Julepynt og julelys gullbrun

Festlig, glødende stemning til jul

Det er jul overalt etter første advent! En godt sammensatt julepynt sikrer din festlige og kontemplative atmosfære hjemme: glitrende baller, stille engler, glitrende stjerner og mange duftende stearinlys fortryller hjemmet ditt i en fabelaktig vinterverden.

Mens det stormer og snør ute, blir hjemmet ditt med et riktig julepynt et koselig sted hvor alle liker å henge.

 Kult julepynt og julelys

Kult julepynt og julelys glitrer i sølv

Glitrende stjerner

Kult julepynt og stjernejulelys

Røkelse røyker

Kul julepynt og røykere av julelys

For meg er dette først og fremst adventskransen, røkelsesrøykeren, nøtteknekkeren og julepyramiden. Jeg kan ikke engang forestille meg jul uten denne dekorasjonen fordi jeg vokste opp med den. Jeg kan fortsatt huske fascinasjonen ved å se på røykeren i barndommen! Det var bare flott!

Det som gjør stemningen i førjulstiden virkelig så uforglemmelig?

Kul julepynt og nøtteknekker til julelys

Juletema pyramide

Kul julepynt og julelyspyramide

Hvert festbord i de klassiske fargene grønt, rødt og hvitt inviterer deg til en fest med den myke duken. Eller kanskje dette ikke er favorittfargene dine? Ta deretter gull og sjokoladebrun. Kombinasjonen er bare flott! Sjokolade tonene er virkelig inne nå! Du kan stole på den som dekorasjon – bjørnebær, burgunderrød, sjokoladebrun og gull vil få salongbordet ditt til å skinne. Mange store og små kuler gjenspeiler vanligvis lyset fra lysene på julebordet vårt. Og det er den festlige teftet!

Kaminhylle – brun, gull og grønn

Kul julepynt og julelys kaminhylle

Julebord i brune og gulltoner

brune gyldne farger festlig julebordpynt lys

Festlige duftlys på bordet

Kult julepynt og duftende julelys

Dine selvbakte kaker bør selvfølgelig også lagres i riktig stil. Bruk et par bokser med fargerike motiver, en étagère som et blikkfang og legg dem midt på bordet. De skal være nær nok til å berøre. Godbiter er det for snacking, ikke sant? Og spesielt i førjulstiden trenger du ikke nødvendigvis å tenke på kaloriplanen din. Det er veldig deprimerende. I hvert fall på meg. Vi vet alle at julen ikke bare er en feiring av kjærlighet, men også en flott fest for kjennere! Så la oss virkelig nyte det!

Etagere som et blikkfang

Kul julepynt og julelyskaker etagere

Bakte informasjonskapsler – hvite juletrær

juletrekaker hvitbakt original

Deilige julekaker kilde

julekaker bakte brun deilig glad

Jeg nevnte Etagere før, og ganske bevisst, fordi jeg tror en Etagere kan tilføre mye til den festlige atmosfæren din. Hver étagère kan tjene deg veldig godt i førjulstiden. Det ser flott ut midt på bordet i stua og sparer deg for mye plass når du serverer. Fremfor alt kan du bruke den til å presentere små snacks, for eksempel bakverk på en spesielt appetittvekkende måte.

Ikke glem telysene!

Kult julepynt og julelys

Du må belyse lokalene dine overalt og gjøre det så koselig som det bare er mulig i julen. Ja, vi kan alle ha en fantastisk, fredelig jul! god jul!

Tradisjonelle julefarger – rødt og gull   Kul julepynt og julelysball

Glitrende juleklokke

Kult julepynt og glitrende julelys