Tropiske interiør sofaer puter bambus tak solterrasse

Tropisk interiør

Min favoritt tid på året er sommer, når jeg kan dra til et tropisk, fredelig sted på ferie. Jeg blir hjemme om høsten og vinteren og husker de fantastiske øyeblikkene der. Regnet og snøen får meg til å drømme om et hus på en solrik øy. Siden det for øyeblikket ikke er mulig, bestemte jeg meg for å ta det tropiske utseendet inn i huset mitt, slik at jeg kan nyte det hver dag.

Utvendig design

Et stort uteområde kan lett få et tropisk utseende. Velg en stor sofa med mange fargerike kasteputer, noen glødende lys på bordet eller gulvet og et bambusteppe. Det vil sikkert bringe deg tilbake til sommerdagene da det eneste du gjorde var å slappe av på solsengen. En god venn og et glass vin i hånden er alt du trenger på denne solterrassen.

Uteservering

Tropisk innredning spisebord rotting lenestol lys peis

For et intimt tropisk utseende, bruk et lite, rundt bord omgitt av noen rottingstoler og en ildsted med to komfortable lenestoler foran. Noen palmer og andre tropiske plantearter gir terrassen et livlig utseende. Plantene reduserer stress og skaper et fredelig og innbydende miljø.

stue

Tropisk interiør dekorasjon stue tak belysning vifte

Stuen kan være et veldig morsomt og avslappende rom, så vel som feriestedet der du tilbrakte ferien. Blomsterkrukkene og takviften fullfører det tropiske utseendet og får deg til å føle at du er på ferie.

Gul veggdesign – massive tremøbler

Tropisk interiørdekorasjon, sandfarge, viftebord, vedstol

Du kan skape et koselig tropisk utseende med noen varme farger, komfortable sofaer og puter. Rødgule puter og en stor takvifte ble brukt her for å skape et eksotisk design. Bambuspersiennene passer perfekt til teppet og det lille bordet og de dekorative kasteputer med blomstermønstre på solsengen får dette rommet til å se innbydende og avslappende ut.

soverom

Tropisk innredning soverom hvitt sengetøy himmelseng

Å ha høyt tak på soverommet er den perfekte måten å bare gjøre det tropisk. Legg et sandfarget teppe og installer en takvifte for de varme sommerdagene. Himmelsengen gir et romantisk uttrykk, og noen blomsterpotter lyser opp rommet.

Hvite luftige gardiner på soverommet

Tropisk interiør soverom luftige hvite gardiner

Dette er våre tropiske ideer, og vi håper du har samlet nye ideer for ditt eget hjem. Varm den kalde vinteren og lag et koselig tilfluktssted hjemme!

Tropisk utseende på badet

Tropisk innredning bad badekar vask glass

Store glassvegger i bad design

Tropisk innredning bad glass glass vegger dusj   Hvit dekor på kjøkkenet – hengende lamperTropisk interiør kjøkken benkeplate kjøkken øy hengende lamper lilla blomster