Det sosiale livet til mange mennesker er forbundet med et hyggelig besøk på en bestemt pub. Mange av oss foretrekker å tilbringe fritiden på en restaurant, bar eller kafé i koselige omgivelser og i vennlig selskap. Bortsett fra det er noen steder også godt egnet for et forretningsmøte, selv foretrukket i noen tilfeller.

I henhold til profesjonell etikk og plikter må en restauranteier tilby gjestene den nødvendige komforten og skape en behagelig og avslappet atmosfære for dem. Utvalget av cateringmøbler spiller en veldig viktig rolle her. Det skal ikke glemmes at den gode innredningen, kombinert med velsmakende mat, er avgjørende for hvorfor gjester liker å besøke restauranten din og ofte gjør det.

Cateringmøblene skal være komfortable og praktiske

Å velge cateringmøbler riktig

Hvordan skal du gjøre et godt valg av møbler for gastronomi??

Dessverre kan vi ikke gi en universell formel eller eksakt løsning for det perfekte møbelvalget, fordi alt er et spørsmål om personlig avgjørelse, som avhenger av størrelsen på rommet og typen restaurant. Vi gir deg imidlertid noen få retningslinjer for å gjøre valget ditt litt enklere.

Å velge bord er det første trinnet

Først skal spisebordene være lyse, men ikke for lyse! Når du velger dem, må du huske på at bordene ofte må omorganiseres og flyttes. Ikke stol på tunge møbler, men husk at de fortsatt må være stabile og komfortable. Det er mange løsninger i cateringbransjen – fra de veldig lette og praktiske til de tunge og klassiske bordene.

Etter komforten kommer det gode og tiltalende romdesignet som et viktig kriterium når du skal velge restaurant

cateringmøbler for utendørs bruk

Hvis du har en hage eller solterrasse, bør du også tenke på passende utendørs løsninger som gir maksimal komfort for å betjene gjestene. Aluminium, rotting, tre og polyester – alle materialer og kombinasjoner av disse som du frimodig kan stole på.

Når det gjelder stoler, vær spesielt oppmerksom på setet

Å finne de riktige stolene for restauranten din er selvfølgelig ikke mindre viktig. Tvert imot er disse blant de avgjørende elementene i hvert restaurantanlegg.

Mens serveringsbordene kan velges i forskjellige design, er det lurt å kjøpe stolene fra en og samme modell. Dette sparer deg for mye penger på grunn av det store antallet stoler. Men også her bør du avgjøre om disse passer for din restauranttype. Heldigvis kan mange produsenter og erfarne forhandlere av høy kvalitet finne gjestfrihetsstoler fra klassisk til moderne.

Er du spesielt interessert i komfortable stoler? Ikke gå på kompromiss med det! Tross alt vil dine besøkende sitte på den. Stol på komforten til dine fremtidige gjester, så vel som dine egne. Tenk på hvilken modell som er lett å stable og flytte! Bare da kan du trygt kjøpe!

Vi ønsker deg lykke til med etableringen!

Skap en innbydende atmosfære

stoler og bord til restauranten

De komfortable stolene er en forutsetning for at gjestene skal komme tilbake

god atmosfære med de riktige cateringmøblene

barheis for restauranten eller kafeen

catering møbler stoler og bord

gastronomistoler med et flott mønster

gourmetstoler med mykt trekk

Velg lette og praktiske cateringmøbler

moderne cateringmøbler til restauranten

flotte og komfortable stoler for restauranten

velg forskjellige stoler til kafeen