Drømmen om å eie et hus er en av de mest populære blant tyskerne. Hvorfor ikke? Fordi hva kan være hyggeligere enn å bygge eller å bygge ditt eget hus for deg og din familie som kunde. Slik at huset ikke er hvilket som helst hus, som byggherre kan du trylle frem et unikt smykke for hele familien ved å bruke små aksenter og ideer fra det enkle huset.

Hva med en vinterhage?

Når huset er i gang, bør du seriøst vurdere om en liten vinterhage visuelt kan forstørre stuen. Spesielt hvis stuen ikke er veldig stor, eller hvis den er kuttet veldig kriker og kroker, eller hvis den ser litt mørk ut, er en vinterhage, som kan ligge rett ved siden av hagen, ideell for å forstørre plassen. Men den kan også dyrkes uten å være i forbindelse med hagen. For eksempel på kjøkkenvinduet eller mot kjøkkenet. Den gode muligheten for ventilasjon av rommet sparer til og med en avtrekkshette eller lignende under visse omstendigheter.

bygge ditt eget hjem

Vinterhagen er også et flott sted å slappe av. Utstyrt med vakre planter som trives spesielt godt i slike vinterhager, eller en voliere med eksotiske fugler og et sittegruppe, kan en liten oase av avslapning dukke opp fra vinterhagen og dermed muliggjøre den daglige, lille ferien i ditt eget hjem på det enkleste vei. Derfor er det ikke feil å tenke nøye på forhånd hvem som skal bygge ditt eget hjem. EN Få et hus bygget av HELMA er en god idé her og spesielt med spesielle ønsker. Blant annet har denne leverandøren spesialisert seg på uvanlige spesialforespørsler og tillegg.

hjemme-vinterhage-stueplanter

Et basseng i kjelleren

Hvis du har muligheten, bør du definitivt vurdere det. Det er sant at utvidelsen av et basseng er veldig dyrt, men på den annen side antas hjemmet å vare evig og ofte også av barn og barnebarn utover det. Hvis kjelleren er godt utviklet, romslig og har mye plass til overs fra flere tilleggsrom, er et basseng i kjelleren ikke bare kult, men også et høydepunkt i huset i hver sesong av året. Hvis huset har en kjeller ned over to nivåer, bør du tenke på utvidelsen av et basseng enda mer. De nøyaktige takhøydene, dybden på gulvet, vanntilkoblingene og kravene til drenering og rengjøring av den respektive kommunen er viktige her.

hjemme kjellerbasseng

Badstuen for vinteren

Hva kan være hyggeligere om vinteren enn å hoppe i din egen badstue, frosset igjennom? Å ha en liten badstue innebygd i et kjellerrom er ikke lenger en bragd. Flere og flere tyske husholdninger bestemmer seg for å lage sin egen lille badstue. Når du utvider badstuen, bør du sørge for at ventilasjon i badstueområdet er absolutt garantert Brannvernbestemmelsene følges og at man omhandler i det minste litt temaet badstue. Størrelsen på badstuen avhenger ikke bare av volumet i selve rommet, men også hvor mange som vil bruke badstuen med jevne mellomrom. Jo mindre, jo raskere kan badstuen varmes opp. Du bør også vurdere det, fordi en badstue også har en merkbar effekt på mengden av følgende på strømregninger.

hjemme-hjem badstue

Et lite karnappvindu på soverommet

Små orieller er ikke bare et blikkfang fra utsiden, men gir også mye rom for fantasi og design av rommet inne i det respektive rommet. For eksempel hvis karnappvinduet er på barne- eller jenterommet, kan karnappvinduet på vindusfronten brukes på en slik måte at et lite sittegruppe ved siden av vinduet med noen få puter inviterer deg til å dvele. Et karnappvindu gir i utgangspunktet en liten optisk forstørrelse i hvert rom og forbedrer utseendet på hvert rom.

vindu i hjemmet soverom