Har du allerede drømt om en penthouse -leilighet??

“Poetisk leilighet” av arkitekten Carola Vannini er en liten, raffinert penthouse -leilighet i Trastevere, et distrikt i Roma. I alle detaljene i interiøret kan du føle den uopphørlige jakten på poesi, som den unge arkitekten gjerne ville realisere på alle områder av livet. Hun har allerede hatt en rekke vellykkede prosjekter, men dette gjorde et spesielt sterkt inntrykk på oss. Leiligheten ligger i en gammel bygning som er typisk for denne delen av byen og har blitt grundig renovert. Den romantiske middelalderstilen ble fullstendig bevart og tolket på nytt. Hvelvet tak og arkader i snøhvit minner om gamle kirker og gir atmosfæren et litt hellig preg. Samtidig ble leiligheten innredet på en veldig moderne og minimalistisk måte. Selv ekte purister vil føle seg veldig komfortable her, spesielt hvis de liker naturlig enkelhet og selvforsyning. Hele konseptet er basert på mottoet: “Less is more” og skaper en sømløs, uformell visuell og haptisk harmoni.

De eneste fargenyansene som kan oppdages i penthouse -leiligheten er hvit, brun, lys grå og krem. Glatt for øynene, beroligende for sjelen. Så snart du går over terskelen, kommer du inn i strømmen som leder deg gjennom hele boarealet. Møblene er begrenset til noen få stykker, men laget av materialer av høy kvalitet og med en ergonomisk design.

Elegant penthouse -leilighet i hjertet av Roma

penthouse leilighet rom liten leilighet arkade minimalistisk interiørdesign ovalt spisebord

Stuen er oversvømmet av lys og er atskilt fra balkongen med glassdører uten terskler. De andre oppholdsromene ser ikke mindre koselige og munter ut – soverom, arbeidsrom, spisestue og kjøkken. De inviterer deg til å drømme, skrive poesi, slappe av og somle. Her føles den poetiske sjelen trygg og i gode hender, støttet og forstått.

Sømløs overgang fra stuen til balkongen

Innredning penthouse stue balkong hvit sofa runde metallbord

Det er en penthouse-leilighet for de unge og unge til sinns poet-bohemer som alltid gir livet en spesiell, poetisk mening. Her kan du virkelig oppleve den autentiske atmosfæren i den evige byen og samtidig finne det ultimate tilfluktsstedet for deg selv. 

Kom med oss ​​på en avslappet tur i leiligheten og fordyp deg i denne romantiske oasen av velvære!

En koselig sittegruppe for ekte bokorm

bokhyller sofa laminat hvite vegger liten penthouse leilighet

Ergonomiske Panton -stoler støtter den hyggelige arbeidsprosessen hjemme

liten penthouse minimalistisk interiørdesign hvite vegger panton plaststoler sofa bokhyller

Nyt drømmende øyeblikk for to

liten penthouse hvit panton stoler balkong møbler skyvedører

Mindre er ofte mer!

penthouse møbler rom stue runde sidebord kremhvite sofaputer brun balkong skyvedører

Penthouse stue balkong balkong møbler skyvedører gulv til tak vinduer

bokhyller sofa hvite runde salongbord panton platik stol stue

hvite vegger laminat lyst tre minimalistisk interiør penthouse

liten penthouse leilighet rom hvite vegger beige spisebord oval bord dekorasjon tre

lite kjøkken penthouse flat hvite skap benkeplate grå laminat       penthouse leilighet rom soverom hvite vegger minimalistisk interiørdesign dobbeltseng vegglamper rundt sidebord