kreative kjøkken design tre benkeplate hvitt lakkert møbler

13 kreative kjøkkendesigner du virkelig liker å ha

 Hold kjøkkenrote og skitt til et minimum med disse flotte arrangørene og andre tidsbesparende, kaosforebyggende funksjoner

Ikke kast bort et minutt på hender og knær på kjøkkenet på jakt etter det manglende skjærebrettet eller kjevlen.

Innebygde møbler og tilleggsutstyr kan gi deg det perfekte stedet for alle dine matlagingsbehov. Hvis alt er gjort riktig, vil lagring ikke bare holde kjøkkenet rent, men det vil gjøre det så funksjonelt som mulig.

Lei av å tilbringe halve tiden på kjøkkenet for å finne det du trenger? Disse åtte tidsbesparende bekvemmelighetene kan hjelpe deg med å lage mat, rengjøre og bli organisert med liten innsats.

En skuff til filmfolien

kreative kjøkken design tre vegg design vegg skap hyller plater

 De fleste kjøkkeneiere er kjent med de irriterende, rotete skuffene av plastposer, folie og plastfolie. Det virker umulig å holde ryddig, og alt ser alltid ut til å ligge i en skuff.

En matdeler kan enkelt gli inn i en eksisterende kjøkkenskuff. Når du designer et nytt rom, bør du vurdere å jobbe med møbeldesigneren din for å få en tilpasset versjon for en av skuffene dine.

Et sted for kjevlingen

kreativ kjøkken design tre kjøkken benkeplate hvitt vindu

 Entusiastiske bakere vil gjerne ha alt kjevlen innen rekkevidde. Disse horisontale sporene er ikke mer enn 6 tommer dype, slik at de enkelt kan legges til enden av et skap. Men de fleste av dem må skreddersys, noe som øker kostnaden.

Pedaler for å slå vannet på og av

kreative kjøkkendesigner snøhvit sprø klassisk tradisjonell

 Å snu kranen med rotete hender kan skape et enda større rot. VVS -pedaler, som på dette kjøkkenet, kan bidra til å holde rotet. På samme måte som på legekontoret kan du slå på vasken med foten – varmt vann, kaldt vann eller begge deler.

Kontakt en lokal rørlegger for et tilbud – pedaler kan legges til eksisterende eller nye kjøkkenvasker.

Underkonstruksjon komposteringsanlegg

kreative kjøkkendesigner mosaikkfliser brune nyanser kjøkkenets bakvegg

Et komposteringsanlegg under konstruksjon ettersom dette betyr at du bare kan tørke av all matresten din fra disken og kaste i søppelbøttene før du drar ut i hagen. Sett en på benkeplaten din der du gjør det meste av forarbeidet for å gjøre kompostering lett å huske og gjøre.

En miksergarasje

kreative kjøkkendesigner kjøkkenhyller i tre

Denne overraskende vrien på den vanlige blenderhyllen bidrar til å holde denne enheten unna, men er også lett å komme til. En lukker-stil dør løfter seg opp mens hele hylla trekker frem.

En mobil slakterblokk

kreative kjøkkendesigner vaskemaskin ide lagring

En innebygd slakterblokk på toppen gjør forberedelsen enkel – men noen kokker foretrekker å holde den utilgjengelig når den ikke er i bruk. Et mobilt prep -skap som dette kan trekkes ut når det er nyttig og trekkes bort når det ikke er i bruk.

En praktisk trinnstige

kreative kjøkkenutforminger uttrekkbare skuffer

 Å ha et ben for ekstra høye overskap er alltid flott, men hvor i all verden skal du oppbevare trappestigen? En ultratynn modell kan gli inn i en diskret skuff. Denne huseieren gjorde det!

En spesialisert trappeskuff som denne er tilgjengelig fra mange møbelprodusenter – hvis du designer et nytt kjøkken, ikke glem å lese om dette alternativet.

En fredet dyrestasjon

kreativt kjøkken design tre benkeplate hjemmekoselige møbler

 Kjøkkenet pleier å være det beste stedet å mate kjæledyrene. Et innebygd fôringssted holder ting ryddig og ute av veien. Denne dyrefôrstasjonen har en skuff på toppen av bollen for godbiter, medisiner eller sengetøy.

Mørk dramatisk atmosfære på kjøkkenet

kreativ kjøkken design mørk atmosfære mosaikk fliser kjøkken bakvegg

Lyse pastellfarger på kjøkkenet

kreativt kjøkken design spisestue hvite møbler

Feminint, rosa kjøkkeninnredning – skinnende overflater

kreative kjøkkendesigner trerosa veggakenter feminin innredning

   Nøytralt fargevalg i brune nyanserkreativt kjøkken design tre innebygde kjøkkenskap kjøleskap