Dessverre har svarte dyr, spesielt den svarte katten, hatt et veldig dårlig rykte i Sentral -Europa siden middelalderen. Foreningen med hekser og demoner frykter fortsatt av mange, og derfor er det vanskelig eller umulig å adoptere svarte kjæledyr fra dyrehjem.

I England, Skottland, Japan, Russland og spesielt Egypt er de imidlertid tegn på flaks. “Black Cat Day” feires internasjonalt hvert år, enten 17. august eller 27. oktober, noen dager før Halloween. Dette oppfordrer mange til å adoptere en svart katt fra nærmeste dyrehjem. Leter du også etter en luftig romkamerat? Vi gir deg 5 morsomme grunner til å ta med en svart perle hjem.

Bast er fruktbarhets- og kjærlighetens gudinne

Svart katt det er det

Du trenger ikke Halloween -dekorasjoner med en svart katt

Svarte katter er naturlige dekorasjoner når det gjelder Halloween. Likevel, ikke glem å skjære et par gresskar. Hvis kjæledyret tåler klær, kan du utstyre huspanteren med små vinger og forvandle det til tannløs fra How to Train Your Dragon..

Dragen er tross alt basert på en kattunge og valp rullet inn i en.

Selvfølgelig, som med alle dyr, finner du hår på mørke klær og møbler. Men de vil neppe være synlige. Tross alt, svart går aldri av moten og passer godt til enhver boliginnredning. Svarte katter fremstår også spesielt elegante på bilder. Imidlertid må du aldri adoptere et dyr å skryte av eller bruke som et dekorativt objekt. Denne beslutningen må tas nøye.

Svarte katter som en livlig Halloween -dekorasjon

Svart katt skummelt

Ikke glem å skjære gresskar

Svart katt halloween

Eller i drakt

Svart katt kostyme

Den svarte katten er den beste jegeren blant huskattene

Katter, som de fleste gnagere og andre skadedyr, er nattlige. Den sorte pelsen hjelper dem med å blande seg inn i de mørke omgivelsene og gjøre seg nesten helt usynlige. De små ninjaene ble tatt med på skip for å jakte mus og rotter om bord. Trim, skipets katt, har til og med flere statuer i England og Australia. Det britiske finans- og handelsdepartementet i London er fortsatt hjemmet til den elskede Gladstone (sjefmusjegeren i kabinettet).

Svarte katter er gode jegere

Svart kattjeger

Trofast Trim

Svart kattekledning

Supreme Mouse Hunter Gladstone

Svart gladstone katt

Hvis du bor på en gård eller i det hele tatt i et hus, må du også ha dårlige erfaringer med skadedyr før eller siden. Velg ikke feller eller gift, som også er farlige for deg og dine nærmeste, men heller en svart katt.

Leken jeger

Svart katt spill

Fritt løpende svart katt ved innsjøen

Svart katt ved innsjøen

Katter er veldig nysgjerrige og vil utforske verden

Svart katteng

Bombay er en utelukkende svart katterase

Standarden for Bombay -katterasen, opprinnelig fra Kentucky, er silkeaktig svart pels, nese, ører, munn, poter og uttrykksfulle gule eller grønne øyne. Målet var å få dem til å se ut som ville panter. Du er aktiv og veldig knyttet til familien din. De trenger oppmerksomhet, og det er derfor de kommer veldig godt overens med barn som gir dem det.

Bombay -katter ser ut som små panter

Black cat bombay standard

Typiske store grønne øyne

Svart katt bombay

Søte svarte kattunger

Svart kattunge

Svarte katter er mer motstandsdyktige mot visse sykdommer

Forskere har funnet ut at svarte dyr generelt er sunnere enn de med forskjellige pelsfarger. Deres høye andel Eu-melanin skaper den mørke pelsen, men også en høy motstand mot AIDS / HIV-viruset. Bedre syn og hørsel tilskrives dem også – det motsatte er tilfellet med albinoer, som har problemer med det fordi de mangler melanin.

Kjærlige øyne

Svart katteseng

Svart katt morsom

Den svarte katten kan “ruste”

På grunn av den samme melanin begynner alle svarte dyr å “ruste” når de sitter i solen lenge. Og siden katter elsker solen så mye, blir den svarte katten din rødlig raskt, spesielt hvis de tilbringer lang tid utendørs. Neste gang den skifter pels, er den imidlertid raskt svart igjen. I alderdommen blekner pelsen til alle dyr og den svarte katten din får grå striper, akkurat som vår.

Svarte katter ruster i solen

Svart kattpar

Svart igjen neste gang kappen skifter

Svart katt bakrus

Konklusjon: Den svarte katten er ikke en uflaks sjarm i det hele tatt. Men tvert imot. Hvis du leter etter en nydelig følgesvenn for livet, bare gå til lyet og velg hverandre. Begge liv vil forandre seg fullstendig.

Lang og korthåret

Svart kattpels lang kort

Ungdyr ser direkte på kameraet

Svart katt ung

Svart kattkurv

En slik klokke forhindrer katten i å jakte vill gnagere og fugler

Svart kattbue

Du ser ikke svarte dyr i skyggen eller i mørket

Svart katt fusjonerer

Svart katt vakker

Svart katt lang pels