resepsjonen skranke hotellet gamle kofferten upcycling

Kult design i resepsjonen

Resepsjonen er telefonkortet til hvert hotell eller selskap. Den skal være så stilig eller original som mulig for å imponere besøkende positivt og tiltrekke seg oppmerksomheten. Vi har undersøkt og samlet 15 fantasifulle mottakere for deg. Disse fascinerer ikke bare med deres design, men fremfor alt med materialene som ble brukt i produksjonen.

Fra hoteller til restauranter til kontorlokaler finner du et mangfoldig utvalg av resepsjonsskranker. Alle har sin egen spesifikke profil og er bygget i en bestemt stil. Design og teksturer varierer avhengig av hva slags appell du vil gjøre.

For eksempel, ta en titt på den første resepsjonen fra vår samling ovenfor. Brukte kofferter og reisevesker stables på en uformell måte. Slik ser det ut i resepsjonen på Hotel Ramblas nær Barcelona. Ideen tilhører Langranja. Det er ikke bare originalt og veldig passende som tema, men også miljøvennlig og bærekraftig. Hotellgjestene er imponert og nyter det nostalgiske og samtidig eventyrlige utseendet på resepsjonen.

Leken design med et industrielt preg

resepsjon hotellresepsjon stålbøtter i metall

Denne mottakstelleren på bildet ovenfor, den fra Yumakov arkitekter er designet. Stålkonstruksjon med et utdatert utseende og hengende metallfat som fungerer som pendellamper. Denne praktfulle skapelsen er nesten universell. Den er egnet for mottakelse på gallerier, konsertsaler, utstillinger, fotostudier og workshops.

Og hva om du jobber på et kontor der resepsjonsdisken var laget av treplanker fra et 100 år gammelt hus? Dette handler om kontoret til The Pride and Glory i Krakow i Morpho Studio. Designerne har skapt en hyggelig kontrast mellom varmt tre og kald betong og metall. I slike kontorrom kan du virkelig fordype deg i arbeidet ditt og føle en intim balanse.

 Kreativ ro i det daglige arbeidet

mottaksdisk gamle treplanker kontorrom

Er du interessert i historie og subtil romantikk? Da er Fontevraud Hotel i Frankrike definitivt noe for deg. Her i resepsjonen kan du føle fortiden mens du nyter det minimalistiske, moderne designet. Robuste trebjelker, stål og glass ble brukt. Resultatet – enkel eleganse og genial enkelhet.

Noen ganger går nostalgi og modernitet hånd i hånd

resepsjon rektangulære trebjelker resepsjon

Ta også en titt på resten av de originale ideene til mottaksdisken. Hvem vet, kanskje den ene eller den andre også passer for hjemmet ditt. Hvorfor ikke? En kul bardisk på kjøkkenet, for eksempel, ville være det ideelle blikkfanget du kanskje har lett etter lenge.

Restaurantdisk laget av gamle metallrør i et forvitret utseende

mottaksteller gamle metallrør

Solid og robust laget av marmor

resepsjon resepsjon marmor stein blokk

En minigabion i sportsbutikken

mottaksteller steinblokker gabion mottaksdisk

For ekte shabby chic fans

resepsjonsdisk store tre skuffer upcycling

Pynt med tømmerstokker

resepsjonskranken logger resepsjonen bordlampe

Den riktige resepsjonen for bilutstillinger

resepsjon hotell resepsjon bil

Drivved kan gjøre underverker

resepsjon hotellresepsjon naturlig treved

Gamle bøker skal definitivt ikke kastes

resepsjon hotellresepsjon gamle bøker miljøvennlig

Gamle metallrom fra lageret brukes som mottaksskranker

resepsjonsteller metallrom lagermottak

Natursteinstruktur og stilig design

resepsjonen skranke naturstein resepsjonen skranke hotellet

Biter av tre kan brukes veldig praktisk og smakfullt

mottaksteller kryssfiner trepaneler mottaksdisk