Eksotisk ansiktsmaling er noe som bør brukes i hverdagen. Anledningene de kan være til nytte for, er veldig mange. Karneval og sommerfester er veldig populære. Andre slike hendelser er heller ikke uvanlige. Ansiktsmaling trenger ikke nødvendigvis å brukes på en spesiell anledning. På et tidspunkt kan du gjøre dette som et lite fritidsprosjekt slik at du oppdager en ny side av din egen karakter. Sjekk ut våre fabelaktige eksempler på dette!

De fleste damer velger ansiktsmaling som fremhever øynene

rød brun fargepalett ansiktsmaling indianere

Legg vekt på øynene med ansiktsmaling

De mest populære typene ansiktsmaling i indisk stil er rettet mot å understreke øynene. Det første eksemplet i dagens artikkel viser en fabelaktig idé av denne typen. Den naturlige fargen på øynene er fantastisk fremhevet av de brune stripene med rødlig skygge.

Den hvite understrekningen under understreker denne effekten enda mer. Det hele er holdt stilig og enkelt. Denne typen sminke harmonerer fantastisk med fjærhårpyntet.

Makeup-ideer i indisk stil er bare populære i svart og grått

mørkhåret kvinne ansiktsmaling indianere

Svarte og grå nyanser

Den mystiske sminken i svart og grått foretrekkes av mange kvinner. Dette gir et dramatisk og samtidig veldig moderne og originalt utseende. Disse nyansene går sammen med brunt og beige og utgjør det fantastiske utseendet på neste bilde. Passer til Halloween, men også til stilige karnevalsfester og andre kveldsarrangementer. Også ideell for mange tenåringer som ønsker å legge mye vekt på sine motstridende følelser. I det neste eksemplet nedenfor ser vi en lignende fargepalett, men denne gangen kommer den pent mot en gul bakgrunn.

Gul ville være en flott bakgrunn for ansiktsmaling som dette

gule ansiktsmaling indianere

blått og grønt

For det indiske ansiktsmaleriet er kombinasjoner av blått og grønt like vellykkede. I det neste eksemplet kommer de i form av subtile striper under øynene. Disse, så vel som kinnene, er fantastisk understreket. Bruk av hvit maling skaper en forfriskende kontrast. Slike kombinasjoner gjør utseendet ditt veldig livlig og samtidig originalt. Det matchende hodet og hårtilbehøret vil understreke effekten enda mer.

Kombiner den indiske sminken med et flott hodeplagg!

ansiktsmaling indisk (14)

Dramatisk sminke og subtil ansiktsmaling

De neste og de fleste eksemplene i artikkelen vår viser varianter for indisk ansiktsmaling, som faktisk er ganske egnet for et veldig daglig utseende. Vi har tyngre sminke for øynene. Dette er spesielt effektivt ved bruk av hvite eller svarte striper. Sistnevnte brukes på en slik måte at de også understreker skjønnheten i ansiktets naturlige trekk. De fleste damer har en tendens til å velge denne tilnærmingen for spesielle anledninger! Hva med deg? Ta en titt på de andre flotte inspirasjonene til indisk ansiktsmaling, bare ta en avgjørelse!

Grønt, beige og rødt – den beste kombinasjonen for mange ansikter!

ansiktsmaling indianere lyse farger

Et passende antrekk med indisk ansiktsmaling i hippiestil

ansiktsmaling indisk (15)

Den indiske sminken kan noen ganger være veldig subtil og likevel effektiv

ansiktsmaling indisk fargerikt kostyme

Nok et godt eksempel på indisk ansiktsmaling, bare i to farger

ansiktsmaling indianere daramtischer look

Indisk sminke og hår i samme stil! God idé!

ansiktsmaling indisk enkelt antrekk

Et veldig mystisk og samtidig meningsfullt utseende!

ansiktsmaling indianere med vakker frisyre

Nok et flott indisk utseende med vakkert fremhevede øyne!

grønn stripe ansiktsmaling indianere

Ulike rødbrune nyanser preger også dette ansiktsmaleriet

halv rødt ansikt maling indianere

Dette er sannsynligvis det mest moderne sminkeeksemplet fra samlingen vår!

kamputstyr ansiktsmaling indianere

Noen ganger er en stripe nok for det perfekte indiske ansiktsmaleriet!

svart og hvit illustrasjon ansiktsmaling indianere