10 tips, som du må undersøke veldig kritisk når du skal renovere hjemmet ditt

Myter og falske oppfatninger er en kilde til alvorlige feil som ofte gjøres ved renovering av hjem. Ulike mennesker har forskjellige tilnærminger. Det som fungerte bra for en kan føre til fullstendig katastrofe for en annen. Det er mennesker som føler at etter en renovering av et hjem, er de klare til å gi gode råd til andre. Men det er ikke alltid sant. Mange tips som er mye brukt må ses og granskes veldig kritisk. Hvis du følger dem blindt, kan du ha en negativ effekt.

Her er også listen over tips som bør ses veldig kritisk! Noter disse!

Renovere en leilighet: hva du bør vurdere på forhånd?

Leilighet remodel bunnlinjen stue møbler sofa rosa trapp

Dyre materialer øker verdien av hjemmet ditt

Mange dyre materialer kan imponere dine besøkende, men de vil egentlig ikke øke verdien av hjemmet ditt. Uansett hvor pent en ny leilighet er innredet, ønsker de nye innbyggerne vanligvis å ombygge den til sin egen smak.

Verdien av de eksisterende materialene er derfor ikke av stor betydning. Disse er som luksustilbehør, men du kan ikke ta dem med til et nytt sted.

Praktiske trehyller: Utnytt veggplassen maksimalt

Leilighet renovere vegghyller trehjørne hjørnehyller

Man bør følge trendene

Designtrendene eksisterer og gir mening i mange sammenhenger. Samtidig er det imidlertid åpenbart at disse er i stadig endring. Så velg alltid et design som imponerer deg personlig og som du kan identifisere deg med lenge, selv om moten på et tidspunkt er over.

Det nye designet skal passe nøyaktig til dine behov

Renovere leilighet åpen planløsning stue kjøkken med spiseplass

Du må for enhver pris skjule sprekker i veggen

Ikke få panikk unødvendig over veggsprekk. De fleste er et resultat av mindre endringer i bygningskonstruksjonen. De indikerer ikke for stor fare. Hvis du virkelig er bekymret, søk råd fra en sivilingeniør eller arkitekt. Han vil også forklare deg på en ekspert måte om det er nødvendig å observere veggsprekker og andre feil på lang sikt.

Hva skal jeg gjøre hvis det er en sprekk i veggen?

Leilighet renovere veggdesign kjøkken urtehage

Ikke gjør for mange ting på egen hånd

Med mindre du er en profesjonell innen renovering, bør du ikke gjøre for mye alene. Det er ting som kan gjøres billigere av fagfolk. Ikke angre på kostnaden som er betalt for det. Imidlertid vil det kvalitative arbeidet gi varige resultater, og det er billigere i det lange løp. Du vil også ha mye mindre stress på dette, som er uvurderlig.

Legging av laminat – du kan gjøre det selv

Renovere leilighet, legge laminat, kjøkkengulv

Pussing og maling av taket – du kan gjøre det også?

Renovere leilighet, male tak 3D -effekter

Å ha et basseng i hagen vil gjøre huset mitt dyrere

Det ligner på materialene. Mange lever med den overbevisning at investeringer i et basseng vil lønne seg flere ganger hvis de blir videresolgt. Det har faktisk å gjøre med mange faktorer. I kaldere områder vil du ikke bruke bassenget særlig mye, og det er derfor du ikke liker å betale en ekstra kostnad fordi det er der. Et basseng, derimot, medfører høyere kostnader. I noen tilfeller kan det tenkes at man til og med ønsker å fjerne bassenget for å bruke området til noe annet. Du bør bare bygge et basseng i hagen hvis det gir deg merverdi i livet og ikke for å øke prisen på eiendommen din. Fordi sistnevnte er ekstremt tvilsomt.

Når er et hagebasseng en fornuftig investering??

