Hvis bedriftsarrangementet ditt skal bli et helt spesielt arrangement, er det på høy tid å samle ideer til julefesten. Den tradisjonelle julefesten er ofte forbundet med slutten av året. Å organisere et julebord er en fin måte å motivere teamet ditt og vise takknemlighet. Å velge riktig arrangementsted er av stor betydning for å oppnå arrangementseffektene. Organiser ditt helt spesielle arrangement i dine egne selskapslokaler og feire denne julefesten i ett Marquee.

En unik atmosfære med den rette teltet

Teltene overbeviser også som et mobilt sted for utendørs og innendørs arrangementer og private feiringer. Innovative materialer danner et gjennomtenkt konsept for maksimal fleksibilitet og funksjonalitet for arrangementet ditt. Med teltet er du forberedt på enhver situasjon og kan tilby dine gjester mer sikkerhet og komfort. Realiser et sofistikert interiørdesign ved å koble til flere telt.

Dekorer foldetelt til julefest

Avhengig av dine behov kan teltet enkelt settes opp der du trenger det. De er lette og lette å transportere. Partyteltene er en fleksibel og ideell løsning som skaper et skjermet sted. Du kan også konfigurere teltene for privat bruk, det vil si at mulige bruksområder er like varierende og mangfoldige som selve partiet.

festtelt foldetelt bryllup

Optimal reklameeffekt med teltet

Med teltene oppnår du umiskjennelige effekter og tiltalende reklamemedier. de Marquee telt kan skrives ut individuelt med forskjellige utskriftsprosesser. Hvis du velger transferfolieutskrift eller sublimeringstrykk, blir teltet et umiskjennelig blikkfang med varig effekt!

Overrask deg med et unikt og uforglemmelig julebord!

festlig julefest i foldeteltet foldetelt til fester   julefest utendørs foldetelt