månedene. Vi har allerede informert deg om noen av de siste trendene i 2018. Temaet har vist seg å være ekstremt interessant, så vi ønsker å fortsette det i dette innlegget. I dag handler det om de siste trendene innen utseende og preg innen interiørdesign 2018. Det som kommer til å dominere interiøret i år er spørsmålet vi vil svare på. Hvordan kan du bruke trendy teksturer, stoffer, materialer og tiltalende farger for å skape en koselig atmosfære der unge og gamle føler seg komfortable. Vi finner alle disse aspektene ved innredning og design av våre egne fire vegger spesielt viktige. Fordi vår største bekymring er å hjelpe leserne våre så mye som mulig, å hjelpe dem alle med kreative ideer og praktiske tips, slik at alle kan leve vakrere, mer komfortabelt og mer komfortabelt i fremtiden.

 Slik ser et trendy interiør ut i 2018!

 Interiørtrender 2018

Uansett hvilket aspekt vi ser nærmere på, analyserer fargedesignet eller diskuterer valg av teksturer, blir nye trender mer og mer utbredt innen interiørdesign. I et nøtteskall kommer individualiteten til husboerne stadig mer til uttrykk gjennom møblering og interiørdesign. Det er en tendens som definitivt vil fortsette.

Hjemmet gjenspeiler vår karakter, vår stil og smak og har mange personlige detaljer som avslører individuelle trekk, interesser og hobbyer. La oss nå se sammen hvordan denne tendensen kommer til uttrykk i vårt utvalg av møbler, stoffer og farger i våre egne hjem?

Naturlig tre er mye brukt i interiøret i 2018

Trær i naturlig tre 2018

De myke grønne nyansene er inne igjen!

Grønne nyanser trender 2018

  • Trender 2018 – uvanlig optikk og haptikk går alltid hånd i hånd

Når det gjelder utseende og følelse, er 2018 -trendene langt unna konservativ smak. Glem nå de grunnleggende fargene hvit og svart og fargen blandes grå. Stol på nyanser av lavendel, olivengrønn og lilla. Disse er endelig tilbake i mote og design. Mettede fargepaletter kombineres med metaller, for eksempel brukes edelsteinoverflater mer og mer i interiørdesign. I tillegg blir lakkerte veggplater i økende grad brukt i interiøret, som minner om den velkjente, men tidligere, trepanelene. Nå ser vi også mer fløyel i møbeltrekk. Bare dette faktum gir større fleksibilitet når det gjelder farge og finish i interiøret og bidrar virkelig til å forbedre romatmosfæren.

 En blå fløyel lenestol inviterer deg til å dvele.

Lenestol rundt bord metall harmoni i interiøret

Man liker å kombinere en fløyelssofa med et lite rundt salongbord laget av metall

rundt salongbord

  • Hvilke teksturer tilsvarer de siste trendene i 2018?

Mange trendforskere og interiørdesignere spår at fløyel snart vil bli den ubestridte trenden innen interiørdesign. Det myke stoffet kan komme i forskjellige fargenyanser, men i mettede toner er det enda mer merkbart på grunn av det moderne utseendet og den myke følelsen. I tillegg øker vevde teksturer i 2018. Kurver, håndlaget hjemmetilbehør som tepper eller gulvmatter vil krydre interiøret i hjemmet ditt i år.

Vevde og håndlagde hjemmetilbehør vil nok en gang finne sin plass i 2018 -interiøret

Vevde håndlagde tilbehør interiørtrender 2018

Det er helt nye konsepter for veggene – tapetene feirer sitt store comeback og erobrer igjen interiøret. Nå er de enda mer iøynefallende enn noensinne, spesielt de med et agat utseende. Bildet vårt kan lett overbevise deg om dette. 2018 -trendene viser at denne skjønnheten i økende grad finnes i eksklusive interiører.

Et vakkert agat -utseende er en av de viktigste trendene i 2018.

Bakgrunn vakker agatoptikk

 Utmerket kombinasjon av forskjellige materialer – stein, tre og glass utfyller hverandre

Enestående kombinasjon laget av forskjellige materialer

En av de godt utviklede trendene i 2018 er den dyktige blandingen av teksturer. Nå kombinerer du selvfølgelig tre, stein og glass med hverandre og skaper grove og uvanlige overflater som inviterer deg til å ta på. Massive tremøbler og steintøy står ved siden av glassdører og fløyelsmøbler. Disse utfyller hverandre og danner en samlet helhet som er imponerende. Naturlige elementer er definitivt en del av det trendy interiøret 2018 og kan ikke lenger forestilles uten. I interiøret kan du nå se mer innebygd kalkstein eller de velkjente gammeldagse flisene på kjøkken, som er holdbare og har motstått tidens tann. I lang tid ble glatte kjøkkenfliser i forskjellige formater ansett som supertrendy, men nå er grove overflater etterspurt. Hvis du står overfor en kjøkkenrenovering i 2018, er dette godt å vurdere.

Metrofliser er trendy i 2018, spesielt på kjøkkenet!

Stasjonsfliser i kjøkkentrenden 2018

 Mer enn noen gang før finnes naturlige elementer i moderne interiør.

  • Trender 2018: naturen beveger seg mer og mer inn i interiøret!

For mange designere og interiørdesignere er naturen den viktigste inspirasjonskilden, og derfor prøver de i økende grad å integrere den i interiør. Vakker utsikt over et fortryllende Merrespanorama eller fantastiske skoglandskap er nå svært ønskelig. Rollen som blomstrende eller eviggrønne innendørs planter er høyt verdsatt, fordi de ikke oppdaterer romluften, men fullfører interiøret og får rommet til å se vakkert og innbydende ut. Egentlig er dette ikke en ny trend, men den vil dominere våre fire vegger i 2018, fordi kontakt med naturen er spesielt viktig for moderne mennesker. På den ene siden gir den naturlige grønne mye ro og ro i interiøret, på den andre siden kan du uttrykke stilen din godt ved å velge og dele vakre innendørs planter. Og som vi allerede har understreket, vil individualitet innen interiørdesign regnes blant de mest markante trendene i 2018.

 Grønne innendørs planter er et absolutt must i moderne interiør 2018.

 grønne stueplanter

 En vellykket blanding av teksturer og høydepunkter

 Bland trendy teksturer med naturlige materialer

 Opulence er også en topp prioritet i år!

Interiørtrender 2018

I den moderne stuen kan du kombinere forskjellige materialer og teksturer

Trender 2018 moderne stue

 Denne tendensen blir mer og mer vanlig!

Trender 2018 bland teksturer

 Inviter naturen inn i hjemmet ditt!

Trender 2018 Natur i interiøret sublim