Konverter kjelleren til en stue

Konverter kjelleren til et boareal – et ekstra rom som brukes til barns kreative aktiviteter og samtidig som et lagringsområde for alle andre

Interiørdesigneren Justine Sterling la merke til på et tidspunkt at eiendommen hennes – et gammelt historisk hus fra kolonitiden, var blitt overtatt av uorden i kjelleren. Det handler om DIY -prosjektet som sakte beveger seg inn i de andre etasjene i huset.

Det gikk så langt at det knapt var plass igjen til å spise og drikke.

Videre var det mangel på brukbar plass på loftet. Det er et presserende behov for plass til innpakningspapir, sportsutstyr, sjelden brukte tallerkener og andre midlertidige overskuddsvarer.

Derfor ble det besluttet å lage et lyst, bredt og vakkert sted som fungerer som et kreativt verksted for barna. Det bør passe perfekt til familiens behov for ekstra plass.

Kjelleren med et blikk

Hvem bor her: Et par med to barn, Rubi (6 år gammel) og Reid (3 år gammel)

Sted: Melrose, Massachusetts (nord for Boston)

Størrelse: 36 kvadratmeter

Budsjett: rundt 20 000 euro

Denne døren er hovedinngangen til huset fra oppkjørselen. Først var det mørke inngangspartiet alt annet enn hyggelig

konvertere kjelleren til en stue

Etter oppussingen

Sterling har tenkt nøye gjennom måter å skape fellesskapsopplevelser for familiene sine. Det var hovedmotivasjonen i utformingen av organisasjonssystemet her. Barna bruker en garderobe og de voksne – en annen.

Det er kurver for tørre sko i hyllene under sengen, og hvert medlem av familien har hansker, hatter, votter og annet lignende tilbehør. Sterling deler at måten barna kommer og legger eiendelene sine på er overraskende blant de fleste besøkende.

Kjeller etter oppussing – inngangsparti

Konverter kjelleren til et boareal etter renoveringen

Sterling foretok nøye målinger og valgte deretter et system fra Ikea -serien. Putene har trekk i mål. Hun er opprinnelig fra Cape Town, og ifølge sine egne uttalelser har hun alltid lagt ånden fra hjemlandet til designløsningene.

Speilet kommer fra Johannesburg. Dette stykket er et av de første dekorative elementene hun skaffet seg. Han reiste med henne til alle stedene hun bodde. Sterling sier at hun elsker svart og hvitt og nøytrale, men hun var også sikker på at dette rommet trengte litt mer farge.

Dekorasjonsideer med favorittstykker

konvertere kjelleren til en stue etter ombyggingen, benk, garderobe, speil

Hun begynte med gull, men siden begynnelsen har hun skiftet nyanser tre ganger. Hun malte først rommet i nyanser av vann, men så brukte hun noe fra Home Depot.

Datteren viser for tiden sitt talent som en kollagenartist. Hun maler også og utfører manuelt arbeid. Moren hennes sier at kjøkkenet hennes var fullt av DIY -prosjekter. Hun ble gal av mangel på plass til å lage mat og spise.

Område for kreative aktiviteter

Konverter kjelleren til en stue etter konverteringen, lekerommet barnebord

Fokuset i det nye rommet var på spill og kreativitet. Barna elsker å leke, male og flytte dukkene. De liker å sette klistremerker på arbeidsflatene. Når du er ferdig, er det bare å låse kurvene eller legge alt i bøtter som henger på kroker på veggen.

Sørg for at den nydesignede kjelleren er ryddig

Konvertering av kjelleren til et boareal trekker plass etter konverteringen

Rommet var fritt for elektriske enheter, og det er ingen tilgang til Internett eller TV.

De utstilte verkene gir mer farge i det ellers svart -hvite rommet. Piemples moderne mønstre er et resultat av samarbeidet mellom West Elm og det sørafrikanske studioet Source. Sterling snappet 6 av disse på et salg.

Bokstavene her står for “Ruby and Reid”. Fordi rommet er fritt for elektronikk, ble denne veggen beholdt for fremtidig TV -innsetting. Hun tror at når barna er rundt 12 år, vil de bruke dette rommet til å henge med vennene sine.

Bokstavene her står for “Ruby and Reid”

konvertere kjelleren til et boareal etter ombyggingen lekerommet bokhylle barnebøker

De to vinduene, samt glasset på døren, gir en beskjeden mengde naturlig lys. De hvite veggene hjelper til med at dette sprer seg lett i rommet. De lyse nyansene gjør resten av jobben.

Taket var opprinnelig bare 2,4 meter høyt og arkitektene rev ned den nedhengte delen. Sperrene ble avslørt. Dette gjorde taket mye høyere, og du hadde også råd til å legge til 12 svarte, takmonterte lys.

Ekstra lagringsplass og lagringsplass

konvertere kjelleren til et boareal etter ombyggingen, lagringsplass bod

Du har støtt på ledninger som dateres for 100 år siden. Nye elektriske kabler er lagt til og hele taket er malt om.

Ikea -pendellampene har blitt krydret med nye lyspærer som koster mer enn 30 euro. De var dyrere enn lampene selv. Den synlige trappen kunne ha vært veldig dyr. I stedet valgte de en dristig aksentvegg.

 

Grafisk innpakningspapir har blitt brukt for å tilføre visuell innvirkning på denne delen av konstruksjonen. Sterling sier at hun elsker disse mønstrene og liker spesielt utseendet deres, men også deres barnevennlige natur.

Bruk mønstre for å legge til aksenter

stue barnerom kjeller som skal gjøres om til stue etter renoveringen

Strukturelle søyler har også diktert veggenes stil og orientering, inkludert kunstveggen og den som har påskriften “R og R” på. Det var en av de vanskeligste oppsettene for Sterling.

Selvfølgelig hadde kjelleren også mange problemer med fuktighet, som måtte håndteres på forskjellige måter. Hun senket fallrullene. Dette forhindrer fuktighet fra å samle seg. Det var spesielt viktig i nærheten av støttemuren.

Videre var veggene halvt vanntette. Dette er oppnådd gjennom et grønt skilt. Det er lagt et vinylbrett på gulvet. Det holder også rommet veldig tørt. Før du fester flisene, ble betonggulvet justert.

Slå fuktigheten i kjelleren

Konvertere kjelleren til et boareal etter konverteringen, spielrau bokhylle seteputer

Brikkene sitter fantastisk uten å tilsette nitrogen. Standard gulvlister er festet til kantene.

Kroker i nisjene bak kunstveggen brukes til å holde ryggsekkene der. Dette bildet viser en gang som fører inn i vaskerommet. Det er et pantry, kjøleskap og kurver for oppbevaring av varer.

Finn praktiske løsninger!

konvertere barneromskjeller til boareal etter konverteringen, barnesekker

Sterling ville beholde vasketøyet her. Dette er veldig praktisk på grunn av barna som følger henne og leker mens hun gjør dette arbeidet. Kurvene til venstre representerer et langsiktig prosjekt. Hver av brikkene inneholder elementer for en annen aktivitet, for eksempel svømming eller skøyter.

vaskerom i kjelleren

konvertere kjelleren til stue vaskerom

Arbeidsbordet sørger for utvidelse av området på alle sider. Rommet debuterte første gang på Reids bursdag i oktober.

I et slikt rom vil barna elske å legge safari -motiver til ansiktene sine, du tror ikke det?