flotte hjemmeideer for juledekorasjon teksturer fløyel rosa oransje

Kreative forslag til en festlig atmosfære hjemme

Du tror kanskje at det fortsatt er for tidlig å forberede seg til juletider, men du vil sikkert ha en festlig stemning, og med noen temadekorasjoner og inspirasjon kan du raskt bestemme deg for å begynne å arrangere med en gang.

Julen bør ikke nødvendigvis være en rød og grønn festival. Det ville være veldig vågalt av deg å bruke blått i stedet for grønt og brunt i stedet for rødt til dekorasjonen, men hvis du vil glede gjestene dine, kan du eksperimentere med slike fargekombinasjoner.

I slutten av november er det på tide at vi skriver om den kommende høytiden. Holy Night fortryller oss med sin koselighet og familiesammenkomster, og hvis vi ønsker å skape en hyggelig, festlig atmosfære hjemme, ser vi etter inspirerende eksempler og tips. Her har vi satt sammen de riktige forslagene til en imponerende julepynt.

Mesteparten av tiden er julepynten basert på de tradisjonelle røde og grønne fargene. Tenk utenfor boksen og finn det vell av farger som oppdaterer den fantastiske, festlige atmosfæren. For eksempel er blått og brunt gode valg og erstatninger for de vanlige fargepalettene. Du kan eksperimentere og finne den rette balansen mellom fargenyansene.

 Blått og rødt – fargerike levende ideer til julepynt

flotte hjemideer for julepynt rødt blått stoff

Et flott juletre dekorert med blå aksenter. Synes du ikke han bare er vakker? De levende blå nyansene utfyller de tradisjonelle røde ornamenter og gir interiøret et friskt, utrolig preg.

Lilla og rød

flotte levende ideer til julepynt trebord

Eksepsjonell kombinasjon, men veldig elegant! Vi forbinder det lilla med kongelige. Denne kreative komposisjonen er spesielt attraktiv i rom med mange tremøbler.

Brun og grønn

fargerike levende ideer for julepynt innebygd peis

Noen av oss elsker det klassiske interiøret. Hvis du er en av dem, bør du definitivt gå for de brune nyanser av julepynt. Det robuste fargeskjemaet gir et naturlig og elegant utseende som kombinerer flott med beige veggedesign.

Blå og limegrønn

fargerike levende ideer til julepynt blå lime

For et juletre! Kanskje han ser litt overveldet ut, men det gjør ham til et skikkelig blikkfang. Det skal tjene som en fargerik aksent i et funksjonelt innredet hus.

Eventyrlys og julekuler pakket rundt en grønn krans fargerike levende ideer for julepynt feminin deco

Frodige, rikt dekorerte kranser

fargerike hjemmeideer til bord av glassdekorasjon i glass

Familiesamling i spisesalen

fargerike levende ideer for julepynt romantisk atmosfære

Flott, leken, fargerik atmosfære

fargerike hjemmeideer til juledekorasjon rosa veggedesignMørk lilla aksenter og ornamenter  fargerike levende ideer til julepynt snøhvitDekk av sølvfargerike levende ideer til julepynt sølvbestikk tallerken

Mousserende grønne julekuler

fargerike hjemmeideer til julepynt sokk peis

 Tematiske, festlige borddekorasjoner fargerike levende ideer for julepynt borddekorasjonerFrodig dekorasjon i trapperommet  fargerike hjemideer for julepynt i trapprekkverk