I dag ønsker vi å se nærmere på fargetrendene i år og introdusere deg for fire av favorittene blant de mest populære fargene i 2017. Vi tar denne oversikten med det formål å gi deg enda mer informasjon om trendene innen romdesign og dermed gjøre det lettere for deg å velge farge for neste renovering og redesign hjemme. Fordi alle ønsker å føle seg komfortable og avslappede i sine fire vegger og helt glemme problemene i det daglige arbeidet, ikke sant? Derfor vil vi i dagens artikkel presentere delikate fargenyanser som ikke bare er veldig trendy, men også skaper en avslappet atmosfære i hjemmet ditt. Dette er delikate nyanser som sikkert vil sette noen av dere i det romantiske humøret, inspirere kreativitet hos andre og inspirere en tredje gruppe. Dette er trendy farger som romdesignere elsker og som huseiere velger oftere og oftere for å oppdatere interiøret.

Dette fargerike interiøret utstråler et godt humør

farger i stua kombinerer gul veggdesign og grønt teppe og møbler

Noen ganger trenger du ikke engang å rive hele vegger for å skape en stilfull atmosfære. Det er mer elegante måter å gjøre hjemmet ditt trendy og koselig. Selv små rom kan virke koselige og moderne. Lær først om fargenes visuelle kraft og dra full nytte av denne kunnskapen.

Fordi farger kan endre utseendet på hjemmet ditt og glede øynene og sjelen. Her er de delikate nyansene som fører til visuell balanse.

Støvete rosa

Noen tror at støvrosa er en pulveraktig farge som spesielt krydrer barnehagen til en jente og skaper en romantisk atmosfære der. Hvis du deler denne oppfatningen, tar du helt feil! Dusty pink har vært på topp i flere sesonger, og denne trenden vil trolig fortsette. Det ser flott ut som en veggmaling fordi den dempede skyggeleggingen er veldig stilig og allsidig. Gammelrosa kan kombineres perfekt med mange andre farger, spesielt lysegrå og olivengrønn. Den kan kombineres med nøytrale farger som kremhvit eller lyseblå. Den delikate fargen passer fantastisk til moderne tremøbler, så du kan velge mellom forskjellige romtilbehør i denne nyansen. Dekorative puter, kastetepper, gulvlengde gardiner i mørkrosa er alltid flotte blikkfang i interiøret. Sett noen aksenter i rommet med gammelrosa, og du vil oppnå et trendy romutseende.

Dusty pink introduserer en spesiell storhet og høy stil i dine fire vegger

farger i interiøret mørk rosa veggmaling i stuen

Lys lilla

Denne lyse, trendy nyansen av fiolett gir ny friskhet til rommet fordi det er helt inspirert av naturen. Mange huseiere forbinder dem også med sin favoritt orkide som de bryr seg om hjemme. Denne pastellfargen er lys nok til å være unik, men samtidig føles den lavmælt nok til å se sublim ut.

Fiolett som en pastellfarge oppdaterer hele rommet

innredning ideer til soverommet i lilla

 Lavendel er like tiltalende i interiøret

Kombiner innredningsideer i syrinfarger

Hvis du ikke er sikker på om denne orkidéfargen er den rette for deg, kan du velge mellom de samme fargepalettene som er nært beslektede nyanser. I tillegg til lys lilla, finner du en delikat lavendel på den ene siden, lilla lilla på den andre. Alle disse nyanser er trendy, utstråler storhet og stil i ethvert interiør. Dette er rike farger som er fantastisk og kan tjene som aksenter i et hvittgrått rom. Vær modig og modig og design minst ett rom i lys lilla. Så du viser høy stil, den beste smaken og holder deg i tråd med de siste fargetrendene.

Lilla fiolett er fantastisk og får mange hjerter til å slå raskere

innredning ideer til barnehagen lilla veggmaling og lilla teppe

Sol gul

Ingen annen farge kan lyse opp et rom som solgult. Dempede versjoner som halm eller honninggul har også en koselig effekt og kan visuelt varme opp mørke rom og skape en atmosfære som utstråler munterhet. Lek deg med de forskjellige nyanser av gult ved å legge til nyanser som spenner fra lys til mørk. Velg de mettede gule nyanser, og du vil oppnå et interiør som vil smitte deg med godt humør.

 Sunny Yellow – solens farge introduserer varme i interiøret

farger trendy farger i stuen gule aksenter

 Solgult i interiøret bidrar til å holde sommerstemningen hjemme

innredning ideer til stuen gule vegger og beige stue sofa

Selv en eller to flekker med gul farge kan gjøre underverker i et rom. Men hvis du vil bruke gult som aksent, må du bruke den varme fargen på to eller tre steder i rommet. For eksempel kan dekorative puter i solfylte penger minne deg om sommeren lenger og bringe mye varme inn i rommet.

Grå

La oss gå videre til en farge som for det første kan kombineres perfekt med alle de myke nyansene som er vist frem til dette punktet, og for det andre balanserer det dem fantastisk. Dette er den absolutte klassikeren i moderne interiør – grå! Det har dominert romdesign i årevis og setter tonen der. Grå fungerer ofte som et nøytralt bakteppe for andre farger; disse kommer til sin rett på bakgrunn. Den kan også kombineres med kremhvit, og den trendy fargeduoen skaper et sublimt utseende i interiøret.

Grå har vært en klassiker innen interiør i mange år

farger stuen grå med et gulvbelegg i treutseende

Grå kan brukes som en aksent i alle rom. Grå veggmaling, naturlige teksturer i grått, kurvstoler eller kurvkurver passer fantastisk til forvitrede treflater. Denne fargen balanserer et fargerikt interiør og vekker mer interesse for den.

Grått kan enkelt kombineres med myke farger

innredning ideer grå vegger og gul lenestol

Støvete rosa vekker glemte romantiske følelser

farger gamle rosa vegger og svart peis gjør en vakker figur

Det ser leken og trøstende ut

farger på soverommet kombinerer gamle rosa tekstiler med naturlige farger

dekorere ideer i gult maling kjøkkenveggene gule

møbleringsidé for det moderne soverommet syrin er en vakker veggfarge

møbler ideer design badet i lilla

innredning ideer for det moderne soverommet gult tilbehør og gule lenestoler

innredning ideer i gule ferske soverom vegger og sengetøy i blå nyanser

innredning ideer i gult og hvitt design soverommet

innredning i lys lilla til babyrommet

innredning i lilla til barnerommet med hvite møbler

farger i interiøret mørk rosa gir romantikk og hygge

farger i interiøret lys lilla til veggene og hvite møbler

farger på soverommet gamle rosa tilbehør og lysegrønne vegger er en fantastisk kombinasjon

farger i stuen gult tilbehør i garuen -stuen

farger i stuen satte gule aksenter i det nøytrale rommet

farger grå er en universell farge som kombineres med mange andre farger

farger kombineres i interiørdesign

farger design moderne stue i grått

farger soverom ideer i grått

farger stilige ideer i grått til stua

farger i stuen grå veggedesign og aksenter i lysegult