kule leve ideer levende trender 2014 gulvlampe med chevronmønster

Levende trender 2014 – kule leveideer som holder tritt med tiden

Leter du etter nye møbler og dekorasjonsideer? Vil du heller følge livstrendene i 2014 eller foretrekker du de tidløse brikkene? Det er alltid verdt å bruke minst litt tid på å se på de siste tilbudene.

Til syvende og sist er røttene til de fleste nåværende trender i svunne stiler.

Dette gjelder både de vakre pastellnyansene og de eviggrønne plantene. Men de siste trendene er preget av en utrolig friskhet.

Se de fengende tilbudene nedenfor. La dem inspirere deg til den nye sesongens utstyr.

Nåværende fargetrender – pastell nyanser                                          

Vi starter med pasteller som ser alt annet enn vasket ut. Det friske utseendet er takket være den siste transformasjonen. “Hvilken transformasjon”, var du i ferd med å spørre, ikke sant? Det handler om designbehandlingen som førte til dette designet med pasteller i geometriske former. Varianten nedenfor inkluderer fengslende kombinasjoner av forskjellige nyanser. Si “hei” til Fern Living’s Spear -puter, som er håndlaget og laget av økologisk bomull.

Dagens livs- og fargetrender

kule levende trender 2014 levende ideer geometriske mønstre kaste puter motiver

Fern Living tilbyr også glassene “Stackable Jars”, som vises her på den fargede skuffen. Men vi har blitt blåst bort av hele vignetten, som har blitt utført i en rekke pastellfarger, i mange variasjoner som akvamarin og oliven.

Trendfarger – akvamarin og oliven

kule levende trender 2014 levende ideer geometriske mønstre kjøkkenutstyr bakveggmarmor

Har du lagt merke til comeback av kjøleskap i retrostil? Du kan finne dem i forskjellige nyanser, inkludert godterifargede pasteller. De ser så deilige ut at du nesten vil spise dem.

Nedenfor ser vi Smeg Refrigaretor i pastellgrønt fra West Elm

kule fargetrender levende trender 2014 levende ideer pastellfarger kjøleskap mintgrønt

Kule trender – tropiske motiver

De tropiske motivene er alltid aktuelle, men det var tider da de virkelig ble en stjerne. Dette minner oss om 80 -tallet, da flamingoer, papegøyer, vannmeloner og andre luftige motiver alltid gjorde stort inntrykk.

For øyeblikket kan du trygt si at stilen opplever en ny sterk fase. Du har også leverandører som f.eks Zara Home Takk til. Levende farger og eksotiske design kombineres for å lage en frodig vignett som denne nedenfor.

Levende farger og eksotiske design

kule levende ideer levende trender 2014 utvendig terrasse geometrisk mønster eppich

… og nok et sommerlig og fantastisk bilde fra Zara Home.

Legg også merke til de levende nyansene og burlap -putene

kule leveideer trender 2014 utendørsområde tropiske motiver ved bassenget

Men la oss ikke si farvel til Zara Home når som helst snart. Det må sies at designeren deres har en veldig stilig tilnærming til de tropiske mønstrene. Dette gjelder også Jungel -putene, som du kan se nedenfor.

Du kan se frukt, flamingoer og frodig vegetasjon der. Dette er nøkkeltallene i disse mønstrene

kule fargetrender levende trender 2014 levende ideer trendfarger

De nye chevronmønstrene

Har du lagt merke til hvor mye vi liker chevronmønstre på Freshideen? Mange av disse dukker opp i år. De finnes hovedsakelig i svart og hvitt og grå og hvit. Disse motivene trengte definitivt en oppdatering. Med litt farging får du det til å gå mer retro.

Det store chevronbordet fra West Elm viser nøyaktig hvordan en slik bearbeiding kan se ut. Mønstrene ser ut til å starte på sidene og toppen og oppnå et tredimensjonalt, dekorativt utseende.

