Stilige ideer med Ikea -møbler 

Den nye Ikea -katalogen for 2016 er allerede ute, og alle har det travelt med å uttrykke sine meninger om det. Det gjør vi selvsagt. Hva kom IKEA -designerne med i år? Det er disse veldig små endringene og forbedringene vi synes er spesielt spennende. Føler du det samme??

Vi kom også umiddelbart med noen kreative ideer med IKEA -møbler. Vi ønsker å introdusere dem for deg. Kanskje du kan bruke eller implementere dem hjemme.

Ny Ikea -katalog 2016

ny Ikea -katalog online 2016 Ikea -møbler

Vi gleder oss til de nye Ikea -møblene

ny Ikea -katalog online 2016 Innholdsfortegnelse Ikea -møbler

Bare bygg en hylle …

Å montere en hylle er en av de enkleste tingene man kan gjøre med IKEA -modulene. Her har du imidlertid allerede muligheten til å vise mye fantasi og tilpasse konstruksjonen til dine egne krav.

Modulære Ikea bokhyller

ny Ikea katalog online 2016 Ikea møbler stue bokhylle

I år, sammen med noen nye hylledesign, er det også en interessant dørkarm. Du kan bygge dette inn og gi inntrykk av at hyllen er integrert i veggen. Det ser mer edelt ut. En slik hylle vil ikke ødelegge det ensartede utseendet i huset ditt. For mer glans og et lysere utseende, legg til dekorative trimmer!

Et flott pinsett

Det er også nye modeller av disse flotte pinnebrettene fra IKEA. Ta noen av dem med en gang hvis du vil. De kan tjene som en flott dekorasjon i barnehagen eller på hjemmekontoret. Slike pinnebrett gir struktur til rommet. De har en nøytral effekt og er derfor en fantastisk bakgrunn for å realisere dine egne dekorative ideer.

Praktisk tavle i arbeidsrommet eller barnerommet

ny Ikea katalog online pin board barnemøbler

Ekstra lagringsplass

Å lage lagringsplass er et av IKEAs spesielle talenter. Denne sesongen er det nok en gang praktiske esker og kurver som kan deles ut på hyller. Dette sikrer mer lagringsplass. Hvis du ikke finner det resulterende fragmenterte utseendet tiltalende, kan du dekorere hyllene med et gardin eller annen sammenfletting. Du vil også finne mange matchende varer blant IKEA -tilbudene.

Ikea oppbevaringsbokser for mer lagringsplass i skapet

ny Ikea -katalog online 2016 oppbevaringsbokser garderobe lagringsplass

Rask og gjenbrukbar kjøkkendesign

For de av dere som har en utleieleilighet, har IKEA nå utarbeidet gode tilbud til kjøkkenet. Nye møbler for dette området er super enkle å montere og demontere. Disse kan du selvsagt enkelt ta med deg når du bytter leilighet.

Ikea kjøkkenmøbler

ny Ikea katalog online Ikea kjøkken utstyrt kjøkken

En funksjonell spisestue

Det er ikke så vanskelig å funksjonelt innrede en liten spisestue. I tillegg til de flotte og komfortable bordene, er det interessante enheter for veggdesign. De strukturerer den og gir den en helt spesiell dekorativ karakter.

Design en kompakt spiseplass for 2 personer

nytt Ikea katalog online spisebord med stoler

Modulært kjøkken

Den modulære karakteren til kjøkkenet og spisestuen fra IKEA er bare veldig merkbar. Dette gir deg en veldig attraktiv industriell stil. Dette passer bra med kjøkkenutstyr laget av rustfritt stål, som er så populære for øyeblikket.

Det moderne Ikea -kjøkkenet har en industriell karakter

ny Ikea -katalog online Ikea kjøkkenmøbler og tilbehør

Nåværende utstillingsvinduer

I mange år ble utstillingsvinduene liksom glemt. Men IKEA brakte dem tilbake til lyset. De kommer i en attraktiv design i den nye katalogen, og de er selvfølgelig superfunksjonelle.

Vitriner er igjen en del av de trendy stuemøblene

ny Ikea katalog online stue møbler utstillingsvindu

Du finner dette og mye mer i den nye Ikea -katalogen online …

Ikea katalog online 2016 hva er nyttny Ikea -katalog online Nyheter fra Ikea ny Ikea katalog online 2016 oppbevaringsbokser Ikea baderomsmøbler ny Ikea katalog online 2016 oppbevaringsbokser garderobeny Ikea -katalog online 2016 oppbevaringsbokser med ekstra lagringsplassnytt Ikea katalog online spisebord sammenleggbart for å spare plass ny Ikea katalog online 2016 spisebord med stolerny Ikea -katalog online Ikea stuemøbler ny Ikea katalog online klassisk spisestue møbler tre ny Ikea katalog online modulære kjøkken kjøkkenskap hvit

ny Ikea katalog online veggdesign Ikea møbler montre