kreative ideer for kjøkkenvinduer moderne design tre naturlig lys

Kreative ideer for kjøkkenvinduer

Liker du også den vakre utsikten fra vinduet? Jeg også, men selv om du kan se huset ved siden av i den andre gaten, er det fint å ha store vinduer. Dette er også en klar fordel på kjøkkenet.

Det er derfor du bør bruke enhver anledning til ombygging eller konvertering for å stille vinduets posisjon på det mest gunstige stedet.

Tipsene i denne artikkelen kan hjelpe deg med å øke vindusområdet.

Over vasken

kreativt kjøkkenvindu rustikk design servantskap

Dette er en klassisk løsning som blir mindre og mindre vanlig i moderne hjem. Enten det er matlaging eller oppvask, bruker du mye tid ved vasken, og derfor er synet av en dyster vegg bare deprimerende. En vakker utsikt ville gjøre alt arbeidet mye mer behagelig.

Blant annet er dette også en økonomisk løsning, for i dette tilfellet er ikke bakveggen nødvendig. I dette tilfellet må du bare tenke på passende beskyttelse av vinduets nedre kant mot fuktighet.

Bytt overskapene

kreative ideer for kjøkkenvinduer moderne tradisjonell design lenkende barstol

Vurder å bytte ut alle overskapene med vinduer. Så du kan alltid nyte en vakker utsikt. Er du redd for at du ikke vil ha nok lagringsplass? Vurder å bruke vakre pantry skap på den indre veggen. Etter min mening ville det også være det riktige stedet for et kjøleskap.

Fjern rotet

tips for kjøkkenvinduer moderne design skinnende oransje barkrakk

Også her gis et eksempel på et kjøkken uten overskap. I stedet for disse ble det brukt mange vinduer. Varene er stuet på kjøkkenøya og i de nedre skapene.

Bruk også flytende hyller. Disse kan være rett over vinduene. For at det hele skal se pent ut, bør elementene imidlertid virkelig være verdt det.

Finn originale løsninger for lagringsplassen

kreative ideer for kjøkkenvinduer moderne design i svartmetallstoler

Vær kreativ! Du kan holde lagringsplassen på kjøkkenet bredere med store vinduer.

Overfor kjøkkenøya

kreative ideer for kjøkkenvinduer moderne design barkrakk skinnsete

Unn deg selv og dine gjester en vakker utsikt mens du spiser. Du kan oppnå dette med en løsning som den som er vist på figuren.

Små vinduer

Tips for kjøkkenvinduer moderne design malte overflater lyse

Kan du ikke installere store vinduer på grunn av bygningsforskrifter eller andre omstendigheter? Vurder deretter å legge til små vinduer like under skapene.

Over kjøkkenets bakvegg eller overskapene

kreative ideer for kjøkkenvinduer moderne design firkantet bakvegg

Det neste bildet viser oss at denne løsningen også fungerer fantastisk. Dette sikrer også mer personvern hvis du bor i første etasje og folk ofte går forbi huset ditt.

Finn kreative løsninger

tips for kjøkkenvinduer moderne design hvit blank overflate av vasken

Disse lar deg ha både brede vinduer og beskyttet personvern. Du kan tenke på forskjellige gardiner eller andre bevegelige løsninger. Så, avhengig av saken, kan du ha mer lys eller mer personvern og romantikk.

Legg vekt på interessante arkitektoniske elementer

kreative ideer for kjøkkenvinduer moderne design hengende lamper veggskap

Gjennom vinduene kunne du trekke oppmerksomheten til interessante arkitektoniske elementer. Benytt deg av denne muligheten!

Få mer liv i hjørnene

tips for kjøkkenvinduer moderne design tre naturlig lys

Ofte kan hjørnene rett og slett ikke brukes. Så du kan bruke vinduer der for å gjøre dem lysere og mer funksjonelle når det gjelder belysning.

Åpne plassen din visuelt

vakre ideer for kjøkkenvinduer industrielt design rekkverk metall

Mye bedre enn speil, vinduene hjelper visuelt med å forstørre rommet. Du har kanskje litt mindre lagringsplass, men de gunstige effektene av naturlig lys gjør det hele verdt.

Hilsen solen

Tips for kjøkkenvindu vask kran skuffer tre

Avhengig av muligheten, bør vinduene være relatert til solskinnet. De østvendte vinduene gir rikelig med lys om morgenen, og solen vil ikke skinne direkte i øynene dine mens du forbereder middag.

De sørlige vinduene er mer egnet for det kaldere klimaet og de nordlige for det varmere klimaet

kreative ideer for kjøkkenvindu gulv tre spisebord krakk

Vil du ha en hyggelig følelse i hvert øyeblikk av oppholdet i rommet? I så fall er det vel verdt å investere tid og penger for å få det til.