Slik kan du ha den perfekte kvelden på kino med venner

Om vinteren gjemmer vi oss gjerne i “grotten” i leiligheten vår og venter på at solen skal vise seg lenger. Mange ser da vennene sine mindre – ikke så på våren og sommeren. Etter hvert som dagene blir litt lengre, besøker vi oftere venner og naboer og gjør ting etter jobb eller i helgen. Selvfølgelig kan du gå mye på kino, men over tid vil det belaste lommeboken din. Så hvorfor ikke invitere noen venner til huset ditt for å se en film? Imidlertid bør “kinoopplevelsen” ikke gå tapt. Med disse tipsene blir kvelden på kino en fullstendig suksess!

Hjemmekino test

Hjemmekino -test Slik kan du ha den perfekte kvelden på kino med venner

Riktig teknikk

Et knivskarpt bilde er avgjørende for en uforglemmelig kveld på kino. Selv om filmen er fra 50 -tallet, er bildet ikke lenger som i flimmerboksen. De fleste fjernsyn viser filmer i HD + oppløsning (4K). Men hvis du fortsatt ser HD, trenger du ikke kjøpe en ny TV med en gang. Hvis du mottar TV -programmet ditt via satellitt, kan du også koble til en HD + -modul. Dette er et lite kort som er koblet til enten TV -apparatet eller mottakeren og oppgraderer enheten fra HD til HD +. Selvfølgelig, med et flott bilde, bør lyden ikke bli etterlatt. På kino brukes surroundlyd, noe som betyr at lyden ikke bare kommer fra forsiden (dvs. fra fjernsynet), men høyttalere er fordelt over hele rommet, noe som gir deg en følelse av å være midt i handling. Så hvis du vil investere litt i å få lyden riktig, kan du her les alt du trenger å vite om høyttalersystemer for hjemmekino.

Kosefaktoren

Selvfølgelig er teknologien bare halve kampen. En filmkveld hjemme er mye mer avslappet, du prøver ikke å skynde deg i rushtiden, du starter bare når alle er der. Før det kan du komfortabelt lage noe. Så hvis du ikke bare vil servere popcorn til filmen, finner du den mange inspirasjonsoppskrifter på nettet. Og en annen fordel med hjemmekino: Du kan snakke under filmen, prøv det på ekte kino! For at kvelden skal bli en komplett suksess og en varig feel-good-opplevelse for deg og dine venner, må stemningen selvfølgelig også være overbevisende. Siden vi nyter med alle våre sanser, skal rommet virke ryddig, rent og friskt. Så fjernet selvangivelsen fra bordet, åpnet vinduene en gang og delte ut noen duftlys i rommet. Slik at du kan konsentrere deg fullt ut om filmen, få mørke gardiner. Lenestolen og sofaen skal selvfølgelig være behagelig å sitte på, selv for lengre filmer. Med koselige puter og tepper gir du den nødvendige komforten. Alt du trenger å gjøre er å velge riktig film, og alle som eier en Smart TV kan deretter bla gjennom Netflix -galleriet som de vil til den rette er funnet.