interiørarkitekt Robert Passal interiørdesigneksempler

Robert Passal – den geniale interiørdesigneren av kontraster

Robert Passal er for tiden et av de mest kjente navnene blant de spesielt kjente interiørdesignerne. Han er en av dem som trekker mye offentlig oppmerksomhet til seg selv. Hans verk er preget av en spesielt eksklusiv karakter.

Interiørarkitekten Robert Passal 

interiørdekoratør Robert Passal designerideer

Dette er desto mer verdifullt fordi han tillater seg lyse kombinasjoner og blandinger. Moderne og merkelige elementer vises i møblene. Så han risikerer, men dette er aldri på bekostning av det høye nivået. Fordi sistnevnte bare er internalisert av ham.

Kreativ veggdesign i farger

interiørdesigner Robert Passal interiørdesign i stuen

Kjærlighet til sjeldenhet

La oss vende oss til disse helt spesielle egenskapene i Passals design. I følge hans ord blir han tiltrukket av de vakre gamle og sjeldne gjenstandene fra en veldig ung alder. Han kunne tilbringe timer på de aktuelle markedene. Ikke rart at hans første jobb var i en bruktbokhandel.

Klassiske pyntegjenstander

interiørdesigner Robert Passal veggdekorasjonsideer

 Koselig spisestue

interiørarkitekt Robert Passal veggdekorasjon spisestue

Eget selskap siden 2000

I 2000 grunnla han sitt eget selskap. Hans absolutt ikke-trivielle syn på hvordan man velger og integrerer møbler, tiltok raskt mange lojale kunder til ham. I tillegg til vanlige folk inkluderer hans kunder nå mange kjente mennesker fra New York.

Lag en avslappende atmosfære

interiørarkitekt Robert Passal lese- og avslappende hjørne

Individuell tilnærming

Den individuelle tilnærmingen er ikke et typisk kjennetegn på Passel, selv i de minste detaljene. Som interiørarkitekt er han også interessert i klientens liv. På slutten av dagen finner kunden seg reflektert i designet, men designerens linje er også der.

Barnerom i lyst rødt

interiørarkitekt Robert Passal barnerom i rødt

Tradisjonelle elementer

Tradisjon og samtidige elementer er sammenflettet i Passals arbeid. Han tar med rare gjenstander, pyntete dekorasjoner og verk av populære merker. Du kan oppleve et IKEA -skap og en gammel statue i samme rom.

Klassiske elementer

interiørdesigner Robert Passal stuedesign

 Stue i tradisjonell stil

interiørdesigner Robert Passal stue peis moderne

Elegant og smakfull

Hvis du ser på denne blandingen av detaljer, stiler og jevne prisklasser, er det desto mer overraskende hvordan designene fra Passal kan se så smakfulle og førsteklasses ut. Interiørdesigneren distraherer oss fra disse detaljene gjennom kunsten i designet hans. Vi vet ikke lenger hva som er gammelt og hva som er moderne blant elementene.

Harmoni og elegant eleganse

interiørarkitekt Robert Passal interiørdesign moderne

 Frisk fargedesign

interiørdesigner Robert Passal interiørdesign moderne soverom

Kontrastene forsvinner i ensartethet

Å kombinere objekter som står i kontrast til hverandre ser ikke ut til å være et mål i seg selv i Passals design. Det er et middel. Han finner forbindelsesegenskapene i objektene og sveiser dem sammen i en perfekt, jevn kombinasjon. Det avhenger av den spesifikke atmosfæren som et objekt bringer med seg. Akkurat som med personlighetene. Av denne grunn kjøper Passal noen varer billig og lager andre med egne hender.

Kombiner kontrasterende elementer

interiørdesigner Robert Passal stuedesign

I dag er interiørdesigneren Robert Passal en av de 20 beste i sin gren. Han bærer også svært prestisjefylte priser som de fra Forbes, The Wall Street Journal, The New York Times. I alt styres han av kontrast og kraft.

I popkunststil

interiørdesigner Robert Passal popart -stil

 Klassisk tapetmønster

interiørdesigner Robert Passal soveromseng blå

 Koselig terrassedesign

interiørdesigner Robert Passal terrassedesign ideer

Komfortable polstrede møbler

interiørdesigner Robert Passal stuemøbler

 Lette maritime aksenter

interiørarkitekt Robert Passal fargedesign ideer blå

SFERRA & Robert Passal – Pillow Talk