Det er midtsommer og mange ønsker å nyte de bekymringsløse dagene til høsten kommer til fulle. I redaksjonen jobber vi imidlertid i full fart selv i varmen og forsker på alt nytt og trendy i romdesign for våre lojale lesere. Under undersøkelsene våre fant vi interessant informasjon som vi vil dele med deg med en gang. Slik at du er godt forberedt på enhver redesign eller renovering hjemme, vil vi introdusere deg for de siste trendene innen de dominerende romnyansene. Vil vi nå følge sammen hvilke farger som definitivt vil være banebrytende til slutten av 2020? Hvis du også er interessert i trendy farger 2020, så vær hos oss og les videre. Informasjonen er definitivt verdt det!

1. Mørke, mettede farger setter tonen

Man kan trygt si at det er noen overraskelser i år med de rådende fargene i moderne interiør. Det er en etterlengtet trend mot varmere, mer mettede farger med mer enn én undertone. Rike farger har flere undertoner som utfyller og balanserer hverandre. Disse mørke, rike fargenyansene kan legge til en ekstra dose kos i et rom eller til og med få atmosfæren til å se litt helvete ut.

Varme, mettede farger med mørke undertoner som vintage marine er inne!

farger vintage marineblå i interiøret

Mørke og rike farger kan uttale seg når de motvirkes med hvite eller kremete nøytrale i et rom. På det moderne kjøkkenet, for eksempel, er slike kontraster alltid velkomne. Fargen på kjøkkenskapene kan være en mettet marineblå, som helt oppveies av den lysegrå bakgrunnen.

Mørk og rik marineblå i nyansene er veldig aktuell i romdesign i år, det blir mer og mer populært og vår prognose er at det vil fortsette å være veldig trendy.

 Kom med en uttalelse gjennom de mørke fargene i rommet

trendfarger kjøkkeninnredningstips marineblå

2. Andre blå nyanser forblir trendy

Det er forskjellige nyanser i den blå fargepaletten – fra himmelblå til delikate pastelltoner til mørkeblå med svart undertone. Alle blå nyanser vil fortsette å råde i interiøret, i henhold til gjeldende fargeprognoser. Og fordi trenden mot dypere, mørkere farger er dominerende, er bluesen beriket med to eller tre balanserte undertoner. Blågrå og blågrønne nyanser er allerede spesielt populære blant interiørdesignere og huseiere, og denne trenden forventes å fortsette å utvikle seg.

Mettet marineblått er veldig populært

farger for det moderne kjøkkenet mettet marineblått

En rik blå med en grå undertone er en flott farge for å visuelt markere en vegg eller et skap. Kombinasjonen med lysegrå eller hvit forblir klassisk og kunne vanskelig flyttes fra interiøret av en annen fargeduo.

Hvordan liker du denne veggmaling?

trend farger veggdesign gangen

Prøv å skape en kontrast mellom veggfargen og rommøblene

farger står i kontrast mellom fargen på veggen og møblene

3. Varme gråtoner går ikke av moten

Det er ingen overraskelse, grå vil fortsette å være det populære fargevalget til interiørdesignere, og denne trenden vil fortsette å etablere seg ut slutten av 2020. De nåværende gråtonene er nå litt varmere og vil forbli slik de neste årene. Vi har observert denne trenden mot et varmere grått siden 2015.

Selvfølgelig vil grå med en balansert blanding av varme og kule undertoner fortsette å dominere det moderne badet. Det er nettopp i dette rommet at den absolutte sjarmen og det sublime utseendet til den grå fargen kan komme til sin rett. Et stort pluss må nevnes – grått kan kombineres perfekt med nesten alle andre farger og undertoner i et rom. Hvis du vil gi badet ditt et tidløst utseende, gå for grå og du kan ikke gå galt i det hele tatt.

Grått med varme undertoner utstråler storhet på det moderne badet

farger for det moderne badet lys grå

4. Det klassiske fargevalget for alltid er hvitt

Det er et ubestridt faktum – hvitt er den absolutte klassikeren blant de populære romfargene. Og ikke uten god grunn: hvitt utstråler renslighet, symboliserer uskyld og frihet. Dette er alle argumenter som lar oss forutsi at hvitt vil fortsette å være den populære fargen over hele verden. Men nå tar du bare ett skritt fra den strålende hvite og foretrekker kombinasjonen med kremete nøytrale. Dette er helt i tråd med hovedtrenden som vi allerede har vist. Så det går i retning av varmere fargenyanser.

Det hvite vaskerommet – absolutt renslighet og perfekt orden må seire her

farger som er trendy kombinere hvitt og grått

 White Dove av Benjamin Moore på badet

farger på det moderne badet White Dove

5. Jet Black – den nyeste nyansen av rik svart

Her må vi innrømme det med en gang – svart har alltid vært aktuelt og kan aldri gå av moten. Denne grunnfargen bør ganske enkelt være tilstede i hvert interiør i større eller mindre grad. Nå er det svarte beriket med mettede mørke undertoner, og så får du den mettede svarte, kalt dyp svart for kort. Hvis du tror, ​​ja, akkurat denne mørke svartfargen ville se bra ut på kjøkkenskapene dine, du tar feil! Jet black er ikke bare beregnet på skap. Den brukes mer og mer som veggmaling i små rom, understreker en aksentvegg enda mer eller fungerer som et blikkfang her og der i rommet. Dekorative puter, vaser av svart glass, elegante lysestaker eller hengende lamper i dyp svart erobrer nå romdesignet og gjør det fantastisk!

 En mørk aksentvegg er umiddelbart merkbar

farger i interiøret svart aksentvegg i stuen

Før du planlegger et redesign av dine egne fire vegger eller starter en renovering i høst som kommer, har du fargetrendene som presenteres her i tankene! Disse hjelper deg med å gjøre hjemmet ditt unikt og oppdatert.

Vintage Navy

innredning ideer på soverommet Vintage Marineblå

Behr Polert Aqua

møbleringsideer Behr Polished Aqua i spisesalen

Benjamin Moore Sea Star

innredning ideer i badets fargedesign

Sherwin-Williams populær grå

lys grå i trendfargene på badet 2020

Ønske av Benjamin Moore

innredning ideer for hjemmekontoret nøytrale fargedesign ideer

Benjamin Moore hvit due

innredning ideer Benjamin Moore hvit due

Benjamin Moore Ebony King

møbleringsideer Benjamin Moore Ebony King i stua

Sherwin-Williams kaviar

innredning ideer trendy farger Sherwin Williams Caviar

Dunn-Edwards MacKintosh Midnight

innredning ideer til barnerommet med trendy farger

møbler-ideer-for-stue-gråtoner

møbler ideer Schware lampe er en flott aksent i stua

farger veggedesign i blått på soverommet

farger grå veggfarge på badet og aksenter i mørkegrå

farger på det moderne badet hvite vegger er klassiske