skyvedører lys tre skyvedører

Skyvedører av tre for enhver innredningstil

Er du en av de som tar hensyn til hver eneste detalj, eller går du forbi det meste bare ved å se foran deg? Når var siste gangen du så nærmere på dørene dine hjemme? Hvordan vil du beskrive dem, hvilken innredningstil de tilhører?

Eller tror du at en dør bare er der for å gjøre jobben sin og ikke har noe med interiøret å gjøre? I dag skal vi fokusere på nettopp det ved å vise deg noen ideer for skyvedører i tre.

Først vil vi introdusere deg for varianten av skyvedører i massivt tre som ser rustikke ut. Du trenger definitivt ikke å like møblene i landlig stil for å ha disse dørene i hjemmet ditt. Tvert imot er en av de siste trendene innen interiørdesign å integrere rustikke tredører som et elegant alternativ til moderne interiør. Dette skaper en harmonisk kontrast til de kalde og stramme overflatene på betongen og de åpne mursteinene, som er raseri i disse dager.

Funksjonell symmetri laget av tre

skyvedører av tredører bad grovt korn

kilde: Porta Dører

Eik anbefales spesielt for en skyvedør som fører til badet. Dette treet er ikke bare veldig robust og vanntett, men også veldig rustikt med sitt grove korn. Avhengig av din smak og farge, kan du velge hvilken som helst nyanse av tre. Skyvedørene med tegn på slitasje og i en hvit farge er også veldig populære. De passer spesielt godt for deg som liker shabby chic -stil. Rustikke skyvedører passer ikke bare retro- og vintage -bad, men også de som er innredet i industriell stil og til og med de som er helt minimalistiske.

For ekte shabby chic fans

Skyvedører skyvedør bad shabby chic

Selvfølgelig kan du også dekorere dørene dine på en veldig moderne måte – for eksempel med en aksentfarge eller male det hele i hvitt, avhengig av hva slags effekt du vil oppnå. I tillegg til det dekorative formålet med skyvedørene, er deres plassbesparende eiendom ikke den siste. Ikke bare er de praktiske, de sparer deg også verdifull plass ved å alltid holde seg rett på veggen og ikke stå i veien for noen.

Var vi overbevisende nok? Hvordan kunne skyvedørene dine se ut hjemme??

Koselig atmosfære med en maskulin ettersmak

skyvedører i bad i furutre

Sjarmerende og stilig på samme tid

skyvedører massivt eik mørkt bad

Japansk bad og grovt tre

Skyvedører rustikke gjør det selv japansk

Eiketre utstråler sikkerhet og stabilitet

rustikke skyvedører i massiv eik

Gå for den industrielle stilen?

skyve bad glassplater dør åpen murvegg

Det kan også gjøres mer diskret i hvitt

skyvedørerom hvit skyvedør

Også perfekt for det minimalistiske utseendet

glidende bad hvit dør moderne

Sett livlige aksenter

skyvedører moderne bad rød dør

Vintage bad i svart og hvitt

skyve hvit skyvedør bad frittstående badekar

Kilde: www.decoist.com