Kult chevronmønster

kule leve ideer levende trender 2014 gulvlampe med chevronmønster

Når chevronmønstrene er monokromatiske, skapes dette “retro møter moderne” utseendet. Dette fungerer spesielt godt når trekornet er involvert. Kornet av dette treverket er også i form av chevronmønstre. Dette skylder vi valnøttfiner. Rammen var laget av sjokolade.

Messing er tilbake! Det representerer prikken over i’en!

kule leve ideer levende trender 2014 chevron mønster tre skjenk korn

Her ser vi et stilig soveromsett fra Chevron Queen Bed. Dette og nattbordet med chevronmønstre kommer fra firmaet Crate and Barrel.

Levende trender i 2014 på soverommet

levende trender 2014 chevron mønster seng hodegjerde tre nattbord korn

De tynne stripene og måten de er vinklet på gjør forbindelsen til 70- og 80 -tallet uunngåelig. Skråningen kommer fra to retninger, og det gjør mønstrene superfasjonable.

Kompakte pendellamper

Pendellamper er veldig viktige elementer når det gjelder design, ikke sant? Takk til talentfulle designere som Tom Dixon. Men denne sesongen er små pendellamper like populære som de store. Deres minimalistiske design er spesielt sterk.

Heng disse alene eller i grupper. Bare ikke glem ditt flotte utseende!

levende trender 2014 belysning anheng lys designer lys

Denne tonede hengelampen fra Onefortythree inkluderer snoede ledninger. Den fargede pendellampen kommer også fra dette selskapet. Det er flott i sin enkelhet og har en pulverlakkert base. Du kan få dem i flotte nyanser som militærgrønn, vannblå og rødorange.

Fargerike designlamper

levende trender 2014 belysning anheng lys farget fargetrender 2014

Jeg har lenge beundret pendellampen Rock marmor fra CB2. Den er veldig slank i sin steinform. Vår favoritt tidsfordriv er å se vekslende effekter med forskjellige lyspærer.

Nedenfor ser vi hengelysene med en spiralpære. Det er en annen variant med en kuttet lyspære. Det er en veldig interessant sammenstilling av stiler, ikke sant??

Pendellamper i landlig stil

levende trender 2014 belysning anheng lys designer lys rustikk landlig stil

Rope and Knot -lampen fra CAMP Provisions er laget av metall og tau i lin. Det er noe veldig vanskelig med dette stykket. Det følger absolutt den nåværende tendensen til å la materialene komme til sin rett gjennom enkle former.

Tau og knutelys fra LEIR

levende trender 2014 belysning anheng lys rustikk landlig tau kobber

Den industrielle glasslampen fra West Elm er veldig liten. Den viser en kjegleform, og dette får melke glassformen enda mer frem. Det ser bra ut alene som nedenfor eller i grupper.

levende trender 2014 belysning anheng lys pastell farger fargetrender 2014

planter

Til slutt, la oss ta en titt på noen av våre favoritt designtrender. Fokuset vårt er på plantene. Det er spennende å se at planter spiller en stadig viktigere rolle i interiør og utvendig design.

kule leve trender miljøvennlige planter plante står moderne

Visst har de alltid hatt en vesentlig betydning, men nye potter og plantebeholdere er en ekstra grunn til å nyte dem. Dette jernstativet tilbys av Ferm LIVING. Det er den perfekte basen for blomsterbeholderne og plantene du ønsker.

Sikkert sukkulenter gir en kraftig uttalelse

dagens livstrender miljøvennlige balkongplanter plantebeholdere

Legg til en levende fargeboks med disse Carnival mini plantepottene fra Crate and Barrel. De viser et slående utseende på grunn av deres tofargede jordiske nyanser. Igjen opplever vi kraften til sukkulenter her. I dette tilfellet blir de understreket av blomsterkrukkenes kontrastfarger.

Tilpass greenen med Chalk-Board plantebeholder fra West Elm. Overflaten på disse terrakottagryttene gjør dem til perfekte lerret for ord eller bilder. Snart vil noen geometriske mønstre sikkert bli lagt til her.

nåværende livstrender miljøvennlige balkongplanter plantebeholdere trendfarger

Likte du dagens ideer? Vi ønsker deg en morsom og stilig sommer.