I sosiale medier har vi nå muligheten til å se soverommene til mennesker over hele verden. Tumblr har blitt en inspirasjonsplattform for tonnevis av mennesker rundt om i verden. Det er til og med instruksjoner om hvordan du gjør rommet ditt “Tumblr-verdig”. Stilen ble populær som Tumblr Room eller Tumblr Room. Så navnet refererer til det sosiale nettverket Tumblr, og tanken bak det er som følger: Å gjengi på soverommet alt som er likt og delt på det sosiale nettverket. En av de interessante egenskapene til dette rommet er at du lager en stor del av dekorasjonen selv, ettersom målet er å tilpasse miljøet helt. Og ikke tro at denne nåværende ideen bare brukes i rom for barn og tenåringer. Tvert imot har mange voksne allerede sluttet seg til denne møblementet.

Slik kan du sette opp et Tumblr -rom på kort tid

Tumblr -rominnredning har soveromskjeder med lys

Positive meldinger er kjernen i et Tumblr -anlegg

Tumblr rom dekorere ideer soverom dekor hjem tilbehør

Å sette opp et Tumblr -rom er imidlertid ikke en stor hemmelighet, og det er ingen regler som må følges strengt. Men en ekte Tumblr -fan tenker på detaljene som definerer hans personlighet og får ham til å skille seg ut fra resten av brukerne. Vil du vite hvilke de er? Deretter er det bare å lese videre og huske følgende 8 egenskaper ved et Tumblr -rom.

Soveromdesignet gjenspeiler din personlighet

Tumblr rom dekorere ideer soverom design hengende seng

  1. bilder

Det er ikke noe sosialt nettverk uten bilder. Mye mindre av et Tumblr -rom. Få dine selfies skrevet ut og ikke vær redd for å presentere dem på rommet ditt. For eksempel kan du henge dem på en snor. Denne ideen er forresten veldig vanlig på Tumblrs.

Udødelige vakre øyeblikk med bilder på veggen

Tumblr -rominnredning har bilder

Et annet alternativ er å henge bildene på veggen. Men, som vi nevnte tidligere, er det ingen regler med denne interiørstilen. Himmelen er grensen. Det viktigste er at rommet ditt bokstavelig talt gjenspeiler ansiktet og personligheten din.

Design soveromsveggen etter dine egne preferanser

Tumblr -rominnredning har ideer til innredning av hjemmet

  1. Setninger og sitater

Setninger og sitater blir ofte lagt ut på Tumblr -nettverket. Derfor er disse selvfølgelig en del av romdekorasjonen. Bruk bare ord som representerer deg og din livsstil. Du kan for eksempel ramme inn disse eller få dem trykt på puter. Bare la kreativiteten være fri!

Uttrykk følelsene dine gjennom sitater

Tumblr -rominnredning har farge med blå farge

  1. Farger

Farger er viktige i et Tumblr -rom. Mange tror at dekorasjonen i denne stilen er mer fokusert på svart og hvitt. Men sannheten er at det ikke er noe slikt som en regel, det er en trend. Dette er lett å forklare. Nøytrale farger som svart og hvitt er lettere å innlemme i dekorasjonen, nettopp fordi de kan kombineres veldig godt med andre sterke og livlige farger. Bare vær forsiktig så du ikke roter på dekorasjonen av rommet.

Hva er favorittfargen din?

Tumblr -rominnredning har farger

  1. bilder

Dette punktet inkluderer tegneserier, geometriske former, tegninger av stiliserte dyr og planter, og nyfortolkninger av kunstverk. Kaktus og sukkulenter er noen av bildene som er fasjonable. Men tegninger av frukt, blomster og kunstnere brukes også her. Det avhenger imidlertid av din personlige smak.

Følgende tankegang vil hjelpe deg: Det som lander på ditt sosiale nettverk kan også finne et sted i Tumblr -rommet ditt. Vil du dele et bilde av en kaktus? I så fall, legg den på rommet ditt også.

Inspirerende bilder skaper mer stemning i rommet

Tumblr -rominnredning har bilder og bilder

Humørbrett er et kreativt alternativ

Tumblr rom dekorere ideer soverom design kork bord

  1. Panel

Med så mye informasjon trenger du et sted hvor du kan organisere det systematisk. Et smart alternativ er å bruke tavler. Disse kan være laget av kork, magneter, tre, filt eller annet materiale. Det viktigste er at de matcher din personlige stil.

Hva står på timeplanen din for dagen?

Tumblr -rominnredning har tavler på veggen

  1. planter

Planter er også en del av det. Kaktus, sukkulenter og Adams ribbeina er alle raseri akkurat nå. Men enhver annen plante kan også passe inn i ditt Tumblr -rom. Bare noen få plantetyper er uegnet fordi deres toksisitet gjør dem uegnet for dyrking innendørs.

Innendørs planter skaper en frisk atmosfære

Tumblr -rommet har minimalistisk soverom

  1. Lys

Lyskilder er de store stjernene i et Tumblr -rom og også en av hovedtrekkene. Lysene kan være i form av lamper, lys, blinklys eller lysdioder. Dette lar deg lage lyspunkter og visuelle effekter som gjør atmosfæren mer koselig på kort tid. Så, hvis du ønsker å sette opp et Tumblr -rom, ikke glem lysene.

Eventyrlys er veldig typiske for soverommet i Tumblr -stil

Tumblr rom dekor ideer soverom design skrivebord

  1. Enkelhet

Et veldig vanlig trekk i rom i Tumblr-stil er deres enkelhet. Elementene som brukes i dekorasjonen er ofte laget av eieren av rommet eller er laget av materialer som er gjenbrukbare og allsidige. For eksempel kan en kopp bli en midlertidig butikk for planter, en ubrukt ramme kan brukes til å ramme det perfekte ordtaket, eller til og med en enkel lampe blir et dekorativt stykke som bare forsterkes av en brakett eller annen ledning.

“Less is more” gjelder også her

Tumblr rominnredning Funksjoner Hold soverommet enkelt

Tumblr -rommet er, i likhet med sosiale medier, demokratisk og tilgjengelig. Den passer for alle aldre og tilpasser seg alle stiler, smaker og budsjetter. Du kan lage utrolige romdekorasjoner mens du bruker så lite penger som mulig. La fantasien løpe løpsk og bare sett i gang!

Måtte de følgende bildene tjene som inspirasjon!

Tumblr rominnredning 8 funksjoner Tumblr Room Setup Hold øye med følgende 8 ting Tumblr rom satt opp loft seng åpent skap soverom design Tumblr rom dekor ideer seng soverom design Tumblr rom dekorere ideer soverom design Tumblr -rom har funksjoner for å henge bilder Tumblr -rominnredning har lysbilder Tumblr -rominnredning har soveromskjerm Tumblr -rominnredning har soverominnredning Tumblr -rominnredning har hems med soverom Tumblr rominnredning har soverom ideer Tumblr rominnredning har bilder av veggdekor på soverommet Tumblr -rominnredning har tilbehør til soverom Tumblr -rominnredning har soveromplanter Tumblr -rominnredning har soverom Tumblr -rominnredning har veggdekor Tumblr rom satt opp soverom design