Når tiden rundt jul er fantastisk organisert, julepynten har blitt hengt opp, julemiddagen allerede er planlagt og gjestene har blitt invitert, har du ikke annet valg enn å være optimistisk om den vakre julemagien og nyte fridagene. Du kan bare nyte julestemningen og gjøre deg komfortabel. Til slutt kan du prøve julekakene og unne deg en kopp varm kakao. Og bare fordi det er jul, kan du tilsette en fortjent glasur til kakaoen.

Faktum er at julen ikke kan gå uten glede og refleksjon, og det inkluderer mange deilige, men veldig kaloririke og ikke akkurat sunne luksusmatvarer.

I dag vil vi ta for oss nøyaktig temaet nytelse i sammenheng med juledagene og utforske tradisjonen kalt julepunch mer detaljert.

Julepunchen fullfører festligheten og forbedrer stemningen

juleslag tyttebær

Hva er julestemningen laget av??

Stansen har vært kjent i Europa siden 1600 -tallet og ble hentet fra India av engelske sjømenn. Opprinnelig besto drikken av vann, rom, sitroner og sukker, hvor du forsiktig gnir sitronskallet og blander det med sukkeret. Vannet og sukkeret varmes opp og blandes med sitronsaft og rom.

Du kan lage en vakker tradisjon fra hjemmelaget julepunch eller punch

julemaskinflaske

Denne drikken kan bli oppvarmet, men ikke kokt opp, ellers vil aromaene koke av for raskt.

I løpet av de siste 300 årene har flere krydder blitt lagt til slag, og selvfølgelig, spesielt i julen, er de tilberedt med de typiske juleduftene. I Nord -Tyskland brukes egglikør i stedet for rom, og i noen føderale stater tilberedes julepunchen med svart te.

Eple eller sitronsaft er en av de originale ingrediensene i punch

julemaskin

Skal du servere julemassen kald eller varm?

Ingrediensene i denne aromatiske drikken gjør at den kan nytes både kald og varm. Men siden julen alltid er kald og ubehagelig i Europa, er julepunch mye bedre enn en varm drink.

Tranebær og hyben gir smak til stansen og gjør den sunnere

julepunch i en pose

Juleduften tilhører julen

julestemning i nærheten

Julepunchen kan tilberedes med varmt vann eller svart te 

julestemning

I tillegg til gløgg, er julepunchen en av favorittdrinkene på julemarkedet

julepunch favorittdrink

Vi vil gjerne dele en av de mange oppskriftene på julegodter med deg:

Sesong- og julefrukter og dufter er velkomne

julen punch pære

Grunnoppskrift til julepunch

Ingredienser: 3/4 kopp sukker, 3 sitroner, 2 kopper rom, 1/4 kopp congac, 5 kopper svart te eller varmt vann (det gir 8 kopper)

Forberedelse: Riv sitronen og bland skallet med sukkeret. La denne blandingen trekke i 30 minutter. Tilsett deretter brennevinene. Varm blandingen og rør forsiktig over lav temperatur. 3 minutter burde være nok, men sjekk om sukkeret har smeltet. Fjern blandingen fra komfyren og plukk ut restene av sitronskallet. Fyll på med te eller varmt vann og bland med saften av de skrelte sitronene. Rør godt rundt og server pyntet i passende glass.

Christmas punch rosebud epler

christmas punch spritz punch

Alkoholfri barnepunch

Som voksne, vil barn ha det gøy og prøve alt på bordet. For at barna ikke skal føle seg diskriminert i denne forbindelse, tilbyr vi en barnevennlig oppskrift på julepunch, som også er et godt alternativ på alle festdager for gravide og diabetikere..

julen slå meg godteri

Ingredienser til en porsjon:

250 ml eplejuice, naturlig grumsete

Krydder: kanel, kardemomme, nellik

Mal fedd, kardemomme og kanel og sett til side. Du kan varme eplejuicen i en liten gryte og finpusse den med en mengde krydder. Så snart du merker at dampen stiger, kan du ta drikken av komfyren, søte den og helle den i kopper.

julepunch med granateple

Julepunchen har gitt noen artister muligheten til å skrive julehistorier om den og gi dens varmende og lysende egenskaper enda mer mening. Vi vil gjerne prøve den deilige julepunchen i år. Og hva med deg?

Få julen til å slå deg selv

eplende julepunch

julen punch bær

christmas punch charles dikens

festlig julepunch

Christmas punch rose hip

julepunch med frukt

julepunch med te

julemaskin rosmarin

stemningsfull julepunch

julemaskin furukegler

julebunnunderlag

Julepunch varmt

julepunch varm slagpunch

christmas punch christmas punch stjerneanis

christmas punch christmas punch

julemarked julemarked

Julepunch