levende ideer lagringsplass ideer kjøkkeninnredning vegghylle trådhylle

 Lagringsplassideer som du enkelt kan bruke i hjemmet ditt

Hva er den første assosiasjonen du forbinder med ordet “trådhyller”? Jeg tenker på lagringsplass i garasjen!

Men jeg vil endre den generelle ideen og få deg til å tenke på hyller som noe elegant, moderne, nyttig, fullt av mening og stil.

Er du klar for det?

Trådhyller på kjøkkenet

Når jeg ser på dette bildet, tenker jeg på et lykkelig sted. De myke rosa fargene, de grønne, de hvite og sølvfargene i metallene spiller alle sammen så vakkert at du nesten glemmer at dette er en kjøkkenkontrollenhet. Det er bare fantastisk hvordan disse hyllene harmonerer med metallene i mikrobølgeovnen, så vel som med gryter og panner. Denne elegante enheten er så elegant og så helt nyttig og har et viktig formål på kjøkkenet.

11 trådhyller for hvert rom i hjemmet ditt

lagringsplass ideer levende ideer trådhyller kjøkken kjøkken ideer

Kombinasjonen av metall og tre kan bare se veldig kjedelig ut, men kontrasten er også sann her. Denne fargede forbindelsen er feilfri og ideell for å vise vakre tallerkener og spesielle enheter.

Evnen til å leke med høyden på hyllene er også veldig praktisk og får frem metallstrukturen til hele enheten. Dette er et av selskapets arbeider Mezzanine interiør skapelse.

Ekstra lagringsplass på kjøkkenet

kjøkkeninnredning lagringsplass ideer levende ideer trådhyller praktisk

Skapstilen til disse elementene er oppnådd ved bruk av trådstoler, som er veldig spesielle. Opplev friheten til å skjule noen ting her og vise dem samtidig. Det åpne området i taket kommer ideelt inn og etterligner de naturlige elementene i den øvre hyllen veldig bra. Dette skaper en fantastisk balanse. Jeg elsker absolutt denne country -chicen og vil også beskrive den som moderne og nyttig.

Trådhylle i et rustikt kjøkken

kjøkken design lagringsplass ideer levende ideer trådhyller

Denne hyllen er den samme som den forrige, men i en helt annen stil. På grunn av det nautiske utseendet virker det mye hyggeligere. De vevde kurvene er veldig nyttige, og det er noe deilig med at de ikke passer perfekt sammen.

Dette er absolutt det vinnende utseendet på et nautisk kjøkken

sette opp kjøkken lagringsplass ideer levende ideer wire hyller kurv esker

Trådhyller til stuen

For det første er de rektangulære kontrollenhetene veldig populære, og dette eksemplet illustrerer også hvorfor de er det. Firkantene tilbyr nok visuelle avbrudd, og det taler for et moderne utseende. Det rektangulære rommet mellom taket og gulvet er veldig friskt. La oss se på den perfekte stylingen! Bøkene er organisert etter farge i stedet for den typiske alfabetiske rekkefølgen, og dette gir virkelig et visuelt tiltalende utseende. [Bilde av Dehn Bloom Design]

Passer til en hylle i stua?

stue design oppbevaringsplass ideer levende ideer trådhyller bokhylle

Her har vi en ny blanding av wire og tre, og det fungerer veldig bra også. Jeg elsker at ikke alle hyller trenger å brukes. Noen er veldig nær hverandre vertikalt. Disse designelementene legger til de tiltrengte visuelle pausene på så store enheter som den vi ser ovenfor. Det er friskt og nytt og vil sikkert legge til den generelle elegante opplevelsen.

Det som ikke passer er laget for å passe

stue design oppbevaringsplass ideer levende ideer trådhyller tre

Her ser vi en veldig grei og minimalistisk enhet. Du kan se hvor effektivt det er når det fungerer som en romdeler. Disse modulenhetene er så flotte fordi de er veldig enkle å flytte i forskjellige retninger. Jeg liker spesielt godt at den delen av denne enheten forblir minimalistisk med monokromatiske bøker på hyllene. Men det viser også et livlig preg med de organiske formene som fordeles der. [Bilde via Stardust]

Stilige trådhyller kan også brukes som romdelere i stua

stue design oppbevaringsplass ideer stue skillere trådhyller bokhylle

Trådhyller for soverom, bad og arbeidsområder

Ja, dette er den samme metallhyllen som du så på de to foregående kjøkkenene. Den har funnet en fantastisk bruk for den på soverommet, og den ser fortsatt nydelig ut. På denne enheten kan du lagre en TV, tilbehør, bøker, og du har også et sminkeområde. Det virkelig interessante med det er at kontrollenheten er nøytral, og som du allerede kan se selv, kan den brukes hvor som helst.

Hva kan legges på en hylle laget av wire

soverom bo ideer lagringsplass ideer wirehylle oppbevaring kurv esker

Dette minikontoret er så funksjonelt at det nesten skrives inn på veggen. Risten får det hele til å se ut til å være flytende, og den ekstra bruken av Ghost -stolen bidrar til denne lette utseendet. Dette er en fin måte å bruke de små mellomrommene på. Så de ser ikke bare vakre ut, men de er også veldig nyttige. [Bilde via Interiør i mellometasje]

Vegghylle laget av wire og trepaneler i undersøkelsen

studie rom stue ideer lagringsplass idé trådhylle skrivebord arbeidsplass

Dette country chic utseendet ser fantastisk ut på badet. Hyllene er klassiske, landlige og interessante uten å være for tyngende. De representerer delikate “delikatesser” som går fantastisk med det kryptiske speilet. Det er også en fin måte å vise vakre ting som parfymer. [Bilde av Landsbygd]

En stilig løsning for badet ditt

bad speil stue ideer lagringsplass idé wirehylle

Dette siste utseendet er veldig imponerende og beviser virkelig at trådhyllene kan brukes på et mylder av forskjellige måter. Det grønne snevet i plantene er fantastisk, og jeg liker spesielt overgangene mellom de forskjellige rommene. Variasjon er det beste! Hyllen skal kombinere funksjon og lagringsplass samtidig! Ingen av disse aspektene bør mangle. [Bildene er fra April og mai]

Estetisk og praktisk på samme tid

levende ideer gang design trapp lagringsplass ideer veggdesign trådhyller

Jeg håper at du nå forstår hvor vakre og unike hyller virkelig kan være. Gi dem en sjanse til å fylle hjemmet ditt med friskhet!