vin lagring stue ideer svarte møbler

Vinlagringsideer for hjemmet ditt

Hvis du er en ekte vinkjenner og beholder mange flasker med dette hjemme, vil du garantert insistere på de perfekte forholdene for Vinlagring.

Men hva med resten av menneskene som ikke har råd til denne luksusen og hvis vin er innen rekkevidde og likevel vakkert vises?

Vin kan lagres med stil

moderne kjøkken vin lagring ideer kjøkken øy

Jeg har nylig lest meningen fra Mike Schiller fra Sonoma Enoteca, California. Det handlet hovedsakelig om lagring av vin på kjøkkenet. I følge hans posisjon er det noen ting som aldri bør gjøres. Vin må ikke varmes opp eller ristes. Så uansett hvor fristet du er til å holde flaskene nede i kjøleskapet, uansett hvor fristet du er.

Vet du egentlig hvordan vinkjølerne skiller seg fra de andre? Ifølge Schiller forårsaker de første ikke vibrasjoner. Hvis du har plass og er klar til å investere noen hundre dollar i det, kan du få en.

Kjøkkenøy for vinlagring

moderne kjøkken design ideer kjøkken øy lagringsplass bord stoler

Foretrekker du en dekorativ tilnærming? Her er noen flere anbefalinger fra Schiller. Sollys som lyser vinduene er absolutt bra for folk. Dette er veldig skadelig for vinen. Faktisk er direkte sollys en fiende av denne drinken. Hvis du utsetter en Sauvignon Blanc for direkte sollys, selv i en halv time, kan det ugjenkallelig ødelegge smaken.

Stilig kjøkken i hvitt med svarte aksenter

tradisjonelle kjøkkenideer vinlagring kjøkken øy lagringsplass

Så planlegging for vinlagring i et skjermet område på kjøkkenøya er en veldig god idé. Hvis du installerer det i et skap, reduseres lyset til et minimum.

Stor kjøkkenøy med ekstra lagringsplass

tradisjonelle kjøkkenideer vinlagring kjøkken øy lagringsplass

Sørg imidlertid for at det ikke er for store temperatursvingninger på kjøkkenøya. Vin liker ikke dette. På dette tidspunktet vil jeg også minne deg på at det heller ikke er en god idé å oppbevare den over ovnen.

Vinlagringsplass mellom stolpene på veggen

strand stil kjøkken vin lagring ideer

Du kan også holde vinen mellom stolpene på veggen. Sørg imidlertid for at det er en liten kant som beskytter vinen mot å skli.

Vegghengt hylle for vinflasker

tradisjonell spisestue vinlagringsideer lagringsplass

Her ser vi nok en genial bruk av et slikt område. Siden flaskene er i veggen, får de ikke direkte sollys.

Vinlagring i kolonnen

tradisjonell spisestue vin lagring ideer oppbevaring vegghylle spisebord

Det er flott å konvertere en kolonne eller liten romdeler til et lagringsplass for vin. Men de frittstående vinskapene er en av mine favoritt dekorasjonsløsninger.

Minibar ideer

eklektisk stue dekorasjon vinbutikk ideer

Dette gjelder også boksene, som har plass til både vinflasker og glass.

Hvitt skap på det tropiske kjøkkenet

tropisk kjøkken seign ideer hvitt skap vin lagring

Dekorativt skap for vinoppbevaring

tradisjonelle kjøkken ideer vin lagring stå kjøkken øy

Et lite dekorativt skap som dette kan plasseres pent i hjørnet under skapene. Dette er en flott løsning for folk som drikker vin hver dag. Fordi det er best å drikke og nyte vinen, ikke bare lagre den eller ….

jubel!