hjem tilbehør design hjem tekstiler dekorative elementer koselig hjem

Riktig interiør – stilig og ekstraordinær

 

Et hjem designet etter dine egne ideer er både en livsstil og en god oase på samme tid. Det individuelt valgte interiøret går videre til et stilig og uttrykksfullt design. Hver detalj, hvert tilbehør og hver fargekomponent kan skapes til et harmonisk ensemble.

Alle de små tingene, uansett hvor ubetydelige, skaper en koselig atmosfære og uttrykker alltid tydelig beboernes personlige smak. Møbler av høy kvalitet og riktig tilbehør, som dem, forresten av Elvang Denmark skal kjøpes, tilbyr unike muligheter til å forvandle dine fire egne vegger til et unikt boareal.

Boligtilbehør og hjemmetekstiler

hjem tilbehør design hjem tekstiler sofa puter gardiner

Selv førsteinntrykket er avgjørende

Inngangen avslører allerede mye om innbyggerne, men også om resten av leiligheten. Her får gjester og besøkende det første inntrykket som vil bli husket lenge. I de fleste tilfeller er det ingen naturlige lyskilder i et inngangsparti. Derfor er belysning viktig. Enten en bordlampe med et moderne utseende eller en hengende lampe i vintage stil – det er ingen grenser for de kreative ideene. Fargen på veggene spiller også en stor rolle – lyse og sterke toner, for eksempel får selv små ganger til å se betydelig større ut og lyser selv de mørkeste hjørnene. Futuristisk utseende veggkroker eller elegante tastaturer og praktiske garderobeskap setter også spesielle aksenter. Alt dette kan designes perfekt med riktig gulvbelegg, enten det er fliser, tre eller teppe, for å skape et flott ensemble.

levende tilbehør design hjemmetekstiler som gir et koselig hjem

Design stuen med tekstiler

Som i journalen “Vakker stue“Skal leses, spesielt visuelt tiltalende tekstiler lover mye kos i stua, spesielt når det blir ubehagelig ute. Uten disse stilige elementene ser en leilighet kald, kjedelig ut og inviterer deg absolutt ikke til å dvele. Med utvalgte hjemmetekstiler av høy kvalitet, som eksemplarisk

  • koselige puter i store farger – og en rekke mønstre
  • koselige ulltepper til sofaer og lenestoler
  • Tepper i forskjellige størrelser, former og farger
  • Sengetøy i et moderne utseende
  • Gardiner og gardiner
  • Bordpynt og kast

du skaper en unik atmosfære hvis esprit vil livliggjøre hele leiligheten.

hjem tilbehør design hjem tekstiler sofa puter mønster

Hjemmetekstiler for dører og vinduer

Populære designelementer for alle rom er gardiner og gardiner, som ikke bare gir perfekt privatliv, men også har en enorm karisma. Disse hjemmetekstilene er tilgjengelige i et stort utvalg av farger, former og størrelser. Spesielt er det fargene som gir interiøret en helt spesiell sjarm. Perfekt iscenesatt og perfekt arrangert med de andre møblene, blir dekorstoffene virkelige blikkfang.

Boligtekstiler er også imponerende i stua

Sofaen er generelt et av de mest populære stedene å være. Etter en stressende dag kan du nyte fred og ro på ditt favorittsted i fullstendig avslapning. Slik at det hele virkelig kan oppleves, selv for en koselig kveld for to, er koselige tepper og puter rett og slett en del av det. Innbyggerne kan la sine kreative tanker løpe fritt her for å iscenesette komfort og hygge.

stue hjem tilbehør design hjem tekstiler sofa puter

hjem tilbehør design hjem tekstiler innendørs planter på soverommet

Bra for de som eier en peis

Med sin koselige varme og behagelige lys gir en peis i huset ikke bare mye kos og komfort til dine fire egne vegger, de knitrende energidispenserne er også optisk ekte hotspots. Men ikke bare peisen skal være et blikkfang, tilbehør og tilbehør skal ikke se mindre attraktivt ut. For eksempel er et peisesett av høy kvalitet laget av rustfritt stål, bestående av kroker, tang, spade og kost, ganske i stand til å stjele showet fra brannen. Det skinnende metallutseendet kan også integreres perfekt i de andre møblene.

Hva skal jeg gjøre med treverket Riktig hylle er ikke alltid tilgjengelig ved peisen. Også her er det selvfølgelig en visuelt tiltalende løsning av høy kvalitet. Dette kommer også i rustfritt stål og gir umiddelbart trylleformular på hver seer.

Et teppe spredt foran peisen eller en koselig pels skaper også en ekstremt hyggelig atmosfære og avrunder en unik teft.

hjem tilbehør design kobber farge hjem tekstiler