tak design tapet mønster hjerter farget

Hvordan kan du designe taket

Det kan godt være at taket på bakgrunnen ikke lenger er fasjonabelt. Dette tiåret ser ut til å handle mer om veggene. Men innimellom ser det ut til at en tendens har seiret. Når du har kommet til det punktet hvor potensialet til veggdekke ser ut til å være oppbrukt, så er det på tide å gjøre en endring i interiøret.

Mange designere, for eksempel Emily Mughannam fra EM Design Interiors, tenker på taket som den femte veggen. Så hvorfor utelate dekorasjonen deres?

Hun mener bestemt at å innrede taket med et dristig tapet er et grundig vellykket trinn. Disse på sidene er veldig alvorlige. Så hun tenkte på noe virkelig “søtt” i taket.

Design taket: Flotte bakgrunnsbilder til taket retter blikket ditt oppover

bad, tak, design, tapet, geometrisk, mønster

I dette rommet følte designerne trangen til å tydelig skille mellom papiret og steinen. De ønsket å bruke mønstrene på veggen for et mer interessant utseende. Men samtidig ønsket de at inntrykket av steinens naturlige skjønnhet ikke skulle svekkes. Det er hva Katelyn Grooms sa. Hun minner oss også om at når du legger tapeter i taket, er størrelsen avgjørende. De må fremstå som passende. Så for tapetet til det lille vaskerommet ble beslutningen tatt om å bruke tilsvarende mindre mønstre. I tillegg viser dette tapetet ingen orientering, og du blir derfor ikke distrahert av arkitekturens naturlige linjer.

Det er en ting å dekke høyt tak med et avtrykk og en annen – å skape en human atmosfære i rommet. Men det taket er ganske lavt. Dette kan stoppe huseiere som ikke liker eventyr. Ikke bekymre deg! Taket er et av de beste stedene å prøve veggpapir. Bakgrunnen til tapetet er lys i dette tilfellet. På denne måten vil ikke taket fremstå lavere enn det faktisk er.

I det neste rommet kan du se en klar separasjon, og det fungerte fantastisk. Hvis du hadde latt de to bakgrunnsbildene smelte sammen, ville du ha et problem. Hvis de ble samlet, ville mønstrene på lerretene sannsynligvis virke upassende. Ved å skille disse elementene med de store blå veggene, kom de virkelig til sin rett.

Designer Elizabeth Gordon

stue tak design tapet mønster deco ideer

Deretter ser vi et forfatterrom. Han sover under et teppe, som er dekket med Fornacetti -dekorasjoner. Etter det kan man nesten ikke nekte for at en slik løsning er akkurat på rett sted på soverommet.

Ivonne Ronderos DKOR Interiører ser ut til å være enig. Ifølge henne er veggene i dette moderne hjemmet rene og hvite. Tekstur og mønster er reservert i taket.

Vegg og tak design

soverom barnerom takdesign farget tapetmønster

Hun sier at du bør være modigere oftere og mindre behersket. Man bør ta risiko og stå ved dem. Du bør ikke ta for mange fancy avgjørelser på ett sted, men det er helt greit!

I dette rommet er tapetet i taket arbeidet til interiørdesigner Erin Martin og SB Arkitekter. Det er ingen tvil om at det varmer opp atmosfæren i rommet. Vil du måle effekten på en eller annen måte? Dekk toppen av bildet med hånden, og fjern det deretter raskt. Livet det legger til er unikt.

Varm atmosfære i rommet

soverom barnerom takdesign farget tapet geometriske mønstre

Her har vi et arbeidsområde i et hus. Interiørarkitekten Annsley McAleer fra Annsely Interiors ønsket å legge til mer farge på dette lille rommet. Det spesielle her er at nesten alle veggene er dekket med skap og vinduer. Beslutningen ble tatt for grønt i betydningen et mer spennende bilde. Jeg tror at taket med veggmaleri med lysere bakgrunn vil få taket til å se høyere ut og heve øyet.

Grønt i betydningen et mer spennende bilde

Studierom takdesign veggmalerier geometriske mønstre farget

McAleer husker at taket vanligvis er mindre firkantet enn veggene. Det ville gjøre et sterkt inntrykk for lite penger.

Vurderer du også tapet i taket til rommet ditt? Likte du spesielt en av ideene her??