Leilighet renovere åpent kjøkken med verdi for pengene

Grønne innovasjoner er veldig dyre

I prinsippet investerer du i grønne innovasjoner er stor. Men du vet også at det er verdt det takket være de små strømregningene. Faktisk blir installasjoner som trengs for å spare strøm og energi billigere og mer tilgjengelige hver dag. Så se deg rundt i markedet, og det kan være at forskjellen mellom moderne, miljøvennlige løsninger og de som bruker mer strøm ikke er så stor. Så du har ingen grunn til å investere i denne andre typen!

Stue peis i stedet for air condition

Leiligheten renoverer energisparende innovasjoner stuen peis i stedet for klimaanlegg

Du bør ikke kjøpe alt materialet samtidig

Du bør ta deg mer tid til å planlegge. Du ville ikke komme deg ut billigere hvis du kjøpte materialene i etapper. Den siste troen er veldig vanlig, men den er faktisk feil. Med en godt planlagt renovering vet du på forhånd hvor mye av alt du faktisk trenger. Kjøper du alt sammen får du bedre rabatter.

Planlegg renoveringen av huset trinn for trinn

Ikke kjøp materialer til oppussing av leiligheter med en gang

En vegg tapet kan festes når som helst og hvor som helst

Veggpapirene er alltid en god idé hvis du vil friske opp et rom. Men du kan ikke fikse eller skjule alle slags feil, og bakgrunnsbilder passer ikke overalt. Du må tenke nøye over om og hvor du skal bruke dem. Avhengig av konteksten kan de se perfekte og stilige ut, eller de kan være overflødige og billige.

Tapeter veggene eller, bedre, male dem? – Ta en beslutning!

Leilighet remodel soverom ideer tapet

Det ligner på å male veggen. Dette er ikke alltid den beste løsningen for å dekke til veggdefekter eller for å gi rommet mer friskhet. Før du bruker det, bør du analysere nøye om dette er den beste ideen.

Kreativ 3D -veggdesign på badet

Leilighet renovere 3D veggdesign betongvegg

Et annet rom er alltid bedre enn et annet bad

Det kan være sant i mange tilfeller, men ikke i det hele tatt i andre. Du må finne en balanse mellom bredde og komfort. Hvis du har mye plass, men ikke setter det opp veldig bra, får du en tomhetsfølelse, uorden og du føler deg ikke lenger hjemme. Neste gang du legger til noe, må du tenke deg om to ganger om du trenger mer boareal eller om leiligheten din skal være mer komfortabel.

Gjør badet til et avslappende sted for velvære

Leilighet remodel bad ideer vask

Innendørs renovering er viktigere enn utendørs

De fleste av våre lesere lever i kaldt klima. Du bruker liten tid ute fordi de kjøligere årstidene er lengre her. Det antas derfor at innendørs renoveringer vil kreve mer innsats og at det bør investeres mindre utendørs. Du kan også se det annerledes: nettopp fordi sommeren er så kort og fordi den gir oss så mye glede og glede, må du skape forholdene for å virkelig kunne nyte det varme været ute. Til syvende og sist avhenger det av hvor komfortabel du føler deg i ditt eget hjem. Du bør ikke undervurdere forventningen til sommeren som følger med det perfekte hagedesignet. I tillegg øker mange tillegg kjøpesummen på huset. Pergola og andre utvendige bygninger isolerer interiøret og får oss til å føle oss mer komfortable om vinteren.

Ikke glem utsiden!

Leilighet renovere hage uteområde bygge veranda

Gjør det mer koselig utendørs også

Leilighet renovere uteområde koselig veranda i tre

Tipsene som er listet opp og kommentert er ikke grunnleggende feil. Som allerede nevnt, er de bare å se og undersøke kritisk fordi de ikke nødvendigvis er nyttige i alle tilfeller. Men det gjelder alltid når du overtar ferdige formler og vil bruke dem på deg selv. Lær å sjekke alle tips og triks for gyldighet i ditt eget tilfelle!

Det viktigste: du er frossen med sluttresultatet

Leilighet renoverer kjøkkendesign før og etter