kule hjemmetilbehør laget av metall og glasskaffe

Kule boligtilbehør laget av metall og glass

Visste du at en av de mest moderne og heteste trendene er kombinasjonen av metall og glass? Kunstnere og designere har gjenoppdaget materialene med de varme tonene. Det er en av de moderne fortolkningene av fortiden.

Hvordan gir du glasset et moderne utseende??

Du kan kombinere det med glass for et moderne og elegant utseende. Glem de tunge tinnfigurene fra 70- og 80 -tallet! Det nye metallplaten er elegant og moderne, og spesielt når du kombinerer det med glass.

Boligtilbehør laget av metall og glass

Disse kan gjøre en god jobb med å forbedre hyllene, bordene og veggene dine. På det første bildet kan du se et platerterrarium fra firmaet “West Elm”. Den legemliggjør alt vi elsker om slike fasiliteter og blir beriket på samme tid av vintage glassposten.

Designideer laget av metall og glass

kult hjemmetilbehør laget av metall og glass

Når man snakker om vintage, forvitret eller slitt følelse, oppnås ofte det hele gjennom en antikk metallplateoverflate. Vil du innlemme ånden fra 1300 -tallet i designet ditt??

Da kan du velge en vintage glassklokke som denne fra Restoration Hardware. Du kan oppleve en fantastisk kontrast mellom det håndblåste glasset og lokket og rammen i metallplaten.

Stilige vintage timeglass

kule hjemmetilbehør laget av metall og glass timeglass

Kaffekannen her kalles Bodum Eileen French Press. Den gylne stilen har blitt brukt på en helt annen overflate her. Forgylt rustfritt stål har blitt brukt i stedet for plater i den utførlige utførelsen av denne nyttevaren. Men vi vil ikke avsløre noe hvis du ikke gjør det heller!

Designer kaffedriver

kule hjemmetilbehør laget av metall og glasskaffe

Leter du etter en måte å kombinere metall og glass med en speiloverflate? Ser ikke lenger! Rivet medisinskap i metallplater i antikk stil fra firmaet “Restoration Hardware” viser et tydelig industrielt utseende og dette takket være de synlige naglene og den lakkerte platerammen.

Plater og glass med speiloverflate 

kule hjemmetilbehør laget av metallplater og glassspeil

Plater og glasslys

Når metallplaten fra lysene møter glassene til lyspærene, skaper du et unikt design. Noen av de mest herlige stykkene laget av de to materialene kommer ofte i form av lys.

Håndbøyde armaturer av naturlig metall og polerte naturmaterialer gir dette skreddersydde stykket et veldig unikt utseende.

Håndbøyde naturplater og polerte naturmaterialer

kule hjemmetilbehør laget av metall og glass designer lysekroner

For en lysekrone -effekt har vi dette stykket her som et eksempel. Her har vi håndblåst glass og en plateoverflate. Navnet er formørkelsen lysekrone laget av metallplater av “West Elm”. Legg merke til den industrielle glamouren til dette stykket?

Håndblåst glass og en metallplateoverflate

kult hjem tilbehør laget av metall og glass designer pendellampe

Denne neste lysstasjonen inneholder vakre biter av frostet glass. Igjen har vi å gjøre med et stykke fra selskapet “Restoration Hardware”. Den hadde en veldig viktig funksjon i krigstidskommunikasjon. Så stykket har en veldig interessant historie, som er mer enn 50 år gammel.

Taklampe med en historie

kult hjemmetilbehør laget av metall og glass designerlampe

Den grå fargen er fjernet, og lampen er nå polert til en metallplatering.

Nå har vi enda et fantastisk stykke en gang tre… Det handler om Brass Swing -lampen. Den inneholder et solid og buet messingrør som er tørket av til det skinner.

Nevnte vi at denne veggmonterte lampen også roterer?

kult hjemmetilbehør laget av metall og glassvegglampe

Dette neste eksemplet er utrolig moderne og sjarmerende på samme tid. Vi står overfor et uventet designvalg her. Den inkluderer uventede metallplater. Dette uventede designvalget er bare strålende!

Moderne og sjarmerende på samme tid

kule hjemmetilbehør laget av plater og glassfeelys

Møbler av metall og glass

La oss avslutte artikkelen med denne trioen med moderne møbler. Det første vi ser er et sidebord fra “West Elm”. Den inneholder flere lag kaldt glass som er innrammet i antikk glass.

Inspirert av et middelaldersk design, er dette stykket subtilt og iøynefallende på samme tid!

kult hjemmetilbehør laget av metall og glass gulvlampe

Det neste utvalget er langt fra subtilt. Og det er derfor jeg elsker henne. Det er et cocktailbord fra selskapet  Arteriors. Den har en aluminiumsspindel i aluminium og en antikk metallplate, samt en rund overflate av glass. Det hele er bisarrt og moderne, ikke tro?

Cocktailbord av metall og glass

kule hjemmetilbehør laget av glassplate og glass salongbord glassrute

Nå må vi innrømme noe. Vår siste del inneholder akryl i stedet for glass. Er ikke det fantastisk? Det er et utfellbart bord fra selskapet “CB2”, som ble spesielt laget for selskapet av duoen Robert og Cortney Novogratz.

Sammenleggbart bord med akrylskive

kult hjemmetilbehør laget av bordplater og glassbord

Den er perfekt for underholdning og kan også brukes som nattbord eller sidebord.

Hva synes du om dagens kombinasjon av metall og glass? Ville du innarbeidet et slikt stykke i hjemmet ditt??