innredning ideer innvendig dør glass moderne

Romdører og inngangsdører kan være ekte iøynefallende

Vil du fornye interiøret? Da vil du definitivt trenge nye innerdører, ikke sant? Et hus uten dører er fremdeles ikke mulig for mange mennesker. Samtidig elsker folk de uvanlige løsningene og den åpne planløsningen mer og mer. Hvordan oppnår du noe i midten som tilfredsstiller oss i henhold til alle disse kriteriene?

Er det overhodet mulig? Ja det er det. Det uvanlige Romdører der nede beviser akkurat det.

En stor dør med en roterende mekanisme

En veldig vanlig variant for romdører er dette – en stor innerdør med en roterende mekanisme. Uansett har den store dimensjoner. Den har også en roterende mekanisme. Slike dører ser monumentale ut og fungerer som aksenter i rommet.

Romdører med en roterende mekanisme er attraktive

romdører roterende mekanisme interiørdesign ideer

Plassbesparende skyvedører

Denne typen moderne dører er motsatt av det første eksemplet. De ser ikke monumentale ut, tvert imot forsvinner de ut i verdensrommet. Takket være glidemekanismen tar de praktisk talt ingen plass når de åpnes og lukkes. Så med en slik innerdør har vi å gjøre med en minimalistisk og enkel løsning. Samtidig ser den original og supermoderne ut.

Denne skyvedøren gir interiøret et rustikt preg

romdører rustikk innerdør levende ideer interiørdesign

Stilig skyvedør

romdører funksjonelle skyvedører interiørdesign ideer

Innerdørene ser spesielt elegante ut i mørke nyanser

romdører skyvedør levende ideer

Luftige glassdører

Hva med romdører av glass? Disse er i stand til å fullstendig transformere interiøret. På denne måten ser atmosfæren mer luftig og totalt annerledes ut. Mekanismen til glassdørene kan være veldig forskjellig. De kan skyves eller roteres. Du er tryggere på mange måter. For eksempel unngår du risikoen for å overse noen på den andre siden. Dette er fullt mulig med noen svingdører, som er tette.

Transparente dører er moderne

romdører briller interiørdesign ideer praktisk

Fargede dører i en nøytral atmosfære

Har du en minimalistisk eller rett og slett nøytral atmosfære? Vil du krydre det med interessante aksenter? I så fall bør du ty til en glassdørløsning. Sjekk eksemplene nedenfor! De inneholder mange dristige løsninger. De inkluderer blå, rød, oransje …

En gul dør ser flott ut i en hvit setting

romdører gul innerdør liten stue blå aksentvegg

Dører med malerier

Interiørdesignkunsten har fått stadig større betydning i en årrekke. Det er spesielt populært innen veggdesign. Men hva taler imot din Romdører krydre det også med malerier eller plakater?

Nydelige aksenter gjennom Innerdør sett

romdører dekorative glass levende ideer interiørdesign

Skulpturell dørdesign

Smijern eller treskjæring er veldig populære i dørdesign. Slike varianter ser veldig oppskalere og pålitelige ut. Det er mange mesterverk som imponerer med sin vakre design og uvanlige design. Smijern og tre kan også kombineres fantastisk med hverandre. Glass går veldig bra som et tredje element.

Smijern inngangsdør gjør et godt førsteinntrykk

møbler ideer elegant inngangsdør smijern levende ideer

Hemmelig dør

Trenden med multifunksjonalitet kommer til Romdører ikke over. Hvis du har en dypere dørkarme, kan hyller eller garderober integreres i dem. Du kan velge en åpen konstruksjon. Deretter tjener bøkene eller andre utstilte gjenstander som dekorasjon i rommet.

Denne romdøren virker funksjonell og interessant

innredning ideer interiørdesign interiør dør bokhyller

Få inspirasjon fra Hobbit -filmer

Hvorfor er Hobbit og Ringenes Herre så populære? Dette temaet kan diskuteres lenge. Blant annet symboliserer livet i deres idylliske hus for mange mennesker det ideelle for komfort og komfortabel interiørdesign. Hvorfor ikke bli inspirert av elementer fra disse filmene noen steder i hjemmet ditt? Dette er av grunnleggende betydning, spesielt når det gjelder design av romdører.

La området utenfor se ut som et eventyr

innredning ideer hagedør design utendørs

Diagonal dør

Til slutt forlot vi en veldig uvanlig og sannsynligvis ikke så praktisk idé. Vi ønsker ikke å kommentere hva folk oppnår med det. Noen liker ideen. Vi har derfor tatt oss den frihet å inkludere noen eksempler av denne typen i vår artikkel.

En fancy innerdør kan være elementet som forvandler interiøret ditt! Vi anbefaler deg derfor å ikke forkaste muligheten for å gjøre dette med lett hånd.